nakup digitalca na tajskem
Kar pri nas kupi al pa kje na severu (Avstrija, Nemčija), morda Srbija, ker dobiš davek nazaj. Tudi pri slovenskih trgovcih se z lepo besedo da znižat kako ceno. Seveda pa se splača tudi v ZDA.
Nikakor pa ne na Tajskem. Koliko sem gledala cene, so že kartice CF ipd. skoraj dražje kot pri nas.
Jaz ti vsekakor odsvetujem nakup foto opreme na Tajski. Pa kako boš z garancijo, pa pol fotk boš zamudil, preden ko boš kaj kupil in napolnil baterije.
LP
Za EU zal ne dobis vec nazaj davka. Prednosti velike familije:). Sej so to spremenili, ali ne? Prevec casa in stroskov, da grem, sam zato v Srbijo.
Ne vem, moj kolega je mel na kitajskem cisto vredu izkusnje. Sam vecina vas za Tajsko pise, da ni fejst.
V ZDA se zelo splaca, vsaj cene, ki sem jih jst videl za njihove trgovine so veliko bolj ugodne. Sam se pa tudi mocno razlikujejo med sebo. Nekje se skoraj ne, drugje pa mocno prihranis.
Ima morda kdo mogoce naslov kaksne spletne strani trgovine z elektroniko na tajskem? Ali pa pozna kaksne vredu spletni portal za iskanje tajskih spletnih strani? V anglescini seveda!
Kaj ma sploh kdo pozitivne izkusnje z nakupom na Tajskem (v zadnjem casu)?
Forum je zaprt za komentiranje.