Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najemodajalci so vse hujše pizde

Najemodajalci so vse hujše pizde

Za najbolj gnojno luknjo 500 eur minimalno plus 150 do 200 strsoskiv6kar samoumevno je postalo da se plačuje upravnik v celoti da jim plačaš celo zavarovanje stanovanja in rezervni sklad od katerega nič nimaš saj te celo delozirajo čez noč, varščino pa obdržijo.

Pol se pa na minimalcu bodi z njimi, šiht imaš 6 dni na teden, denarno so te izčrpali, ne ostane ti niti za jest, ne moreš najet odvetnika, ker upaš na varščino nazaj pa jim še pošteno ne moreš zdemolirat stanovanja za slovo.

S tem zapisom vam vsem ki oddajate želim maksimalno slab preostanek leta, upam da se ponesrečize med delom med vračanjem z morja ji sem vam ga jaz plačal da moje najemnine vaši froci konzumirajo v obliki drog, naj vam crkne se avto in pes in nja se Vam bajta vaša razkošna zruši na glavo.

Mam seznam najemodajalcev. Eenga za drugim bom snel.

PA DAJ MU ŠE SVOJO PIZDO, DA BO VESEL IN POTEM BIL TIHO…

Amen!

Stanovanje se mora vlagatelju odplačat v 20 letih. Praviš, da plačuješ 500 eur najemnine? Se pravi je stanovanje vredno 120.000 eur. Če upoštevamo da gresta dve letbi najemnini vladi za davek? Kje pa so tako poceni stanovanja, da kupim? Skratka tvoja najemnina je smešno poceni.

Mimogrede se naložba v S&p 500 odplača v 8 letih….

Odgovor na objavo uporabnika
Slivemclji pizde egoistične, 02.08.2025 ob 11:05

Za najbolj gnojno luknjo 500 eur minimalno plus 150 do 200 strsoskiv6kar samoumevno je postalo da se plačuje upravnik v celoti da jim plačaš celo zavarovanje stanovanja in rezervni sklad od katerega nič nimaš saj te celo delozirajo čez noč, varščino pa obdržijo.

Pol se pa na minimalcu bodi z njimi, šiht imaš 6 dni na teden, denarno so te izčrpali, ne ostane ti niti za jest, ne moreš najet odvetnika, ker upaš na varščino nazaj pa jim še pošteno ne moreš zdemolirat stanovanja za slovo.

S tem zapisom vam vsem ki oddajate želim maksimalno slab preostanek leta, upam da se ponesrečize med delom med vračanjem z morja ji sem vam ga jaz plačal da moje najemnine vaši froci konzumirajo v obliki drog, naj vam crkne se avto in pes in nja se Vam bajta vaša razkošna zruši na glavo.

Mam seznam najemodajalcev. Eenga za drugim bom snel.

Naj bolje da lastnika razkastite v imenu socialne pravicnosti, s tistimi 800€ vec boste prav lepo ziveli in bluzili okoli, bivsi lasnik pa naj si novega priskuzi, saj zna…

Podcenjene najemnine, 02.08.2025 ob 11:11

Stanovanje se mora vlagatelju odplačat v 20 letih. Praviš, da plačuješ 500 eur najemnine? Se pravi je stanovanje vredno 120.000 eur. Če upoštevamo da gresta dve letbi najemnini vladi za davek? Kje pa so tako poceni stanovanja, da kupim? Skratka tvoja najemnina je smešno poceni.

Mimogrede se naložba v S&p 500 odplača v 8 letih….

Crkni še ti, ki ti drugi od plačujejo kredit za flat v katerem ne živiš. Še premalo te tolče golobček z davki pizda parazitska

Anonimno514, 02.08.2025 ob 11:42

Naj bolje da lastnika razkastite v imenu socialne pravicnosti, s tistimi 800€ vec boste prav lepo ziveli in bluzili okoli, bivsi lasnik pa naj si novega priskuzi, saj zna…

Saj ga je večini Jazbinšek podaril, zdaj vam bomo pa flate lepo nazaj po komunajzarsko pobral.

Lahko se samo zares bojiš vojne. Ker takrat bomo izenačil socialno pravičnost v tvojo škodo.

