Nakup in trgovanje z bitconi
To je najboljše vprašanje, kar jih je bilo postavljenih v tej debati.
Okrog Novega leta, ne glede na ceno? Najkasneje pred majem 2018?
[/quote]
in? kakšni so tvoji plani? ameriški trg je v prebujanju, svet čaka na magično mejo 🙂
To je najboljše vprašanje, kar jih je bilo postavljenih v tej debati.
Okrog Novega leta, ne glede na ceno? Najkasneje pred majem 2018?
[/quote]
Lej, to je pa vse odvisno od tega, zakaj bitcoin sploh kupuješ. Ustvarjaš dobiček z nihanjem cen, si ga kupil pri 10 dolarjih in si zaslužil že dovolj, bi rad dolgoročno naložbo? Ker to je čisto od vsakega posameznika odvisno. Kaj naredit, sprašujejo samo tisti, ki bitcoin kupujejo, ker jih pač vsi, zdaj pa ne vejo, kaj bi z njim. Jaz bom prodala, ko bom menila, da sem zaslužila dovolj. Simpl.
in? kakšni so tvoji plani? ameriški trg je v prebujanju, svet čaka na magično mejo 🙂
[/quote]
Jaz sem si včasih pomagal s tole uro:
Dejstvo je, da do cene 10K USD kupci čutijo nek odpor. Kdo le bi rad kupil najdražje? Po drugi strani pa imamo veliko kupcev , ki so odprli pozicije med 8500 in 9500. Ti bodo čutili še večji odpor prodajati pod svojo nabavno ceno, ker to pomeni realizacijo izgube. Nekateri bodo seveda šli v short, ampak večina pa ne, če začne padat. Saj se v primeru panike na veliko menjalnicah sploh ne da vnesti prodajnega naročila (Kraken)
Moje mnenje je, ko bo enkrat premagana samo psihološka meja 10K, je prostora za rast potem še dovolj.
V primeru padca pa gre z lahkoto dol tja do 5000USD, kar je prilika za ponovni nakup.
Dejstvo je, da do cene 10K USD kupci čutijo nek odpor. Kdo le bi rad kupil najdražje? Po drugi strani pa imamo veliko kupcev , ki so odprli pozicije med 8500 in 9500. Ti bodo čutili še večji odpor prodajati pod svojo nabavno ceno, ker to pomeni realizacijo izgube. Nekateri bodo seveda šli v short, ampak večina pa ne, če začne padat. Saj se v primeru panike na veliko menjalnicah sploh ne da vnesti prodajnega naročila (Kraken)
Moje mnenje je, ko bo enkrat premagana samo psihološka meja 10K, je prostora za rast potem še dovolj.
V primeru padca pa gre z lahkoto dol tja do 5000USD, kar je prilika za ponovni nakup.
[/quote]
Oprosti, tebi sploh ni jasno, kakšni premiki se dogajajo pri Bicoinu. Tiste prpe, ki bodo v paniki prodajale, nimajo nobene zveze z ničemer, ker bodo decembra pritekle milijarde svežega kapitala iz institucij. Vse že napovedano in dejstvo. Čakajo samo še uraden zagon nadzorovanega trgovanja prek CME. 10.000 $ je pa vprašanje ur ali največ dni.
[/quote]
ok, sem preverila v stekleni krogli, obdržim, do nadaljnega :))
cloroquin https://chloroquineorigin.com/# hydroxy chloriquine
what is hydroxychloroquine sulfate https://plaquenilx.com/# hydro clore quinn
Forum je zaprt za komentiranje.