Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nakup dnevne sobe

nakup dnevne sobe

Hojla,

kmalu se selim v novo stanovanje. Kje bi lahko kupila dobro dnevno sobo. Mogoče v Rutarju?

Jaz sem svojo v Alplesu, ker mi nikljer drugje (Rutar ipd.) ni bila nobena všeč.

Tudi jaz kupujem dnevno sobo. Ravno včeraj sem bila v Rutarju, pa mi je bilo enih par full všeč. Tudi cene so dokaj normalne.
Tudi na Brdu v Lesnini mi jih je nekaj padlo v oči. Jaz sem si izbrala eno usnjeno, barvo kivija. full je dobra.
ti želim uspešen izbor in dober nakup.

Če ti dopuščajo finance pohištvo Marles jz sm zelo zadovoln je pa res da je malo dražje od ostalih je pa kvalitetno,

Če imaš dovolj denarja pojdi v Maros po sedežno ali dvosed-trosed varjanto(btc city), varianta je tudi Harvey and Norman(btc, nudijo 30 obrokov brez obresti).

Jaz se vse dala delat mizarju. Mi je tako bolj všeč, si lahko malo zmišljujem, pa še kvaliteta je čisto druga. Čeprav pa imajo že sedaj veliko italijanskega pohištva, ki pa mi je tudi všeč.

Kaj pa IKEA.Nekatere stvari so res nekvalitetne, druge pa prav vredu.Poglej na njihovo spletno stran.Ce ne drugega dobis kaksno dobro idejo in das delat mizarju.

Lp

Meni pa kvaliteta v Rutarju ni glih na nivoju. Malo si oglejte izdelavo in kvaliteto lesenih delov. Ga ni (za moj okus) pohištva iz masivnega lesa, pa moderne linije, ne pozabite na barve.

Marles je zelo OK.

lp

V Harvey Normanu imajo kvalitetno in lepo pohištvo, pa še zelo ugodne plačilne pogoje (brez obresti na obroke-trajnik).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close