Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najem prikolice v kampu

najem prikolice v kampu

Pozdrav!
Letos smo se odločili da bi najeli prikolico v kampu. Kako se kaj gibajo cene najema. Našli smo eno v straškem, ki se oddaja za 80€ na dan? A ni to malo veliko. Res da je zelo blizu morja a vseeno.

Kaj menite? Pozna kdo koga, ki oddaja prikolico? Nas je pet. Dva odrasla, trije otroci.

Veliko je, ja. Edino če gre za kako luksuzno prikolico.
Kaj je zajeto v tej ceni? Da slučajno nimaš še kakih dodatnih stroškov v kampu, razen turistične takse.

Mi smo imeli do lani prikolico v manjšem kampu v okolici Pule, tik ob morju, na dan smo plačevali 35 evrov (do 5 oseb, en avto, elektrika). Tako da 80 se meni zdi res zelo veliko.

tudi meni se zdi preveč.
Cca od 30 do 45 eur. Taksa se plača posebej

1450€ za pol sezone tule:

http://www.bolha.com/avto-moto/pocitniska-vozila-in-prikolice/pocitniske-prikolice/prodam-pavsal-v-fkk-valalta-1302798945.html?aclct=1484145246&kw=valalta

Ja v kampu se plača samo turistična taksa.
Čeprav ko gledam apartmaje tudi ne najdem nič pod 80. Nam je pa bistveno, da smo v pritličju in zelo blizu vode. Za štiri se še dobi kaj pod to ceno, za pet pa že težje.
Sem mislila, da bodo prikolice cenejše, pa tudi v kampu nam je všeč. Če ne bi bile cene tako nabite bi šli najrajši v mobilno hiško.

da bi kampirali?

v resnici ne rabiš veliko robe, čimmanj, tembolje, otroci obožujejo kampe, pa urediš si po želji.

Smo pomislili….smo celo kampirali par let nazaj, ko sva imela še dva otroka (zdaj so trije), pa nas je ujelo eno zelo hudo neurje in se nam je malo zamerilo.

Nam je pa bivanje v kampu zelo všeč (zadnjih par let smo bili v apartmajih, ampak ni to to), zato pač iščemo neko drugačno varianto bivanja v kampu.

če se vam je kampiranje zaradi neurja zamerilo, potem je res bolje da ste v mobilnih hiškah.

Pozna kdo koga, ki oddaja prikolico v kampu?

Jaz oddajam prikolico v Fiesi 040645159

V fiesi na voljo prikolica v najem 35eur na dan +osebe 040645159

Jz jo v Fiesi oddajam od 40eur dalje na dan

Info na andreja.risp@siol.net

Iščemo prikolico v Dalmaciji, hvala!

Je predrago. Katera lokacija in kdaj vas zanima? Kontaktiraje me na meil anastazijavrbovsek@yahoo.com

Mene tudi zanima če kdo oddaja….hrvaška, severna dalmacija, kvarner, otoki

hvala in lp

Prikolico bi najela v Porecu v Zeleni laguni Dve osebi. Zadnji teden junija. Morda še kasneje če bo prosto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close