Najlepši moški
Joj joj, ne tako na hard, polna luna je že mimo:). Skoraj desetletje sem se intenzivno ukvarjala s petjem, torej imam posluh in smisel za to, kaj je dobro in kaj ne:). Če se ti šolaš pri kuharicah, to ni moj problem.
Na evrosongu nikoli ni bil poudarek na petju. To je miks vsega, od lobiranja, dogovarjanja, zunanje vizualizacije, števila škandalov itd. Kvaliteta petja je žal skoraj na koncu lestvice ocenjevanja pri evrosongu.[/quote]
Če si se ti petje učila, pol pa zgleda res nisi pršla dlje od prve ure in še to si verjetno tako fušala da te prfoxa ni mogla usmerit v pravo smer. Če bi se tako “intenzivno” učila kot praviš bi vedla da tole ni bilo brez posluha. Te žal morm razočarat! Na tem forumu lahko itak vsak tretji reče da je predsednik. Me kr razjezi ko nekdo kr neki prbija, brez da bi o tej smeri karkoli vedel. Sicer pa če bi zdle govorili o kirurgiji, bi verjetno tudi tukaj rekla da si se intenzivno šolala, ravno tako na umetniškem področju, področju plesa…zanimivo. Ti si pa res nadarjen otrok, na vseh področjih tako razgledana in uspešna! Cheers ( ajoj nočem preveč silit še v jezikovne vode, verjetno si tudi na tem področju diplomirala) ;)[/quote]
Umiri se, preveč se razburjaš. To je tvoje mnenje in mi je popolnoma vseeno, kaj si misliš o meni. Preveč si se potrudila, meni se ne da še karkoli dodati.
…in štet do 5:)))). A bova skupaj kakšno odpeli?:)) Jst bi jih komu napela:))).[/quote]
Za napenjanje nisem razpoložena, zapojevi pa lahko – ali bove kar ono od tvoje drage Conchite? :)))[/quote]
Misliš od Wurst:)). Ker prvotno je Wurst, a veš…narave ne moreš preslepiti:)). Ma jst grem ven, na veter, da mi razpiha slamo:))).
Za napenjanje nisem razpoložena, zapojevi pa lahko – ali bove kar ono od tvoje drage Conchite? :)))[/quote]
Misliš od Wurst:)). Ker prvotno je Wurst, a veš…narave ne moreš preslepiti:)). Ma jst grem ven, na veter, da mi razpiha slamo:))).[/quote]
Sem že bila celo dopoldne na vetru…skoraj mi je vso slamo odneslo :))))))))))))))))))))))))))
Narave se res ne da preslepiti, ljudi pa z lahkoto 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.