Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nakup male družinske jadrnice

Nakup male družinske jadrnice

No, če tako jesta doma, potem se s tem res ni za hvalit. Konzervirana zelenjava, wtf?!:-(
[/quote]

Daj se najprej nauči brat, omejenka ena. In ne vtikaj se v teme, o katerih nimaš pojma. Kakšne zaloge hrane pa ti predlagaš za dva do tri tedne na krovu, brez pravega hladilnika? A naj sabo visoko gredo voziva?
In ponavadi se v konzerve vtaknete ravno taki, ki sicer besno pečete ogromne količine mesa in pojeste čisto preveč maščob. Konzervirana hrana je že stoletja edini način, kako določene sezonske pridelke hraniti za dlje časa. Na tako omejenost pa res redko naletiš. Kaj misliš, da je kislo zelje drugega, kot konzervirano sveže zelje?

Daj se najprej nauči brat, omejenka ena. In ne vtikaj se v teme, o katerih nimaš pojma. Kakšne zaloge hrane pa ti predlagaš za dva do tri tedne na krovu, brez pravega hladilnika? A naj sabo visoko gredo voziva?
In ponavadi se v konzerve vtaknete ravno taki, ki sicer besno pečete ogromne količine mesa in pojeste čisto preveč maščob. Konzervirana hrana je že stoletja edini način, kako določene sezonske pridelke hraniti za dlje časa. Na tako omejenost pa res redko naletiš. Kaj misliš, da je kislo zelje drugega, kot konzervirano sveže zelje?
[/quote]
no, kislo zelje je fermentirano zelje, ne konzervirano….

😀

ej, uživajte na jadranju, jaz sem vam kar fauš….
to je meni tak sanjski dopust….

Ravno sanjski dopust ni. Jadranje zahteva veter, slednji pa pomeni tudi vzvalovano morje, kar zna biti precej neudobno. Za prevazanje odotoka do otoka v jadranu ob lepem vremenu in mirnem morju pa se mi zdi kak motorni gliser veliko bolj udobna varijanta “sanjskega dopusta”.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close