Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek naježena koža

naježena koža

Ali ima še kdo tak “problem” kot ga imam jaz? In sicer se mi koža takoj naježi, kadar pripovedujem kakšno zanimivo reč, kakšno žalostno novico, ma ni važno kaj, pri vsaki debati se meni naježi koža. No, če je ravno o vremenu debata, potem pa lih ne. Pojma nimam, kaj sproži v moji glavi to naježenje kože, ki me zelo moti, ker sogovorniki to opazijo in me potem ves čas opazujejo. Nisem več prav mlada (46 let) in se mi zdi, da se mi z leti to še stopnjuje. Zanimivo je, da ima mož enake problemi in sicer opaziva, da se ob istem času naježiva in oba ugotavljava, da se drugim to ne dogaja tako pogosto kot nama. Ponavadi se še bolj opazi takrat, ko je zunaj zelo vroče , midva pa ves čas naježena, kot da bi naju zeblo.

Itak vem, da je to nek normalen pojav pri kakšnih vau dogodkih, ne pa kar naprej.

Ali ima še kdo tak problem in kako se da to vsaj malo omiliti. Ali je to povezano s čustvi, ker sva oba precej čustvena človeka ali kaj?

Meni se včasih to zgodi, ko se moram s kom pogovarjat. Tudi v največji vročini in ja, tudi mene čudno gledajo. Sem pa bolj mirna, tiha, zadržana in verjamem, da je to na čustveni osnovi.

Tudi meni se dogaja istoo jemljem sicer dulsevio 60mg zaradi težav… Opažam da se mi po zvišanju tablet to dogaja večkrat na dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close