Nakup apartmaja v Egiptu
g. eh
Potem pa z ponudbo na plan, v kolkor sploh imate kaj za prodat. Po vašem odgovoru se vidi da ste zelo neizoraženi in nesramni. Verjetno zaradi nevoščljivosti in jeze,da negdo lahko uspe če želi in vztraja. Potrebno se bo naučiti vikanja in vračati nazaj tisto, česar ste sami deležni-spoštovanja. Dokler se s tem ne boste sprijaznili in tega sprejeli v življenu ne boste uspeli. Prav tako pa vam svetujem kakšen drug forum, kjer vas bodo tega naučili in ne tega, katerega zaradi nevoščljivosti ne potrebujete. Odstopite prostor bolj prijaznim in zanesljivim. Seveda pa kljub vsemu za vas moja ponudba velja,
g.Aco,
Ker tudi mi čakamo na prevzem apartmaja v LOTUSU v Hurgadi, bi vas prosil, če nam napišete kakšno koristno informacijo, kako stvar poteka:
-kdo vas je obvestil, da je apartma končan,
-koliko časa naj si vzamemo za prevzem,
-kako ste plačali zadnji obrok (gotovina na licu mesta, nakazilo?)
-kako ste opremili apartma, kje ste kupili pohištvo, kako je s kuhinjo, ali vam je kdo pomagal?
Vsaka informacija bi nam bila dobrodošla, in že vnaprej se vam zahvaljujem
Spoštovani g. Marcello
Apartma sem prevzel avgusta. Da je apartma zaključen so me obvestili prijatelji, kateri so na določen čas hodili v Hurgado in spremljali samo gradnjo. Sam sem počitnikoval v Hurgadi 14 dni. Nekako sem izračunal, da bom za prevzem in opremo apartmaja potrošil 7 dni,ostalih 7 dni pa za dopustnikovanje. Zadnji obrok sem plačal v pisarni podjetja El Riad g. Mohamedu, za kar dobite potrdilo o zadnjem plačilu in potrdilo, da niste ničesar več dolžni. Na podlagi tega potrdila in plačila pridobite Proksi-dokument o lastništvu. Apartma sem opremil v lastni režiji. Res je, da vam opremo ponudijo tudi v podjetju El Riad, katero ima svojo prodajalno, vendar okusi so različni, prav tako pa sem slišal, da imajo probleme z dobavo pohištva, zaradi carine in same dobave od dobaviteljev. Pri nakupu pohištva mi je pomagal domačin, katerega sem prav tako spoznal preko prijateljev. Moram pa vas opozorit, da pa za vse to potrebujete čas in predvsem mirne živce, saj je mentaliteta domačinov takšna, da bo vse urejeno, kot pravijo “tumorow”. To pa dobesedno ne pomeni jutri, temveč v nekaj naslednjih dneh. Zato, v kolikor jim dobesedno ne dihate za ovratnik, ne boste ničesar uredili oz. vam bo potekel čas. O vsem bi se dalo še kaj napisat, vendar je taga preveč. V kolikor potrebujete še kakšno inf. vas vabim, da mi vprašanje posredujete na moj e-mail aco.kosarac@gmail.com in rad vam odgovorim ter svetujem. Prav tako vam lahko posredujem kakšno fotko objekta in samega apartmaja, v stilu, kakršnem smo ga opremili. l.p.
Spoštovani
Še nekaj sem vam pozabil opisat oz. povedat. Glede na to, da ima podjetje zamudo z zaključkom del in vam (upam da enako kot nam) pripadajo penali po pogodnbi vam predlagam, da se s tem na primeren, prijazen in ne preveč nasilen način pogodite s direktorjem g.Mohamedom. Mi smo uspeli v tem, da so nam v apartmaje montirali klimatske enote. Poskusite zahtevat veloiko enoto in to toplo hladno. Seveda je odvisno koliko soben apartma imate. Toliko za enkrat in ne nazadnje srečno in uspešno. Upam da se po vrnitvi javite in opišete vaše izkušnje. l.p
eh
Spet se potrdi pregovor-ko stopiš mački na rep ta zamijavka. Seveda med pisanjem pride do slovnične napake. Predvsem zaradi hitrosti pisanja. Kljub vsemu pa prejemnik ve, na kaj sem mislil in kot sem ugotovil, tudi vi . To pa ni moč trditi ob vašem pisanju zaradi-citiram”marmorna plošča nad kuhinjo”. Pa lepo vas prosim. Nad kuhinjo je že zgornji sosed. Ali lahko to mesto natančneje opišete, da si bo lahko gospod, kateri je odpotoval v Hurgado, to natančno predstavljal? Še vedno pa za vas velja predlog, da menjate spletno stran, saj ta zaradi vaše nevoščljivosti (da ne rečem faušije v žargonu), ni primerna. Pa da ne pozabim. Kot sem vam že večkrat dejal, ponudba za vas še vedno velja. Bo ugodna. l.p.
