Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najem kamp prikolice za 3 tedne

Najem kamp prikolice za 3 tedne

Pozdravljeni,

zanimamo se za najem prikolice v kampu na Hrvaškem – od 3 -.4 tedne meseca julija ali avgusta. Lahko tudi gremo v polovični pavšal – stvar dogovora.

Ponudbe na ZS ali pa napišite kontakt.

Hvala!

Hvala za vaše mnenje.

Delitev pavšala seveda pomeni, delitev VSEH stroškov in seveda to pomeni kritje polovice cene pavšala, ne minimalca. Cene pavšala so ponekod nižje kot ste zapisali (čeprav smo lani za 15 dni plačali skorak polovični pavšal v kakem cenejšem kampu). Seveda bi jo potem koristili tudi izven sezone.

Šotor imamo, hvala za predlog, ampak prikolica je z otroki udobnejša.

Zdaj pa prosim da pišete le tisti, ki ste resni.

Samo ste pa tudi hecni, za lastnika prikolice je samo delitev pavšala na pol, plus potem še toliko bivanja res minus. Kje je pa všteta cena prikolice in opreme? Midva sva nekaj časa premišljevala o takšnile varianti, samo potem ko premisliš koliko vsako leto vložiš še zraven( npr. ležalniki vsake toliko časa, pa mogoče bi kaj izboljšal, kupil še kuhinjo posebej), ne bi bila več delitev fifty: fifty. Plus tega. Niti ne veš kakšno družino dobiš za kompanijo, lansko leto sem gledala pri sosedih, ki so se tole šli, kako rata katastrofa in opravljanje kaj kdo ni naredil in kako je naredil, pa kaj je kdo pokvaril, edino kvečjemu z res dobrimi prijatelji, z neznanci pa ne. Pa kako bi bila delitev kdo bo kateri mesec dol, ker na tedennske menjave pride preveč dela, itak ne bi bila nikoli z neznanimi naenkrat dol. En kup usklajevanja in prilagajanja za tistih 900€, ki bi jih na ta način prišparala, sem raje sama na svojem, pa tud če je prazno. no, pa imaš še pogled s strani pavšalista.

Hm…

No, mogoče pa kdo res potrebuje denar in mu za 900 eur ni vseeno 🙂

Kakorkoli – če bi radi pokrili vsaj nekaj od tega zneska vam zaupam, da se cene najema na dan gibljejo okoli 50 eur…Preračunajte.

A tole preračunavanje je zame? Sem se osmolila pred leti, sva imela “poznane najemnike”, prijatelji od prijateljev, pa so zelo pazili na prikolico in predmete v njej. Škode je bilo skoraj za toliko kot sva dobila za najem. Tako, da, ne hvala. Sva imela tudi drugačne izkušnje, ampak ne odtehtajo mojega dela, da pripravim prikolico za nekoga tujega, sploh pa neznanega. Pa glede 50€, če bi bila na mestu najemnikov, grem v apartma. Moje mnenje.

Iza bela,

hvala tudi za vaše mnenje.

Meni dopust v kampu ne odtehta dopusta v apartmaju, zato ne primerjam kaj bi lahko dobila za enako ceno. Načrtujemo nakup prikolice, toda žal ne še letos.

Mogoče pa se bo le kdo našel 🙂

kje- istra, otoki ? navedi lokacijo

V bistvu nam je še vseeno, odvisno od ponudbe. Želela bi samo, da je v kampu primerna plaža tudi za otroke.

Mi razmišljamo o delitvi pavšala, kamp Kastanija (Novigrad), vse lahko pogledate na netu, cene, okolje….

Če vas morda zanima, me prosim kontaktirajte na betyb1@yahoo.com

Moj kontakt 041430864 pa se lahko dogovorimo.

pozdravljeni,

zasledila sem vas oglas, da bi najeli prikolico za 3 do 4 tedne. Jaz imam svojo prikolico 2+1 ter v predsotoru lahko spita 2 na lezalniku. Najem je 25 eur na dan in tu je vse zajeto. V kampu je tudi internet,prodnata plaza za otroke. V prikolici je tudi klima. Lahko vam dam v najem v mesecu juliju od 1.7.do 30.7. Kamp je miren privat in je oddaljen 11 km od Sibenika. Lahko me kontaktirate na kretnja@siol.net ce ste zainteresirani.

zanima me če bi kdo imel prikolico za najem 14dni

Pišite na mail marjan.mateja@gmail.com .

Pozdravček,
Tudi nas zanima najem prikolice za 2 do 3 tedne od 15. avgusta dalje. Želeli bi si sence in plažo, primerno za otroke. Smo pa mami, oči in 4letnica 🙂

Pišite na mail marjan.mateja@gmail.com

Jas oddajam v kampu Medveja pri Opatiji sam žal je vse zasedeno,cena pa 50 eur na dan,za drugo leto pa se lahko dogovorimo,ima pa še kolega fraj julij,lp Damjan

Zdravo! Mi lahko malo poveš kje ima kolega prikolico, za kolikšno ceno…ali njegov kontakt. Zanimam se za najem za en teden, en teden v času od 23.7. – 13.8.

Lp

V fiesi na voljo prikolica v najem 35eur na dan +osebe 040645159

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close