Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Najrajš bi se pobrila po glavi,pa bi bil mir!!!

Najrajš bi se pobrila po glavi,pa bi bil mir!!!

Naj vam povem,da sem nad svojimi lasmi že dalj časa razočarana in če ne bi delala v javni ustanovi,bi se že davno pobrila.Vsaj ne bi imela teh težav.

1.:Lasje so takoj mastni
2.:Če že niso mastni,imam na lasišču prhljaj
3.:Nobena frizura mi ne stoji tako kot si jo naredim
4.:Imam občutek da mi prekomerno izpadajo lasje-so redki

Pa vzemimo to vse skupaj:Umijem si lase-uporabim šampon za 2.000 ali celo več tolarjev.Lasje so voljni,lepi-a le kako uro,dve.Potem upadejo in so videti mastni,zanemarjeni.redki.Če uporabim šampon za mastne lase,se mi pojavi prhljaj,potem ga uporabim proti prhljaju in lasje so spet mastni.Potem ne vem več kateri šampon bi uporabila.Vem da ni dobro menjati šamponov,a kaj naj naredim če mi nobeden ne ustreza?!?Po nekaterih me celo tako srbi lasišče,da si ga spraskam do krvi,potem pa si moram spet lase oprati z drugim šamponom-še isti dan.Kaj morem-lase si moram prati vsak dan ali vsaj vsak drugi dan drugače mi grozi izguba službe ker imam delo,pri keterem moram biti urejena in za vzgled drugim.

Kaj mi je storiti?Naj omenim še to,da pri kupovanju šamponov ne skoparim-kupim tudi najdražje v lekarni,pa domače,blage šampone…Ne pomaga nič.Pozimi je mogoče malenkost bolje,poleti pa zaradi vročine in potenja ni za vzdržat s to mojo “grivo”.Včasih me prime,da bi prijela v roke britvico in pobrila vsak lasek posebej-do zadnjega.Kaj naj storim???

Še to:k frizerju hodim vsak mesec ali vsaj na dva meseca in se vedno ustrižem čisto na kratko.Bolj kratkih kot jih imam,jih že ne morem imeti!

Prvo naj ti povem, da samo šampon ne more narediti čudeža.Je samo pomoč pri odpravljanju težav.
Moj nasvet:
– prvo se poizkusi nehati obremenjevati z lasmi
– uporabljaj še neprej kvalitetne šampone
– poizkusi še z ampulami za mastno lasišče
– v drugi fazi ti svetujem, da si to urediš s hormonskimi tabletami diane 35
oziroma po nasvetu dermatologa in ginekologa
– poskrbi za zdravo prehranjevanje
– delaj vaje proti stresu, kajti le ta je kriv za večino naših težav
Najbolj pomembno pa je, da poiščeš vzrok za nastale težave, kajti le tako lahko pričneš z zdravljenjem!!!
Morda pa je to tudi dedno.
odkrij vzrok!!!
lp alenka

NAJPREJ LEP POZDRAV!

Vzroka za obupno lasišče še nisem našla,povem pa naj,da se ukvarjam s športom in se dokaj zdravo prehranjujem,tako da prehrana ni vzrok.

Govorila sem s frizerko,ki mi je rekla,da nisem “plešasta” ampak imam zelo tanke lase,kar navzven deluje kot malo las=plešavost.Razlog za odpadanje las naj bi bila vročina in pretirana izpostavljenost lasišča soncu (hodim v hribe).Baje se nimam za bati da bi bila ob lase,da bodo pač ponovno zrasli.

Kar se tiče mastnih las,sem našla začasno rešitev-ustrigla sem se popolnoma na kratko,česar ni bil nihče vajen.Presenetila sem samo sebe,a imam občutek,da lasje delujejo bolj gosti,pa tudi dalj časa ostanejo čisti,nemastni.Zaenkrat to,potem pa bom videla kako bo.Moram pa povedat,da so z mojo novo frizuro,stylingom vsi zelo zadovoljni,čeprav me marsikdo ne prepozna.

Hvala,tisti pravi vzrok moram še odkriti,a dozdeva se mi,da je temu res vzrok stres…

Lep pozdrav,Bodyb.!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close