Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nakup ali najem stanovanja?

Nakup ali najem stanovanja?

Sploh pa niso nobena naložba grde družinske bajte v vukojebini širom Slovenije.

Te bajte niso noben kapital, ker jih nikoli nihče ne bo hotel kupiti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni moji starši niso finančno pomagati. Tudi ne računam na dediščino, ker upam da do tega še dolgo ne pride in bodo vsi zdravi, živi. Lapaš v prazno, ne gre ti, poslužuješ se nekih vzorcev, ki meni ne pripadajo. Poglej raje sebe, v kakšen ponos si mami.

Sem že enkrat pisala o tem: za prvo stanovanje, ki sva ga kupila, sva bila edina interesenta, ker je baba napisala skop oglas: prodam dvosobno stanovanje. V relativno kratkem času sva ga prodala in iztržila 50 jurjev več kot sva dala.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, pa začni pri lastni izborazbi. Če do zdaj nisi kupila stanovanja, ti ravno ne grozi, da bi to morala narediti danes. Preberi kakšno stvar – na internetu je ogromno tega, koga vprašaj, pojdi poslušat na kakšen dogodek, kjer se ukbvarjajo s tem. Tudi kakšno oddajo se najde, ki se ukvarja s tem. Pa predvsem kakšno dobro knjigo vzemi v roke na tem področju.

ampak nekje za 4 stenami s kopalnico in kuhinjo se pa babnice hočejo onegaviti ☺
in za to gre
ker doggy ni, da jo ob cesti od zadaj kresneš

Pondora, ja, to nameravam. Nakup bi bil recimo dvoletni projekt. Zdaj sem na začetku. No varčujem že kar nekaj let. REsno se pa v nabavo še nisem spustila tako, da znanja o tem mi res manjka.

Starunklja, čemu je spet potreben blef s to temo?

Starunklja, čemu je spet potreben blef s to temo?[/quote]

?????????

Ja ja, nisi starunklja, seveda ne, ma kje..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close