Tipična slovenska prasica, 02.08.2025 ob 11:45

Crkni še ti, ki ti drugi od plačujejo kredit za flat v katerem ne živiš. Še premalo te tolče golobček z davki pizda parazitska

Z davki tepe bolj tebe haha zato pa so visoke najemnine, kekec ??

Hahahah eni ste res reveži. Thank you for p(l)aying ?

Zakaj si sploh v najemu? Kupi si stanovanje na kredit, v Hrastniku so po 50 jurjev, Ljubljana je blizu. Ni ti treba biti v najemu.

S kreditom 500€ na mesec na 25 let kupiš SVOJE stanovanje, vredno vsaj 130000€ in se nehaš jezit na najemodajalce.

Lahko se pa potem jeziš na vzdrževanje, obnavljanje in najemnike v sosednjem stanovanju, ki poskrbijo, da je vedno dovolj skrbi s popravili…

Zakaj sam ne kupiš stanovanja? Ni problem visoka najemnina ampak je problem da ti premalo zaslužiš! Namesto da energijo usmerjaš v ljudi, ki so v življenju delali da lahko kupijo stanovanje in ga oddajajo in s tem spet delajo prihodek, se posveti kako si boš povečalo prihodek.

Glede na tvoj zapis in privoščljivosti s katero kažeš svoj ogaben značaj, pa verjamem, da težko dobiš boljšo službo. Le kdo bi zaposlil tako osebo kot si ti!?!?

Si mi dal dodaten razlog zakaj v septembru dvignem najemnino! Ostali najemniki, zahvalite se takim zapisom in najemnikom kot je avtor.

Bad-smelling vaginal discharge.

Tako to tudi bo, 02.08.2025 ob 11:54

Saj ga je večini Jazbinšek podaril, zdaj vam bomo pa flate lepo nazaj po komunajzarsko pobral.

Lahko se samo zares bojiš vojne. Ker takrat bomo izenačil socialno pravičnost v tvojo škodo.

A ti si tisti ki ne razume Jazbinškovega zakona. Čeprav vem, da so ti že drugi večkrat napisali, žal še vedno ne dojameš. Te bom še jaz vprašal isto. Zakaj tvoji starši niso dobili stanovanja, če so se po tvojem podarjala?

Pejd nazaj k zapiti  mamici in atiju. Tudi ti si že pijanec in narkič.  Ker, če ne bi bili vsi našteti zadrogirane pijandure bi že imeli vsi svoj flet, tako pa stresaš svoje frustracije na napačne. Nase jih daj, socialkar nesposobni.

Pa kakšne ti kvasiš no. V naši družini in to razširjeni, ni bilo niti enega, poudarim niti enega, ki bi odkupil stanovanje po Jazbinšku. Pa imamo vsi stanovanja in to res trdo prigarana  in prišparana!

Ti si tega niti predstavljati ne moreš. Da sem raje kot da bi šla  na sok in kavo, dala ta denar na stran. Da sem si večinoma sama šivala oblačila iz blaga, ki sem ga kupila na razprodajah. Da sem se vozila v 20 let starem avtu, ki mu je bilo treba vsakih 120 kilometrov dotočiti olje. In to v kapi in rokavicah pozimi, saj mu gretje ni delalo. Pa si nisem kupila boljšega pred nakupom stanovanja. In še in še ti lahko naštejem čemu vse sem se odpovedovala za to, da imam danes svoje stanovanje.

Ti pa samo piskaš tukaj že leta in leta in nič od tebe.

Ta tema razkriva kako bedast je folk, oni bi vsi lepo živeli brez šparanja, vse bi imeli, povsod bi bili, potlej pa jokcajo kako so najenine visoke, pred par leti ko se je na veliko kreditiralo je lahko vsak kupil stanovanje , ne sicer na elitni lokaciji, ga dal pod hipoteko za nizke obresti, pa plačuje danes hipoteko namesto najem, če si pa lesen in len pa plačuj, prvi bo imel lastniško stanovanje, drugi pa večni najem.

Najbolj so pa zanimivi tisti norci kateri so verjeli v 7€-ska stanovanja in v 30 000 njih na leto, verjeli so da bodo cene padle in kako da bodo profitirali, taki se pa danes že poigravajo z mislimi o nacionalizaciji in o drugih oblikah sistematične kraje premoženja.

