nakup LP
LP South America ima veliko o teh treh državah.
Ampak v četrtek pride po ta vodič k meni
zrak@travel.over.net. Menda ga bo imel en
mesec. Če ga želiš potem, me pokliči.
LP!
Š3tof
ja, na amazonu sem ga najdla in kljub temu, da je slovenija na listu, ti potem napiše, da dostava v to državo ni mogoca…
btw: na dzs-ju pravijo, da se ga ne da dobit!
🙁
obstaja LP south america “on shoestrings”, kjer pa tud priblizno ni napisano tok o teh državah, kot v tistem LP, kjer imas izcrpne informacije o teh treh državah!!!
Vseeno hvala za vse info…
PS: baje v Lj obstaja prav ena štacuna, kjer prodajajo samo lonely planet robo (nekje ob nami). Kdo ve??
martina
trgovina “ob nami” je tocno na drugi strani ceste v kriziscu – nasproti konzorcija. ampak ne vem, ce ni to geonavtikova trgovina. imajo pa res veliko LP vodicev, zemljevidov in tudi vodicev ostalih zalozb.
se mi zdi ful cudno, da amazon v slovenijo ne bi posliljal. jaz sem do zdaj se vedno vse dobila.
lep pozdrav
Zdravo…
jaz si ze vec ko dve leti kupujem knjige (tudi dva LP-ja) iz amazona in so zaenkrat prispele vse posiljke in to kar hitro, ponavadi ze po kakih desetih dneh (ko pa niso imeli na zalogi, so mi nekatere kasneje poslali loceno, kadar sem narocila vec knjig hkrati in mi pri tem niso zaracunali dodatne postnine). Tako da je to zaenkrat najcenejsa opcija, ki jo poznam za narocanje LP. Res pa je, da sem vedno narocala povsem nove knjige, ker rabljenih niso hoteli posiljati v Slovenijo.
preko amazona lahko kupuješ. ker knjige pošiljajo tudi v slo. (tehnike ne), amazon je cenejši kot lonelyplanet.com (?!?), ponavadi pride s poštnino kake pol jurja ceneje, kot če kupiš v sloveniji.
če pa ga ne dobiš, pa pejt enostavno dol in ga kupi tam! jaz ponavadi kar tako naredim, ker je v veliko primerih še najcenejša varianta… al pa vprašaš po hostlih, če bi kdo hotel prodati…
lp l
MarkoP:
Pisal si mi o tvoji želji, da bi pisal na LP, saj imaš veliko izkušenj
iz tvojih popotovanj. Tu je internetni naslov. Jaz sem do sedaj
vedno pisal v angleščini. Veliko uspeha.
LP!
Š3tof
Tisti, ki trdijo da je Amazon cenejši kot LP bodo zelo presenečeni. Ravno danes sem skušal kupiti eno knjigo (preverjal cene na GB, USA in D Amazonu) in bil zelo žalosten. Cena je na prvi pogled res veliko ugodnejša kot pri LP, a ti povsem na koncu (ko se s košarico prebiješ do plačila) dodajo še nenormalne stroške pošiljanja (v mojem primeru 7.98 GBP) in zaračunajo VAT (1,41GBP) :((
Mimogrede: pri LP je pošiljanje nad vrednostjo 25GBP ZASTONJ!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.