Največje pomije, ki jih lahko kupiš v Hoferju?
okej pametnjakovič, 08.01.2022 ob 13:08
v osnovi je tako, 08.01.2022 ob 13:03
Vsi delajo po približno isti recepturi te zvarke. Eni pač samo milijarde zmečejo v marketing in zahtevajo x-krat višjo ceno.
Napiši 5 stvari, ki se pa jih splača kupiti v Hoferju in so zdrave
To ti lahko jaz napišem (stvari iz Hoferja, ki se jih splača kupiti in so zdrave):
– zelenjava (večinoma ista cena kot konkurenčne trgovine, sem ter tja ceneje – je treba poznati cene)
– maslo
– jogurt (navaden)
– beljakovinski pudingi (Z’Bregov)
– pivo Staropramen in tudi druga piva (so pogosto v akciji)
– bagete (kruh. So boljše kot od večine konkurence)
– tekoče milo
– športne beljakovinske ploščice, pa tudi muesli in sadne ploščice
– soft baked cookies (piškoti – kadar imajo to vrsto)
in še kaj bi se našlo.
rok-1, 08.01.2022 ob 14:49
To ti lahko jaz napišem (stvari iz Hoferja, ki se jih splača kupiti in so zdrave):
– zelenjava (večinoma ista cena kot konkurenčne trgovine, sem ter tja ceneje – je treba poznati cene)
– maslo
– jogurt (navaden)
– beljakovinski pudingi (Z’Bregov)
– pivo Staropramen in tudi druga piva (so pogosto v akciji)
– bagete (kruh. So boljše kot od večine konkurence)
– tekoče milo
– športne beljakovinske ploščice, pa tudi muesli in sadne ploščice
– soft baked cookies (piškoti – kadar imajo to vrsto)
in še kaj bi se našlo.
-
Pred dobrimi tridesetimi leti je slovenska “Smetana” na veliko nakupovala SUPER kvalitetno robo v avstrijskih Hoferjih, zdaj bi pa kar nekako pozabili:-)))
Anonimno 1903, 07.01.2022 ob 23:04
Covid 2021LE, 07.01.2022 ob 22:50
Po moje razne nafte-cole in fejk fante. Kkšna šunka, k je ful.vode notri, se vidi že v zavitku.
Jz sm ful ziheraš glede tega. Včas kupim kkšno ” mal drugačno” hrano za test, al pa alternative obstoječim, če bi kej loh ujel…npr fejk rib z zelenjavo še nism odkril, pač kupujem uradne.
Če mi pa okus potegne, de best, če ne pa nič.
Kkšn na vin v tetrapaku mora bit tud vrhunc…
Zanimivo, sam hoferjeve mačje hrane mačka ne mara…ostale vse, od raznih eurospinov in friskisov pa vse je. Ja, poje, če je lačna, na silo…
hoferjeve ne marajo, ker noitri ni toliko ojačevalcev okusa, to je pa tudi edino pozitivno. vse te trgovinske hrane so strup za mačke dolgoročno. mačka je mesojed, notri pa žita, pa v najboljših ene 4% mesa. tako da v vsakem primeru prešaltajte na kaj boljšega.
Hoferjeve nismo probali, smo pa verjetno vse ostale in nasa nobenih ne je, je raje lacna.
Obozuje Miamore naturel, kupujem v Mullerju.
Zbirčna je ratala. Poli salame tud neče, pečenga piščanca tud ne..mesa iz juhe tud bl slaba.
Je vso možno mačjo hrano, razen hofrove in pa surove obrezke mesa, ko se to prefuukava za skrinjo, in žvarvno in kožice stran pobiramo (domači piščanci in zajci so bl mastni), žile iz govedine…tkrt so jo same oči.
Pol je pa miška,podganca, kos, škorec…sam to bl ujame, ne konzumira.
nismo probali, 08.01.2022 ob 15:16
Hoferjeve nismo probali, smo pa verjetno vse ostale in nasa nobenih ne je, je raje lacna.
Obozuje Miamore naturel, kupujem v Mullerju.
danes mačke očitno ne vedo za kaj so na svetu.
naša ima od vse hrane najraje miške, ki jih ujame na domačem vrtu ali sosedovem travniku.
kakšnih millerjevih in merkatorjevih konzerv še povohala ne bi.
V Hoferju redno kupujem: zamrznjeno zelenjavo brokoli, cvetaca, grah in strocji fizol, navadni litrski jogurt, ajdov kruh z orehi, cebulo in cesen (Mercatorjeva cebula mi zgnije v nekaj dneh, cesen se pa posusi), ovseni kosmici – recimo teh 5 bolj zdravih, od ostalega pa piskote linske oci, te so mi od kupljenih najboljsi Hoferjevi, lahki sir v rezinah, tuno v konzervi, ki je bila celo na testih zelo dobro ocenjena, bolje kot Rio mare in obcasno imajo piscancja bedra s kozo in brez kosti, teh ni nikjer drugje za kupit, edino v Hoferju.
Kupim tudi se kar nekaj drugih stvari, kupujem pa tudi v Lidlu, Sparu, Mercatorju, Eurospinu, v drogerijah in pekarnah in na trznici, pac povsod in vsega po malo.
Sushi Hofer, 08.01.2022 ob 13:10
Sushi je precej plastičen.
Razni generični izdelki so tudi zanič.
To ni niti “S” od sushija, kar prodajata Lidl in Hofer – ker je narejen v proizvodnji, s konzervanski, riž pretrd, predrobljiv, tudi če ga pustiš potem ene 10 minut na pultu na sobni temšeraturi; vsebina pa kaj – v rolcah namaz iz tunine, kremnega sira, kakšna surova kumara..
Edini pri nas v trgovini je bil dober, ko so ga delali v trgovini Leclerc- pa so opustili, ker ni šlo, ker je bilo tudi predrago.
tole je na izgled užitno iz trgovinske ponudbe:

Nekaj časa ga je imel SparToGo – tisti je tudi bil še nekako prebavljiv. Pa so tudi ukinili zgleda.
popolnoma isto, 08.01.2022 ob 12:39
Popolnoma isto kot v drugih trgovinah. Sladkarije in vse, kar je s cukrom nabito (tudi med je samo cuker in voda, pa par čebeljih nečistoč v sledovih). Paštete, posebne salame.
Če nima vsaj 10 % kalorij iz beljakovin, je klump. Pa če ima večino kalorij iz maščob, še posebej živalskih, je tudi klump.
Med je že v redu, ga stalno kupujem. In ni cuker in voda, ne govorite neumnosti.
Kupujem pa veliko v Hoferju in Lidlu in je večinoma vse ok, vsaj kar jaz kupujem, pa veliko različnih stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.