g. eh
Seveda mi je žal delavcev in seveda, po vsem kar slišim, se še predobro zavedam, da mi je bila sreča naklonjena. Naj pa tudi povem, da ljudem v takšnih situacijah tudi osebno pomagam. Tukaj mislim predvsem na daritve oblačil in hrane. Popolno vas razumem, da ste do takšnih osebkov nezaupljivi. Če bi se moral po vsem prebranem sedaj odločati o takšni investiciji verjamite, da je ne bi opravil s pomočjo katere koli osebe iz prej omenjenega podjetja. l.p.
Pozdravljeni,
vidim, da je bila razprava o nakupu nepremičnin v Hurghadi kar burna in zelo zanimivo jo je bilo brati. Posebej me veseli, da ste se tako odprto lotili izmenjave argumentov in tudi navedli konkretna imena. Glede zgoraj omenjenega gospoda, ki ga v začetku navajate tudi kot avtorja knjige, lahko povem to, da je prvi nepremičninski projekt uspešno zaključil (da, projekt je bil zgrajen in da, ljudje so prejeli svoja stanovanja, cena ob primopredaji stanovanj je bila enaka kot ob sklenitvi kupoprodajne pogodbe). Sedaj smo se skupaj lotili naslednjega nepremičninskega projekta, vendar s to razliko, da je podjetje tokrat v večinski slovenski lasti. Izgotovitev bo decembra 2014.
Nekdo je vprašal, kako se lahko ljudje odločijo za nakup stanovanja v državi, ki nima demokratične ureditve. Naj vam postavim drugačno vprašanje. Hurghada ima približno 250.000 prebivalcev, Ljubljana za primer jih ima 350.000. V Hurghado se samo tedensko zgrine približno 30.000 turistov, koliko pa se jih v demokratično Ljubljano? Seveda, bi si želela, da bi tudi naša deželica bila za turiste bolj privlačna, vendar pa glede na rast cen, tega kaj kmalu ne bomo dočakali. Glede Hurghade pa tudi to, marsikateri poslovnež je že poskušal s podobnimi investicijami, vendar se je pri tem zelo opekel. Vsak trg, še posebej pa tale, je treba resnično dobro poznati. Prav zato so izkušnje in dolgoletna prisotnost na trgu, ključnega pomena.
Vse, ki se še vedno zanimate za nakup stanovanja v Hurghadi, vas vabim, da si ogledate naš youtube kanal:
Mermaid Real Estate YOUTUBE CHANEL
in spletno stran na Facebooku:
https://www.facebook.com/MermaidRealEstate
Uradna spletna stran je šele v izdelavi, zato bomo do vzpostavitve spletne strani vse aktualne podatke tako glede napredka del (tudi video in slikovni material) objavljali na FB strani. Na obeh zgoraj navedenih naslovih najdete tudi vse kontaktne podatke.
Želim vam obilo uspehov! Lep Pozdrav,
Petra
+38651847309
mermaidcompany@gmail.com
No potem pa prosim razložite ga. Petra kateri projekt, ki ga je vodil g.Leščak ter bivša ga.Leščak Anita je bil dokončan, predani ključi???? Lotus, Suledar, Desert pearl??????????Tu je šlo za pobiranje provizije in ko je El Riad zašel v težave in propadel so vsi naši predragi posredniki dvignili roke oz. že precej pred tem!!!!!.Pa ne samo El Riad še katera druga Egipčanska gradbena firma z našimo posredniki je šla po gobe. Ne zavajajte ljudi, ki situacije v Egiptu ne poznajo.!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdravljeni!
Delam za podjetje, ki se ukvarja z prodajo nepremičnin v egiptu. Je dobro obstoječe podjetje, zagotovimo vam vse potrebne informacije za nakup apartmaja v Egiptu. Kontaktirate me lahko na: tim.lubej13@gmail.com
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.