Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Največje pomije, ki jih lahko kupiš v Hoferju?

Največje pomije, ki jih lahko kupiš v Hoferju?

V Hofru kupujem večino, saj so bio izdelki dokaj poceni. Kupujem pa v glavnem osnovna živila. Kar je bolj pripravljeno, sigurno vsebuje barvila, konzervanse, ojačevalce in še kaj. Velja pa za vse trgovske verige. Včasih v Hofru kupim tudi kakšna oblačila, če gre za bombaž, pa sem bila vedno zadovoljna.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 08.01.2022 ob 14:49

okej pametnjakovič, 08.01.2022 ob 13:08

v osnovi je tako, 08.01.2022 ob 13:03

Vsi delajo po približno isti recepturi te zvarke. Eni pač samo milijarde zmečejo v marketing in zahtevajo x-krat višjo ceno.

Napiši 5 stvari, ki se pa jih splača kupiti v Hoferju in so zdrave

To ti lahko jaz napišem (stvari iz Hoferja, ki se jih splača kupiti in so zdrave):

– zelenjava (večinoma ista cena kot konkurenčne trgovine, sem ter tja ceneje – je treba poznati cene)

– maslo

– jogurt (navaden)

– beljakovinski pudingi (Z’Bregov)

– pivo Staropramen in tudi druga piva (so pogosto v akciji)

– bagete (kruh. So boljše kot od večine konkurence)

– tekoče milo

– športne beljakovinske ploščice, pa tudi muesli in sadne ploščice

– soft baked cookies (piškoti – kadar imajo to vrsto)

in še kaj bi se našlo.

Ja, res je

Mislim, da nihce od nas nikomur ne polni kosaric in jih placuje. Tako, da nimamo pravice nekomu sugerirat kaj je zanj dobro. Menim,da tukaj izmenjujemo mnenja, izkusnje. Vsak je odgovoren zase, svojo placo, svoje telo. Eni gledajo na cene, eni na financno zmoznost, eni na kvaliteto eni na kvantiteto  Bog pomagaj. Da se cloveka vrednoti po tem kje kupuje in kaj je, je pa poden. Nikoli ne poznamo ozadja, in zakaj bi nam nekdo na forumu polagal racune zakaj mu je hofer tuna vsec? Ali sparova,ali tuseva . Rada pobrskam po hoferjevih kosarah, imam nekaj kvalitetnih sportnih stvari, vindstoperice, termo majice. Zakaj ne. Z veseljem nosim. Raje si za razliko cene od kilimanjara znamke privoscim savno. Seveda pa bi z veseljem jedla lokalno pridelano hrano. Ampak za piscanca dam 34€ pri kmetu, kar ni vedno izvedljivo. Najvec kupujem v mali fransizi merkator blizu doma. Zagonimo ogromno. Zato mlecne stvari in prigrizke kupujem v hoferju.

Kar se rada kupim so zip vrecke za shranjevanje hrane in novo odkriti tandil gel za pranje perila. Zamenjal je persil. In pa lenor, ki je 2€ cenejsi kot drugje. Zelim veliko strpnosti in vse dobro v novem letu. In cimmanj zgresenih nakupov 🙂

Brawo!

Nemška kontrola živil, je ena najstrožjih v EU. Tudi v Sloveniji se mi zdijo ažurni.

Potem pa naj tisti ki kritizirajo Hofer povedo kam naj gremo po nakupih

Resnica200, 15.01.2022 ob 16:46

Potem pa naj tisti ki kritizirajo Hofer povedo kam naj gremo po nakupih

V stanovanju preuredi eno sobo v vrt in tam prideluj vse!

Jaz v Hofru redno kupujem jogurte od Milfine, pa občasno tudi sladico grmada v lončku, zamrznjeno zelenjavo, od mesa pleskavice in piščanca.

pomija velika hofer, 07.01.2022 ob 22:21

Ker nisem pogosto v Hoferju me zanima, čemu se izognit – slabi izdelki v Hoferju? Česa torej ne kupiti, da se pripravim, en opisuje da so konzerve zarjavele. Jaz sem zadnjič kupil v Hoferju ogabno meso s kostmi noter bljakkk.

Kaj pa hodiš po trgovinah!

Pridelaj sam.Doma na vrtu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close