Najem garsonjere v Ljubljani
Zanima me profil ljudi, ki jim dajete v najem. Recimo jaz sem bila pripravljena plačati 2000 € varščine, 750 € najemnina skupaj s stroški, ampak me niso niti povohali. Pa imam denar, imam prihranke – sicer ne dovolj za polog za nakup, a vseeno. Je potrebno biti najmanj fizik, zdravnik, pravnik, arhitekt?
Mi vzamemo samo 2 študenta ali študentki. Včasih se zgodi, da jim status poteče in niso več študenti ampak ker imamo obojestranski dobre izkušnje podaljšamo dokler želijo ostati pri nas. Tudi študentski par, lahko ima manjšo žival. Podaljšujemo z aneksi samo za 10 mesecev, 3 mesečni odpovedni rok.
Pri študentih so starši zadaj in so plačila redna.
mi oddajamo, 25.08.2025 ob 14:31
Mi vzamemo samo 2 študenta ali študentki. Včasih se zgodi, da jim status poteče in niso več študenti ampak ker imamo obojestranski dobre izkušnje podaljšamo dokler želijo ostati pri nas. Tudi študentski par, lahko ima manjšo žival. Podaljšujemo z aneksi samo za 10 mesecev, 3 mesečni odpovedni rok.
Pri študentih so starši zadaj in so plačila redna.
Če pa niso študenti, so pa plačila avtomatsko neredna? Imam stalno službo, redno plačo, ne nameravam menjat, v vseh letih najema plačam točno ob roku.
Ne razumem?
Študenti so lahko problematični, ker lahko pustijo faks pa čao. Ali pa se študentski parčki razidejo. Eden se izseli, ta drug partner pa ne more plačevati za celoto ali pa si enostavno norca brije… ti da pol mesečne najemnine in si domišlja, da je to zdaj to.
Ali pa ti reče, da bo šel preko Erasmusa za nekaj časa v tujino in po njegovo v tem času kar ne bi plačeval najemnine. Ko pa bi prišel nazaj, pa spet.
Pa še to je, da jim tudi sodno ne moreš nič izterjati (iztožiš jih seveda lahko), ker nič nimajo.
Forum je zaprt za komentiranje.