najugodnejši mobilni operater?
Če si mlada (12-30 let), imaš na voljo paket orto u nulo – v 040 kličeš 1000 minut zastonj, 100 mb prenosa interneta zastonj, zastonj 1000 sms, zastonj 1000 mms….ugodni telefoni
http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=F7CCE7BA-6DB8-44C0-C9AA-A0F685547CC2&linkid=package
Jaz sem prešaltala na tušmobil. Sicer njihov signal ni dobro pokrit, ampak imam naštimano na mobitelov signal in je vse ok. Prepričalo pa me je to, da zakupljene minute vključujejo klice v katerokoli omrežje. Imam pa paket 20.
Tudi jaz nisem zadovoljna s Tušmobilom. Ker imam nastavljeno na mobitelovo omrežje, saj mi drugače telefon sploh ne vleče oz. sem kar naprej nedosegljiva. Če želim klicati iz Tušmobilovega omrežja, pa skoraj vedno napiše, da je omrežje zasedeno. Ker imam nastavljeno ročno izbiro operaterja (na mobitel) sem seveda v Ljubljani vedno nedosegljiva, saj pozabim preklopiti na Tušmobil, telefon pa ne pusti imelti izbranega mobitelovega omrežja. Če imam vključeno avtomatsko izbiro operaterja, ne preklaplja dobro med oddajniki in sogovornika ne slišiš, ker vmes prekinja.
Imam paket 20, pa pod 30 eur še nisem prišla, pa se mi zdi, da telefoniram ravno toliko kot prej pri mobitelu s tem, da sem bila vedno in povsod dosegljiva. Simobilovega omrežja pri Tušmobilu ni mogoče nastaviti. V glavnem – jaz nisem zadovoljna in bom takoj, ko poteče pogodba zamenjala operaterja. Sem pa pri Tušu skoraj dve leti.
simobil..že od pamti veka.
Zdaj imaš ugodne pakete….samo 10 dni…..preveri na njihovi spletni strani.
ravno danes sem zajadrala v paket 3zame za 9 € (plačevala bom samo kakšen klic v dtugo omrežje, ker tega ne koristim veliko, se mi tako bolj splača)
Do zdaj sva imela s sinom oba skupaj okoli 25 € računa vsak mesec.
Tebi je Simobil, ker klices skoraj samo v njegovo omrezje.
Jaz sicer najvec cvekam na Simobilu, cvekam pa tudi dosti na stacionarca in na druge mobi operaterje. Zaradi cvekanja z eno prijateljico, ki ima Simobil, imam tudi jaz tega in mi je ok.
Moz cveka v vsa omrezja in ima Tusmobil, ker ponuja zakup minut za vsa omrezja. Tasca najvec cveka v Mobitel in ima pri mobitelu.
Pac ni vseeno v katero omrezje se najvec pogovarjas.
Pozdarvljena!
Za menjavo operaterja ste izbrali ravno pravi trenutek, saj Si.mobil v tem trenutku svojim obstoječim in bodočim uporabnikom prinaša obilo akcij.
Mlajši ORTO uporabniki lahko v akciji ORTO razprodaje kupijo 10 izbranih, vrhunskih aparatov po nižji ceni, za nagrad pa prejmejo še 1005 min klicev v vsa ostala omeržja v Sloveniji.
Vsi naši obstoječi in bodoči uporabniki pa so med 12.07. in 22.07.2010 deležni akcije Polovica mesečne naročnine za vedno, kjer našim uporabnikom omogočamo plačilo polovične naročnine za paketa enaZAME in triZAME do konca življenja.
Vsi bodoči Si.mobilovi uporabniki lahko izkoristijo možnost prenosa številke. Več na www.simobil.si
Za kakršen koli dodatne informacije ali pomoč smo na voljo.
Tebi je Simobil, ker klices skoraj samo v njegovo omrezje.
Jaz sicer najvec cvekam na Simobilu, cvekam pa tudi dosti na stacionarca in na druge mobi operaterje. Zaradi cvekanja z eno prijateljico, ki ima Simobil, imam tudi jaz tega in mi je ok.
Moz cveka v vsa omrezja in ima Tusmobil, ker ponuja zakup minut za vsa omrezja. Tasca najvec cveka v Mobitel in ima pri mobitelu.
Pac ni vseeno v katero omrezje se najvec pogovarjas.[/quote]
No saj ne gre samo za isto omrežje. Tudi sms, pa stacionarc je praktično zastonj (1001 min, kar je veliko). Za druga omrežja pa vzameš opcijo mobilni in imaš tam 201 min zastonj. Moj je vzel paket 3zame, plača 21 € in to je to.
Imel sem že vse oparaterje simobil,mobitel vega,in zdaj uporabljam tuš mobil in sem s sledečim odlično zadovoljen!
Uporabljam paket vesolje 210 minut pogovorov v vsa omrežja ,1000 minut v tušovo omrežje ,1000 sms in 2gb prenosa podatkov.
Vse to za ceno 21 evrov več kot ugodno,če pa slučajno signal ponagaja koristim mobitelovo omrežje.
Priporočam TUŠMOBIL.
Mobitel naj kar draži cene tako ali tako je izgubil že veliko svojih naročnikev in še več jih bo!
lp
Spostovani,
prav nobenemu ne priporocam TUS operaterja. Iz Ljubljane sem, ta operater ne pokriva niti Ljubljane z okolico kaj sele Novega Mesta. Stranka sem (oba z mozem) en mesec, ze naslednji mesec bova prekinila pogodbo, ni vredno najinih zivcev.
Ta vikend sem bila v Novem Mestu nihce me ni mogel poklicati, nobenega nisem mogla poklicati. Isto je z klici kjerkoli v okolici Ljubljani. Ne jaz ne moz ne moreva prav nobenega priklicat. To lahko dokazeva s sporocili o nedodosegljivosti, ki jih naknadno dobiva po prihodu v Ljubljane.
Nezadovoljna…
Kar se paketa tiče je predvsem odvisno od tvojih potreb, kaj želiš, kaj potrebuješ in koliko si pripravljena plačati. Potem pa je tukaj še telefon, kjer pa je spet različno od operaterja do operaterja. Telekom ima precej ugodne pogoje 24mesečnega odplačevanja, Simobil ima precej zasoljene cene, sploh pri cenejših paketih itd.
Lahko pa si pogledaš tole PRIMERJAVO PAKETOV med ponudniki, ti bo mogoče v pomoč …
In odvisno kje živiš, je včasih dobro malo preverit pokritost, saj so v kakšnih krajih včasih kar razlike …
Forum je zaprt za komentiranje.