Najtežje je istospolnim reči bobu bob
Nisas, 03.12.2021 ob 19:40
Ljubi bog, kakšno sprenevedanje se dogaja okoli tega. ma meni je vseeno s kom spiš,zame si isti človek, samo zakaj toliko sprenevedanja? Reči ja, gej sem ali na, lezbijka sem. Kaj je to takega? Sami delate dramo, potem pa pravite da smo ni nestrpni.
Očitno nimaš otrok. Bi ti bilo vseeno, če bi imel otroka, ki bi bil v zvezi s pedrom?
Ne mislim s španskim Pedrom.
Kokoši, 03.12.2021 ob 21:07
Poglej, vam ni nič takega če je negdo gej ali lezbika, nekaterim pa pač to ni normalno, če si gej ali lezbika. Vsi se ne strinjajo z posiljevanjem LGBT+++ ideologije in 1000 novimi spoli itd. Ali z nasilnim uveljavlanjem liberalnega feminizma.
Pa brez zamere.
BRAVO!
A ti to resno?, 03.12.2021 ob 20:20
Očitno nimaš otrok. Bi ti bilo vseeno, če bi imel otroka, ki bi bil v zvezi s pedrom?
Ne mislim s španskim Pedrom.
No, jaz imam otroke in ti povem, da edino, kar si želim za njih je to, da so srečni. Če jih osreči pedro ali Pedro, pa naj bo.
Bo otrok kaj manj moj, če bo homoseksualno usmerjen? Bo zato slabši človek?
Dajte nehat s temi neumnostmi, živimo v 21. stoletju!
Kakšno ima to zvezo z otroci? Jaz imam otroke in jih učim strpnosti, ne pa primitivizma in diskriminacije drugačnih. V to, s kom bo pa moj otrok spal, se pa ne mislim vtikat. Mislim, da je vsaka mama v pravem pomenu besede srečna, če njen otrok najde ljubezen in srečo, ne pa če na videz izpolnjuje družbena pričakovanja. Torej me ne zanima kaj porečejo sosedove terciarke, ampak želim le, da moj otrok živi po nareku svojega srca. Drugačne matere niso vredne naziva mati in si ne zaslužijo imeti otrok, ker so navadne narcisoidne zafrustriranke, ki svojo zafrustriranost, sovraštvo do drugačnih in primitivnost prenasajo na nadaljnje rodove.
Zame osebno bi bil največji možen fail, da bi vzgojila homofoba. Nič drugega se mi ne zdi tako škodljivo za družbo in njen razvoj.
Omg, 04.12.2021 ob 08:07
Kakšno ima to zvezo z otroci? Jaz imam otroke in jih učim strpnosti, ne pa primitivizma in diskriminacije drugačnih. V to, s kom bo pa moj otrok spal, se pa ne mislim vtikat. Mislim, da je vsaka mama v pravem pomenu besede srečna, če njen otrok najde ljubezen in srečo, ne pa če na videz izpolnjuje družbena pričakovanja. Torej me ne zanima kaj porečejo sosedove terciarke, ampak želim le, da moj otrok živi po nareku svojega srca. Drugačne matere niso vredne naziva mati in si ne zaslužijo imeti otrok, ker so navadne narcisoidne zafrustriranke, ki svojo zafrustriranost, sovraštvo do drugačnih in primitivnost prenasajo na nadaljnje rodove.
Zame osebno bi bil največji možen fail, da bi vzgojila homofoba. Nič drugega se mi ne zdi tako škodljivo za družbo in njen razvoj.
Namenjeno A ti to resno
Andrassy, 03.12.2021 ob 22:21
Homoseksualnost je protinaravna, nemoralna in družbeno škodljiva.
Če se komu po glavi podijo grde sodomistične misli, naj dela na sebi in na svojem poboljšanju. Ne pa da se javno sramoti in o tem celo drugim razlaga.
Mnogo grše in zle misli so homofobne misli. Te so tiste, ki res škodijo sočloveku, te so tiste, ki sproščajo negativno energijo in povzročajo trpljenje. Če bi bil res vsaj malo poduhovljen in v stiku s svojim Bogom, bi se tega zavedal. Bog podpira dobro, dobro pa pomeni sprejemanje z ljubeznijo vsakega živega bitja, ne glede na zvrst, pasmo, barvo, raso, veroizpoved, spolno usmerjenost in spol. In verjemi mi, da četudi prihaja širjenje sovraštva iz ust vaškega župnika, ni nič manj zlo,prav tako pa ti nisi opran krivde za svoje zle misli in zla dejanja, če mu slediš. Kaj misliš, da zloraba nedolžnega otroka, ki jo stori vaški župnik je pa kaj manj zla, ker jo je opravil župnik? Je požegnana? Ne smeši se, no. Tudi župniki so samo ljudje, ki so še pred 100 leti verjeli, da črnci in ženske niso ljudje, pa jih ta njihova samooklicana povezanost z Bogom ni čisto nič pomagala, ko so morali plačati za svoje grehe. Najbolj enostavno vodilo dobrega je, da nikomur ne storiš ničesar slabega, da nikogar ne diskriminiraš zaradi njegovih osebnih okoliščin in da nikogar ne sovražiš. Da živiš po teh načelih, ne rabiš hoditi v cerkev, pa boš vseeno uglašen na dobri frekvenci in delal dobro. Velikokrat bolje kot farani, ki 3x tedensko klečijo pred oltarjem.
Nehaj sramotiti in zasmehovati katoliško cerkev! Več kot 99% ljudi v njej je popolnoma poštenih, prestopnike pa se dandanes ostro kaznuje.
Ne upravičuj sodomije, ker to ni samo nečistovanje in s tem smrtni greh. Zaradi svoje ogabne protinaravnosti (popolna zloraba spolnosti) je to velika žalitev Boga in je tako Božji rop.
Andrassy, 04.12.2021 ob 11:13
Nehaj sramotiti in zasmehovati katoliško cerkev! Več kot 99% ljudi v njej je popolnoma poštenih, prestopnike pa se dandanes ostro kaznuje.
Ne upravičuj sodomije, ker to ni samo nečistovanje in s tem smrtni greh. Zaradi svoje ogabne protinaravnosti (popolna zloraba spolnosti) je to velika žalitev Boga in je tako Božji rop.
Aha, ja, posteni…
Daj si snami plasnice in poglej malo okoli sebe, ko bos naslednjic v cerkvi!
Forum je zaprt za komentiranje.