najlboljši piškoti
Kupim, specem, narocim.
Kupujem Manner vseh okusov, pa ene v Hoferju in Lidlu ‘soft bake’, ti so mi top, Nutella okrogli s cokolado v vrecki mmmmmm, v Ikei tiste njihove marcipan in cokolada, so sicer bolj cokolada kot piskot, ampak so mi ful dobri in seveda linski iz Hoferja.
Pecem vse razen razpokanckov ?? kaj pa vem, ti razpokancki me sploh niso navdusili, se probala par okusov, piskot kot piskot, nic posebnega. Pecem pa makove, kokosove, orehove, lesnikove, piskote vseh vrst, obicajno polnjene ali premazane z marmelado ali cokolado. Moji doma pa obozujejo vanilice.
Od piskotov narocim breskvice, ne vem zakaj, a ne da se mi jih delat, pa jih imam zelo rada.
Spečem doma samo še makrone in sicilijanske cannole s pistacijami in crema di pasticeria noter:

Od kupljenih industrijsko-industrijskih so mi dobri edino Naše nam paše – Lidl -1100 gramov linške oči z izključno ribezovo marmelado – posebna izdaja, nimajo v redni ponudbi sicer ( Peče pekarna Konditor Rače). Ker niso preveč sladki, krhki, maslen okus, pa niso preveč povrhu pocukrani z mletim sladkorjem.
Od privat pekarn pa piškoti iz domžalske pekarne Razpotnik.
Forum je zaprt za komentiranje.