Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nakup karte za trajekt – je kdo sprobal že? vse deluje kot bi moglo? Plačaš s kartico?

Nakup karte za trajekt – je kdo sprobal že? vse deluje kot bi moglo? Plačaš s kartico?

http://www.jadrolinija.hr/hr/schedule/LineSearchResults/Index/2331736/2331771/01082015

Tako ali tako se boš načakal/a. Boste laho še kosilo skuhali med čakanjem na trajekt.

S karto ne bos nic prej na vrsti.

Jaz jih že nekaj let zapored kupujem preko spletne strani, jemljejo vse kartice in vse štima.
Ampak pazi: šele ko boš plačevala, se ti bo odprlo okno z opozorilom, da karta velja na navedeni datum za katerikoli trajekt (24 ur).
Kar mirno jih kupi.

In kakšen smisel ima kupovat tovrstne karte vnaprej? A so kaj cenejše kot če jih kupiš na licu mesta? V vrsti za trajekt pa itak čakaš kot tisti, ki karte kupijo na licu mesta.

ja se splača da ne stojim na tistem žgočem soncu k majmun pa čakaš al pa če ravno loviš za secunde trajekt …itak da ni ceneje samo ne žgeš se na soncu..

Tudi jaz bom letos prvič sprobal nakup preko spleta. Na spletni strani sicer piše, da naj bi imeli tisti z vnaprej kupljenimi kartami prednost za vkrcanje…

Preverjeno ne drži 🙂 Na trajekt greš lepo po vrsti kot si prišel (pač enkrat ena vrsta, drugič druga,…).

Kar probaj. Zdele sem jih kupila na ta način.

Ima kdo aktualno informacijo, si z nakupom preko spleta (aolikacije) rezerviras prostor na trajektu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close