Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nakup ekonom lonca

nakup ekonom lonca

Hojla!
Rada bi kupila ekonom lonec, pa me zanima kakšnega naj izberem oz. na kaj moram biti pozorna….. Nisem ga še nikoli uporabljala.
Hvala za pomoč in lep dan.

Naj bo cimbolj preprost za odpiranje,pozanimaj se za rezervne dele,poglej ,kaksne dodatke ima (Posoda za kuhanje zelenjave na pari…);,jaz imam italij. Lagostina -,je res v redu.Drugih znamk ne poznam,ker se nisem zanimala.So eni nemski tudi super.V glavnem se od starejsih razlikujejo v varnosti in preprostosti.Povej,za kaj si se odlocila.Sama ga veliko uporabljam.
Lep jutrisnji praznicni dan Tjasa

Mi imamo Fisslerja. Im tak pokrov, da ga lahko uporabljaš kot navaden lonec, ali pa kot ekonom. Smo zelo zadovoljini. Kaj več ti pa tudi jaz težko napišem, ker drugih loncev ne poznam.

Svetujem ti, da obiščeš par tdgovin in si pustiš malce razložiti stvari. Če si iz LJ in te zanima Fissler, obišči trgovino v trgovskem centru Koseze (na levem vogalu v kleti). Oni so tudi uvozniki in vedo kaj prodajajo.

Fissler je OK.

Čez vikend sem si ogledala različne ekonom lonce. Na koncu sem kupila Tefalovega, ker je pokrovka najbolj preprosta, je vseeno kako jo obrneš pri zapiranju. Ima še zraven na pokrovki uro za čas kuhanja. Ima tudi posodo za kuhanje na pari.

Ta teden pa začnem s kuho. Upam, da bo šlo, ker ga še nikoli nisem uporabljala.
Tjaša imaš mogoče kakšen bolj preprost recept, tako za začetnike?
Hvala in lep dan ti želim.

Kakšna je cena lonca in kje se vrti konkurenca? Samo radovedna sem, mogoče tudi kaj kupim v drugi polovici leta.

Oli,pozdrav. Odgovor je na ekonom lonec.Danes sem sele videla tvoje vprasanje. Upam,da sem ti pomagala.Pozdrav Sonja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close