najemnina z možnostjo odkupa stanovanja
Tudi jaz se zanimam za najem stanovanja s kasnejsim odkupom..cena stanovanja do 80.000 eur.. Ce je kdorkoli pripravljen me lahko kontaktira na nikica166@gmail.com.
ni ljububljana, mene zanima. Prosim za več informacij, lahko na mail: k.sopotnk@gmail.com
Pozdravljeni,
tudi jaz se zanimam za tovrstni nakup stanovanja v Lljubljani, 1,5, 2 sobno, cca 80.000e.
Ponudbe na meil: dolessandra49@gmail.com
Zanimam se za stanovanje v ljubljani po principu z najemnim odkupom! Prosim za vec info.
V centru Maribora blizu parka imam obnovljeno mansardno stanovanje, ki ga prodajam. Lahko tudi po modelu najemnina z odkupom. mbmaja01@gmail.com
če je še aktualno prosim za več informacij, srdjannovakovic29@gmail.com, lp.
Pozdravljeni,
prav tako se tudi jaz zanimam za takšen odkup.
Lahko je stanovanje ali hiša v okolici Ljubljane ( Brezovica, Vrhnika )
pikaaa80@gmail.com
Hvala
ter lep pozdrav
ni ljubljana
Re: najemnina z možnostjo odkupa stanovanja
18.10.14 12:40
Imam stanovanje in bi ga prodala po principu najem z odkupom. Vendar ni v Ljubljani. Ali koga zanima ? Relacija proti Celju. Veliko, družinsko.
Pozdravljeni, če je zgoraj navedeno še aktualno, Vas prosim, da mi več infor. pošljete na meil: masa.zivkovic6@gmail.com
Hvala
Mogoče nimam pravih informacij, vendar za stanovanje vredno 80000€, bo bodoči kupec moral kar pošteno seči v žep, da se prodajalcu splača. Pa poglejmo….
Od mesečne “najemnine” se mora plačati 20% davek. Torej je to že takoj pribitek na kupnino, pa če računamo obresti in rizik ki ga nosi prodajalec?? Jaz osebno potem za dobo 10 let pribijem kot prodajalec najmanj 40% na željeno ceno. Drugače raje popustim pri ceni in dobim “cash” takoj v roke….
Dober dan,
s punco in čivavo se zanimava za odkup stanovanja z najemninami.
Iščeva stanovanje v Ljubljani ali okolici, ali pa Koper in okolica.
Velikost od 50 do 80 kv/m.
Zmožna bi bila izplačevati najemnino med 300 in 400 € mesečno, odvisno tudi od stroškov.
Sama v teh časih nimava dosti prišparanega, morda bi nekako spraskala 5.000 € vnaprej.
Če ste nekdo, ki oddajate kaj podobnega, z veseljem prisluhnem ponudbam na email naslov:
rok.germek@gmail.com
Prosim dodajte vsaj nekaj slik in točno lokacijo.
Hvala lepa
LP – Rok, Ania, Leo
Zdravo
Če kdo ponuja 2 sobno stanovanje z najemnino z možnim kasnejšim odkupom v LJubljani, bi prosila za ponudbe in linke na mail:
Hvala in lep pozdrav
Zdravo
Zanima me stanovanje. Več info prosim na mail: fairy.fairymagic@gmail.com
Pozdravljeni
Sam sem v najemu ze nekaj let zato mi najemnina ni problem. Vendar pa ker bi se rada z partnerico ustalila bi se mogoče našlo kako stanovanje cca 60kvadratoc (2 ali 3 sobno) zmenili bi se da se z najemnino plačuje odkupnina za stanovanje pripravljen sem mesečno dodati 20% + na najemnino po preteku 5let bi se ta znesek štel kot polog in ostalo bi se poplačalo. Če se karkoli bi zalomilo vam ostane najemnina +20% s tem ne reskirate nič kvčjemu pridobite. Naj povem, da moja partnerica prodaja stanovanje v Tržiču in ko se proda bo bo razlika plačana takoj. Stanovanje iščeva v LJ oz okolici. Če mogoče kdo ve za kaj takšnega se priporočam da me kontaktirate na adolf.vidervol@gmail.com.
Pozdravljeni,
iščem stanovanje 3, 3,5 ali 4 sobno v Novi Gorici, smo mlada urejena družina. Kupujemo po omenjenemu sistemu, ponudbe na gozdar89@gmail.com
Pozdravljeni.
S punco že 7 let živiva v podnajemniškem stanovanju. Želja po družini in seveda po lastnem stanovanju ali hiški je velika. Vendar pa so časi na žalost taki, da delodajalci podalšujejo pogodbe in s tem onemogočijo pridobitev kredita. Z veseljem bi se preselila v stanovanje, kjer je možnost najema z odkupom, tako da če je slučajno kdo, ki je zainteresiran tako prodati stanovanje ali pa pozna koga se priporočava. Iščeva hiško, ali stanovanje 2 sobno ali več, v Ljubljani ali bljižni okolici (cca 10 km ven iz Lj.).
Prilagam mail: sebamj01@gmail.com
Že v naprej se zahvaljujem za informacije in lep pozdrav,
S
Forum je zaprt za komentiranje.