Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Najin zakon je ne zanima več

Najin zakon je ne zanima več

Kaj naj naredim? Danes po tem, ko sva prišla z izleta mi je rekla, dobesedno, da je najin zakon ne zanima več. Kar tako na suho, po 12 letih zakona. da se bo preselila. Pravi, da rabi svobodo, da želi živeti zase, torej svoje življenje. Nikoli nisem misli, da je med nama kaj narobe, tudi namignila nikoli ni, da nima dovolj časa ali svobode. Upam trditi, da ne gre z drugega moškega. Se ženske v srednjih letih kar tako odločajo za drastične življenjske spremembe?

Tem našim babam je preveč lušno zato pa so potem take kapriciozna ku_le.

A res je bilo vse ok ali pač samo ti nisi videl, ker si vase zavarovan egoist moške vrste?

Verjetno je imela slab dan. Prespita pa se pogovorita. Pokaži malo ljubezni…

Meni je isto po 20 letih zakona začela take bučke prodajat. Da ni nobenega drugega v igri, da sem dolgočasen…

Itak je imela loverja in sedaj, ko se jo je adrenalinec naveličal bi pa rada takega  zanesljivega, kot sem jaz nazaj 🙂

Premalo vlagamo v medsebojne odnose in po letih postane problem. Poskusi jo še malo zadržati, dalaj na vajinem odnosu. Izkazuj ji pozornost. Mogoče vama še kaj uspe rešiti.

Moski jemljete zakon in zeno kot samoumevno, za vas je s poroko stvar resena, naredili ste kljukico in to je to.

Zenske v zakonu potrebujemo obcutek, da smo vredne, da ste z nami zaradi nas samih in da nismo samo me tiste, ki vlagamo v zakon.

Okoli 40ih se zenskam odpre nov pogled na svet, otroci so odrasli, imamo vec casa zase, zacnejo se nam ze predklimakterijske spremembe, tudi sluzbe imamo ze kar dobre in se nam ne da vec ukvarjat z moskim, ki ne da nic od sebe in smo mu samoumevne.

In tu potem nastopi tista ljubezen, ce obstaja, da zakon ponovno splava, ce je ni, se pa utopi.

A zdaj ni imela svobodo? To boš ti najbolje vedel. Če je imela svobodo potem ne nasedaj takim generičnim lažem. Z drugimi besedami med nogami ji je zabrenčalo in se hoče fukarit naokoli kar najverjetneje počne že nekaj časa. Poskrbi za premoženje, v primeru da še nisi!!!

Ne morem reči kaj se je dogajalo na izletu. Da je kar čez noč spremenila mnenje.

Ali se ne moreš pogovoriti z njo česa ji premankuje. Morda ji kdo polni glavo z tem kako lepo živi samsko življenje. Morda pa je nekaj kar ti ne slutiš vzrokov ja več. Samo da jih ti ne vidiš. Katera ženska bi kar tako hotela zapustiti moža da ima vsega in se ob njem dobro počuti. Jas si tega ne predstavljam verjetno je neki vzrok. Ženske pri 40tih potrebujejo veliko veš nežnosti varnosti morda tudi romantike. Ni vse samo izlet potovanje ko pa se ona počuti osamljena ali celo zavržena. Ti pa boš z njo samo takrat ko ti jajčka prazni in misliš da je dovolj. Če je ne boš objel kako si jo pred 10 leti in nebo slišala besede ljubim te včasih so pomebne vsak danje  malenkosti. Pa l,p

Premalo dela ima, ko bi imela kup otrok za pedenat ji prosti čas ne bi niti na kraj pameti padel.

Odgovor na objavo uporabnika
Jur219, 30.01.2022 ob 23:19

Kaj naj naredim? Danes po tem, ko sva prišla z izleta mi je rekla, dobesedno, da je najin zakon ne zanima več. Kar tako na suho, po 12 letih zakona. da se bo preselila. Pravi, da rabi svobodo, da želi živeti zase, torej svoje življenje. Nikoli nisem misli, da je med nama kaj narobe, tudi namignila nikoli ni, da nima dovolj časa ali svobode. Upam trditi, da ne gre z drugega moškega. Se ženske v srednjih letih kar tako odločajo za drastične življenjske spremembe?

daj no ded. i ded ali ne. Uslugo ti je naredila. Naj še nadaljnih 30 živi dolgčas ob tebi?

Spusti jo.

boniy63, 31.01.2022 ob 10:54

Ne morem reči kaj se je dogajalo na izletu. Da je kar čez noč spremenila mnenje.

