nakup brivnika
Forum verjetno ni pravi ampak tud računalničarji moramo bit lepi da nam lahko kaka fletna deklca pomežikne ane! 😉
Torej…kupujem brivnik – odločam se med Braunovimi in Philipsovimi (Philipsovi imajo 3 glave).
Za brivnik bi dal do 30000 SIT. Imam bolj občutljivo kožo. Brivniki z gelom me ne zanimajo ker so strošek…
Zanimajo me predvsem prednosti in slabosti brivnikov z eno glavo (Braun) in s tremi glavami (Philips).
Jaz bi zihr kupil takega ki ima AMD procesor in ne Intelovega, ker ga preplačaš… pa dovolj rama naj ima, vsaj 520mb, ker shranjevat vse tiste kocine pri britju na hard disk postane hitro zamudno. Aja, pa na mrežno kartico ne pozabi, ker brez nje je dandanes brivnik povsem neuporaben. Samo predstavljaj si, da se s kolegom brijeta in se povežeta v mrežo in se gresta hairy potterja v dvoje ;)))
Če se boš odločil za Philipsa, boš mrežno kartico menjaval po nekaj letih, pri Braunovem modelu pa pogosteje. Treba je vedeti še to, da so 3 mrežne kartice za Philipsa ca. 12000 prešernov, odvisno od modela.
Kar se občutljive kože tiče, je pomembneje od izbire brivnika, kaj uporabljaš po britju. Priporočam gel, ki ne vsebuje alkohola (npr. Adidasov) Razne nekvalitetne vodice in lotioni, ki so na trgu, obrito kožo le še dodatno dražijo.
Forum je zaprt za komentiranje.