Najem kamp prikolice za 3 tedne
Hvala za vaše mnenje.
Delitev pavšala seveda pomeni, delitev VSEH stroškov in seveda to pomeni kritje polovice cene pavšala, ne minimalca. Cene pavšala so ponekod nižje kot ste zapisali (čeprav smo lani za 15 dni plačali skorak polovični pavšal v kakem cenejšem kampu). Seveda bi jo potem koristili tudi izven sezone.
Šotor imamo, hvala za predlog, ampak prikolica je z otroki udobnejša.
Zdaj pa prosim da pišete le tisti, ki ste resni.
Samo ste pa tudi hecni, za lastnika prikolice je samo delitev pavšala na pol, plus potem še toliko bivanja res minus. Kje je pa všteta cena prikolice in opreme? Midva sva nekaj časa premišljevala o takšnile varianti, samo potem ko premisliš koliko vsako leto vložiš še zraven( npr. ležalniki vsake toliko časa, pa mogoče bi kaj izboljšal, kupil še kuhinjo posebej), ne bi bila več delitev fifty: fifty. Plus tega. Niti ne veš kakšno družino dobiš za kompanijo, lansko leto sem gledala pri sosedih, ki so se tole šli, kako rata katastrofa in opravljanje kaj kdo ni naredil in kako je naredil, pa kaj je kdo pokvaril, edino kvečjemu z res dobrimi prijatelji, z neznanci pa ne. Pa kako bi bila delitev kdo bo kateri mesec dol, ker na tedennske menjave pride preveč dela, itak ne bi bila nikoli z neznanimi naenkrat dol. En kup usklajevanja in prilagajanja za tistih 900€, ki bi jih na ta način prišparala, sem raje sama na svojem, pa tud če je prazno. no, pa imaš še pogled s strani pavšalista.
A tole preračunavanje je zame? Sem se osmolila pred leti, sva imela “poznane najemnike”, prijatelji od prijateljev, pa so zelo pazili na prikolico in predmete v njej. Škode je bilo skoraj za toliko kot sva dobila za najem. Tako, da, ne hvala. Sva imela tudi drugačne izkušnje, ampak ne odtehtajo mojega dela, da pripravim prikolico za nekoga tujega, sploh pa neznanega. Pa glede 50€, če bi bila na mestu najemnikov, grem v apartma. Moje mnenje.
Mi razmišljamo o delitvi pavšala, kamp Kastanija (Novigrad), vse lahko pogledate na netu, cene, okolje….
Če vas morda zanima, me prosim kontaktirajte na betyb1@yahoo.com
pozdravljeni,
zasledila sem vas oglas, da bi najeli prikolico za 3 do 4 tedne. Jaz imam svojo prikolico 2+1 ter v predsotoru lahko spita 2 na lezalniku. Najem je 25 eur na dan in tu je vse zajeto. V kampu je tudi internet,prodnata plaza za otroke. V prikolici je tudi klima. Lahko vam dam v najem v mesecu juliju od 1.7.do 30.7. Kamp je miren privat in je oddaljen 11 km od Sibenika. Lahko me kontaktirate na kretnja@siol.net ce ste zainteresirani.
Pišite na mail marjan.mateja@gmail.com .
Pišite na mail marjan.mateja@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.