Če si luzerček na minimalcu, ne najemaj v Ljubljani.

Sploh pa ne najemaj stanovanja sam, ampak pojdi kam za cimra.

Drugače pa so najemnine v LJ gleda na ceno nepremičnin, stroške, davke, rizike in lasten čas ter živce najemodajalcev, NENORMALNO NIZKE!

Interesentov za najem je polno, sploh za garsonjere in enosobna stanovanja, telefon ti telefon kar naprej zvoni. Ampak na ogledih pa v veliki večini nesolidni ljudje. Muslimani, drugi čefurji z otomanskimi navadami, nerealni študenti, zasanjana in razvajena mladina, v glavo sfukane ločenke in kakšni prikriti pijančki.

Ko pa komu oddaš, pa v štartu ves sladek, vse obljubi, potem se pa začne jamranje in pa zahteve.

Ko je treba najemnino zaradi inflacije usklajevati, ti nabija, da njegova plača pa se nič ne viša. Ampak ali je to moj problem?

Hkrati pa nabija, da je to zdaj njegov dom in bi kljub najemu za določen čas rad imel stalno prebivališče. Ma fak, gnida luzerska, da bi te najrajši skozi okno fuknil!

Ti si tega niti predstavljati ne moreš. Da sem raje kot da bi šla  na sok in kavo, dala ta denar na stran. Da sem si večinoma sama šivala oblačila iz blaga, ki sem ga kupila na razprodajah. Da sem se vozila v 20 let starem avtu, ki mu je bilo treba vsakih 120 kilometrov dotočiti olje. In to v kapi in rokavicah pozimi, saj mu gretje ni delalo. Pa si nisem kupila boljšega pred nakupom stanovanja. In še in še ti lahko naštejem čemu vse sem se odpovedovala za to, da imam danes svoje stanovanje.

Moja mama ni pohajkovala po lokalih ob sokih in kavah, avta sploh ni imela itd, pa ji ni uspelo napraskat za polog za odkup stanovanja. Sanja se ti ne, kaj je prava revščina.

ti res ne, 02.08.2025 ob 13:39

Moja mama ni pohajkovala po lokalih ob sokih in kavah, avta sploh ni imela itd, pa ji ni uspelo napraskat za polog za odkup stanovanja. Sanja se ti ne, kaj je prava revščina.

Si ti kaj ukrenila, da bi lahko ti imela svojo nepremičnino? Morda celo eno za mamo?

Mnogi naši starši niso imeli materialne možnosti, so se pa ravno zato trudili pri naši vzgoji, vztrajali pri doseganju izobrazbe, delovnih navadah in premišljenem načrtovanju, da smo lahko mi dosegli več od njih.

Poglej se čez mejo. Stanovanja so od 1000+navzgor, varščina je tudi par tisočakov.

Samo, da veš….

Ja, čakaj no!  Jaz sem se učila,  in iskala najbolje plačana dela, ki sem jih dobila ravno zaradi tega, ker sem nekaj znala.  In običajno sem delala na dveh ali celo treh koncih.

Skratka, potrudila sem se do plafona. In vem, kaj je revščina. Četudi sem hranila denar za stanovanje na banki, ga ob pomanjkanju nisem vzela, pozabila sem, da je tam.

Osnovne stvari sem imela vedno v roku poravnane, vse ostale je bilo pa bolj ali manj improviziranje in stiskaštvo  v cilju, da pridem do stanovanja.

Res pa je, da je bil mogoče ta občutek, da nekje imam denar veliko olajšanje nasproti tvoji mami, ki ga ni imela.

monovka, 02.08.2025 ob 13:47

Si ti kaj ukrenila, da bi lahko ti imela svojo nepremičnino? Morda celo eno za mamo?

Mnogi naši starši niso imeli materialne možnosti, so se pa ravno zato trudili pri naši vzgoji, vztrajali pri doseganju izobrazbe, delovnih navadah in premišljenem načrtovanju, da smo lahko mi dosegli več od njih.

Na pogodbo za določen čas ne morem dobiti kredita. Pa imam 7. stopnjo izobrazbe spoštovane smeri, mama me je vzorno vzgajala.

Da si luzer so ti krivi vsi drugi, samo sam ne ane? Dobro da nimam takega idiota v stanovanju. Mam rajši prazno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close