Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Najljubše revije

Najljubše revije

Katere revije najraje berete?
Je mogoče bila kdaj kje kaka raziskava na to temo? Me zanima katere revije se najbolj berejo, kaj radi moški, kaj rade ženske berejo, kaj mladi, stari…

Nobene.. ni revije, ki bi me pritegnila.
Edina ki sem jo bral je bila Galaksija…

Reader’s Digest, pa dokler so izdajali tudi Men´s health…

Vogue, Smart Computing, Tek plus,…

Sensa, Kmetovalec, Radar,National Geographic, ŽiT, Science Ilustrated, Ognjišče,..

Berem revije (razne), ki imajo zdravstveno oz. medicinsko tematiko. Revije z žensko modo, ličenjem, trači pa le izjemoma, če mi je zelo dolgčas in slučajno kje ostane kak izvod, ki ga je nekdo pozabil. :)))

V Sloveniji se pod okriljem Slovenske oglaševalske zbornice redno izvaja NRB, t.i. nacionalna raziskava branosti, ki je kljub številnim pomanjkljivostim nek relativno uporaben podatek o branosti slovenskih tiskanih medijev. Ta podatek je uporaben predvsem za trženje oglasov v teh izdajah, je pa na voljo samo za tiste medije, ki pri tej raziskavi sploh sodelujejo. S temi ciframi se da tdi dobro manipulirat, ampak boljših podatkov o branosti nimamo. Podatki o branosti niso enaki podatkom o prodaji. Tisto se meri z RPN – revidirano prodajno naklado. Tudi ti podatki so zanimivi za oglaševalce.

NRB
http://www.nrb.info/podatki/

RPN
http://www.soz.si/projekti_soz/preglednica_revidiranih_prodanih_naklad/

Ona, Jana, Reader’s Digest, Ekipa

dreves

History

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Svoje čase sta bila Sirius in Galaksija oba sicer v srbohrvaščini .
Scientific American imam naročen pa že več kot 20 let.

Glede na tistega zgoraj , spadamo itak vsi med morilce dreves … če ga bo pozimi dovolj zeblo se pa verjetno ne bo branil tople peči v kateri bodo gorela polena ( očitno trupla ) ali centralne kurjave na kurilno olje , ki bo vbrizgavala v plamen utekočinjena fosilna trupelca dinozavrov in podobnih mrcin … očitno ena sama crkovina, kamor se obrneš … da o “nagnusno zaklani” solati, ki jo jedo vegaterjanci sploh ne razpravljamo …

Odlična revija, vsak mesec komaj čakam, da pride.

Bikini, kar nekaj zanimivih revij manjka na teh linkih. Me pa veseli, da je meni ljuba Gea gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close