Ali se ne moreš pogovoriti z njo česa ji premankuje. Morda ji kdo polni glavo z tem kako lepo živi samsko življenje. Morda pa je nekaj kar ti ne slutiš vzrokov ja več. Samo da jih ti ne vidiš. Katera ženska bi kar tako hotela zapustiti moža da ima vsega in se ob njem dobro počuti. Jas si tega ne predstavljam verjetno je neki vzrok. Ženske pri 40tih potrebujejo veliko veš nežnosti varnosti morda tudi romantike. Ni vse samo izlet potovanje ko pa se ona počuti osamljena ali celo zavržena. Ti pa boš z njo samo takrat ko ti jajčka prazni in misliš da je dovolj. Če je ne boš objel kako si jo pred 10 leti in nebo slišala besede ljubim te včasih so pomebne vsak danje  malenkosti. Pa l,p

kake romantike pri 40? Svobodo, ko imajo ženske svoj siht, svoj dnar, odrasle froce ali ne, je zadnji čas, da gresta vsak svojo pot. Kdo še pa živi 30-40 skupaj…meni se zmeša…

Točno tako, kot si napisala. Prav te tvoje misli bom danes pokazala svojemu, da se mogoče malo zamisli.

Mislim da je tem babam prevec lepo pri moskih, vse dobijo. Potem pa kr naekrat rabim prostor…

najvoljse je nam balkancem, na vsake toliko cas jo mal spomnes kdo je kdo in zakaj je to tako. In potem je to tako da imas vse zrihtano, za jest imas 3 krat na dan, tako da miza poka posivih.

Ne vem jaz sem v srednjih letih. Zdele sem full zatreskana. Se ne upam kar zamenjat? Nimaš kaj. Začni hodit na zmenke. Mogoče ima samo prezgodnjo menopavzo. Če ne gre za drugega moškega?

Berem druge komentarje. Babam lepo vse dobimo. Samo prepusujem. Tko tudi moj misli. Jaz pa trpim ko žival. Pod točko ena že odnosa, da sem baba oz konica metle ne prenesem. Pol tole vse. Ja streha nad glavo in tolk da nisem lačna. A to je vam moškim dovolj. Meni ni. Tudi me se moramo izrazit. Pustit pečat na zemlji. In pol za povrhu, moramo soseda vprašat kaj se dogaja na našem vrtu in označijo nas za razvajene babe babe???? Ja stran moramo. Pol pa nismo več babe vendar kraljice, ki kreiramo vesolje. In končno lahko počnemo nekaj kar nas veseli. In predvsem stopimo iz hiše in nismo zgolj podaljšek samoleteče metle. Evo tko.

Kupi knjigo popolni ljubimec in se nauči sexat. Kupi ji sexi spodnje perilo. Prenovita bajto. Prebelita. Kupita si nekaj lepega za obleč.

kolega tvoj najboljsi al pa sosed ti jo seka…

Sklofotaj jo in jo na trdo nategni. Še vedno si njen mož in to je tvoja pravica.

En kup dobronamernih, ampak neučinkovitih nasvetov. Pojdita k svetovalcu. Je drago, ampak ceneje in mnogo prijetneje kot ločitev. Če se bosta na koncu ločila, se bosta upam, na lep način. Srečno!

M ribca, 01.02.2022 ob 20:02

En kup dobronamernih, ampak neučinkovitih nasvetov. Pojdita k svetovalcu. Je drago, ampak ceneje in mnogo prijetneje kot ločitev. Če se bosta na koncu ločila, se bosta upam, na lep način. Srečno!

Mislim, da tudi svetovalec ne bo pomagal.

Ona ima drugega.Že dooolgo.

Če ji je tako slabo s teboj,naj kar, gre. Saj ni edina na tem svetu. Kaj se obremenjuješ zaradi ene trole.

ne da se nam vec, 31.01.2022 ob 09:18

Moski jemljete zakon in zeno kot samoumevno, za vas je s poroko stvar resena, naredili ste kljukico in to je to.

Zenske v zakonu potrebujemo obcutek, da smo vredne, da ste z nami zaradi nas samih in da nismo samo me tiste, ki vlagamo v zakon.

Okoli 40ih se zenskam odpre nov pogled na svet, otroci so odrasli, imamo vec casa zase, zacnejo se nam ze predklimakterijske spremembe, tudi sluzbe imamo ze kar dobre in se nam ne da vec ukvarjat z moskim, ki ne da nic od sebe in smo mu samoumevne.

In tu potem nastopi tista ljubezen, ce obstaja, da zakon ponovno splava, ce je ni, se pa utopi.

HAhaha  kaj pa ta da zenska mogoce ne vlaga v zvezo nic   midva sma mela tak problem ampak se da pregurat   cesta ni nikoli samo ravna oz so vsponi in paci    najin peimer je ko se naberejo bremena in teza denarja firme oz sluzbe  hiša in se otroci  in se zrusis pade zanimanje za zvezo in negdo trpi zau treba gledat naprej marsikaj se naredi v jezi se tezje je ta ponos pozret zato prihaja do varanja al en al druge .. lp.

Jah, naveličala se te je, ker je našla boljšega.

Bodi sam sebi najboljši prijatelj in jo spusti naprej. Glavo gor, poskrbi zase in za svojo osebnostno in premoženjsko rast in se ne oziraj nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close