Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najlepsa plaza/plac ba morju

Najlepsa plaza/plac ba morju

Se vam da opisati najlepso plazo, kjer ste ze bili? Kaj vam je bilo tako vsec, se vracate?

http://www.crobeaches.com/images/places/Sv.Ivan_Lubenice21.jpg

Nisem še bila na tej plaži – a, ko sem videla prvič to fotografijo, sem vedela, da želim sem, v ta zaliv.

Tukaj je pa res lepo.

Tukaj je pa res lepo.[/quote]

V resnici ni tako lepo, kot je na zgornji fotografiji.
Plaža je odprta na zahod in so ponavadi kar močni valovi.

Stiniva na Visu.

Ne povem.

Vse te lepe plaže v resnici so samo lepe na slikah, imajo skoraj vse en keč, ali močno piha, ali so tam veliki valovi ali pa na plažo prinese veliko grde trave. za take plaže je to vedno značilno, tako, da tam kjer te plaže slikajo in na njih nobenih kopalcev je to to. Lep je res za pogledati, je pa čisto neuporabno.

Tukaj je pa res lepo.[/quote]

V resnici ni tako lepo, kot je na zgornji fotografiji.
Plaža je odprta na zahod in so ponavadi kar močni valovi.[/quote]

to je čist res … poleg vseh smeti, ki jih nameče folk na plaži in tisti, parkirani na jahtah in jadrnicah v zalivu … plaža sama pa je iz prav zoprnih, velikih kamnov … sicer je pa blizu, tja lahko gre vsak, če nimaš jadrnice ali jahte, pa je res luštna, cca. 1 uro dolga pot z vrha do plaže 🙂

sem videla že kar nekj lepih, tudi tropskih plaž, pa bi se odločila za eno v južni italiji … tista je pa res noro lepa … tudi v avgustu 🙂 kristalno modro morje, pod pečinami plaža iz malih belih kamenčkov, zaradi odročnosti pa res minimalno zasedena, pravljica.

drugače so pa lepe peščene plaže z modrim čistim morjem tudi na korziki, sardiniji, grčiji …

Ti si pa Sivček iz Medveda Puja :)))

Takih plaž je po Jadranu ogromno. Imaš jih skoraj v vsakem 3-5 zalivu na Braču (zunanja – zahodna stran) in pa po Visu.

Mesecev zaliv Strunjan!!!!!!

Milena

definitivno ena plažica v okolici pule 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Verudela, Pula 😉

Myrtos beach – Kefalonija, Grčija
Baška Bunculuka
Rabac, vsi tisti mali zalivčki
Brela….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close