Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NAJLEPŠI PRIMORCI

NAJLEPŠI PRIMORCI

Gianni Rijavec, Jan Plestenjak, Matjaž Nemec.

Popravite me, če nimam prav in imenujte druge.

Ma kje si jih našla. Kaj mene še nisi srečala. Walda, da sem jaz lepši kot vsi ti trije skupaj.

Kateri trije Štajerci so najlepši ?

Damjan Murko. Fredi Miler, Marjan Smode….

Pa dodajte še tri najlepše iz prestolnice.

Bojan Šrot, Štajerski Mišo in moja malenkost.

Popolnoma neznani “mačoti”.

A ni Šrot v zaporu ? Kot lepotec ne pride v poštev, če je za zapahi.

Tam ne izbirajo lepotcev po izboru SČ-ja.

Lepotci iz prestolnice, kateri sodijo med tri najlepše ?

Nočete priznati, da je najlepši Zoran Janković, brez konkurence, kajne ?

Primorci so pregovorno najlepši Slovenci. Imajo malo romanske in malo slovanske poteze in to je najlepše kar mora izražati videz.

Na primer Borut Pahor.

Odgovor na objavo uporabnika
najlepši med lepimi, 16.10.2021 ob 06:33

Primorci so pregovorno najlepši Slovenci. Imajo malo romanske in malo slovanske poteze in to je najlepše kar mora izražati videz.

Na primer Borut Pahor.

Primorec Franko Bajc, seeeexy. Upam, da bo moj fant tak! Drzite pesti lubcki moji.

Jao, slovensko po vaše. ? Primorec lep, ljubim pa Indijca. Rijavec ma ja, umetno blond ?

pozabili ste na najlepšega primorca in tudi najlepšega v naši galaksiji miškota BORUTA PAHORJA.

Vse upokojenke se omokrijo, ko ga vidijo, še ta desne.

No Ja, tale provocira Ker sosedje so sedaj.       Domače naloge, kaj g. Pahorja papate na pikniku? ?      No, pa vprašanje tam in tm, vsi postanejo prijazni. Bo že spet vse ok.  Ko jim poveš. Sej j ježa, ampak ženske ste sitne do neba! Naj mi en dec pove, jako vas urihta. Ne da,seksat neki pišejo. 1x letno. Ta co vid je zgolj razkosal marsikaj. Verjetno razlog za koga, da se ima kaj za kregati. Če se prej niso razumeli ter še seksali z ljubeznijo. Naj mi reče še ena Debela in mi navrže pòl vse. Noseče greste gor in dol. Greste pa s hujšanjem tudi. Sama s tem, ko Bla and Black.  Boste pravilnik no, ker ste v co vid nemogoči.

G. Borut, manj tempa.  S Katrco ?  ?

Mandarincaaa, 16.10.2021 ob 06:53

Primorec Franko Bajc, seeeexy. Upam, da bo moj fant tak! Drzite pesti lubcki moji.

Mah, mali nizkorasli nafitnisirani purman.

Lepi slovenec:

rang 20+: uni Matteo alias Mattia  iz kmetije- visok, ne preveč nabildan puran; ta  se bo še naredil ( socer je pa karakterno zahrbta pičkica)

rang 30+: Žan KOšir ( deskar, olimpijec) – ima tudi zelo luštno ženo 🙂

Rang 40+: Boštjan Nachbar = Boki

Rang 50+: Vojko Belšak, igralec – igra v seriji Sekirca v med  lik Maksa;

In nobeden od nekih slovenskih gospodarstvenikov, politikov – to je vse večinoma zapito ali pa nasnifano, pokvarjeno, nemoralno.

takole čez prst glede vizuelnosti, 16.10.2021 ob 16:57

Mah, mali nizkorasli nafitnisirani purman.

Lepi slovenec:

rang 20+: uni Matteo alias Mattia  iz kmetije- visok, ne preveč nabildan puran; ta  se bo še naredil ( socer je pa karakterno zahrbta pičkica)

rang 30+: Žan KOšir ( deskar, olimpijec) – ima tudi zelo luštno ženo 🙂

Rang 40+: Boštjan Nachbar = Boki

Rang 50+: Vojko Belšak, igralec – igra v seriji Sekirca v med  lik Maksa;

In nobeden od nekih slovenskih gospodarstvenikov, politikov – to je vse večinoma zapito ali pa nasnifano, pokvarjeno, nemoralno.

Meni je všeč- od Slovencev, Zdravko Počivalšek, takoj za njim pa Saša Arsenović.

franci matoz

so trije, 11.10.2021 ob 13:53

Gianni Rijavec, Jan Plestenjak, Matjaž Nemec.

Popravite me, če nimam prav in imenujte druge.

kje si te najdla??? Plestenjak ni primorc, je kr lepo gorenc. Če osla preseliš v Lipico, še ni lipicanec, tko tud Plestenjak nikol ne bo primorec.

Gianni Rijavec – njegov čas je že mimo, kje ti vidiš kakšno lepoto?!

Matjaž Nemec – tako samovšečen, da se mu na faci vidi. Zoprn do amena, sploh ko začne govorit. Čist pahorjev učenec – veliko balasta, nič vsebine.

wtf wtf, 28.10.2021 ob 07:27

kje si te najdla??? Plestenjak ni primorc, je kr lepo gorenc. Če osla preseliš v Lipico, še ni lipicanec, tko tud Plestenjak nikol ne bo primorec.

Gianni Rijavec – njegov čas je že mimo, kje ti vidiš kakšno lepoto?!

Matjaž Nemec – tako samovšečen, da se mu na faci vidi. Zoprn do amena, sploh ko začne govorit. Čist pahorjev učenec – veliko balasta, nič vsebine.

Tukaj je bilo vprašanje o izgledu?  Potem Nemec. Druga dva ne.

Boris Kobal, Vili Resnik in Borut Pahor.

Najlepši je Vili Resnik, ko ni počesan, ko ima razkrito čelo.

MARIO FAFANGEL

Moj oče Vodopivec Dejan je najlepši moški na Primorskem.

Vsake oči imajo svojga malarja. Ampak, da se ti pa Gianni Rijavec namala kot lep…kaj takega 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close