najem avtodoma
Pozdravljeni!
Videla sem vaš oglas, zato se vam tudi oglašam.
Oddajamo avtodom FIAT ADRIA CORAL SPORT 576 DK, 6 oseb, letnik 2008, z vso potrebno opremo za počitnice.
Ponudim vam ga za 63,00 EUR/dan.
Če ste zainteresirani me kontaktirajte 041 353 155
Naša spletna stran http://www.midus.si
Lep pozdrav!
Lidija Špes
Draga naša Lidija..v vaših cenikih piše povsem drugače, tako da tukaj gre že v prvi fazi za zavajanje in nekonkurenčno reklamiranje. Glede na cene po ceniku ponujate bivalnik po ceni brez ddv…za kakšen najem torej gre? In kakšna so jamstva pri sklepanju pogodbe??
Prosim še enkrat preberite cenik in boste videli kaj piše. (v cenah je vračunan 20 % DDV).Tako je na cenikih.
V tem oglsu je napisano 63,00 Eur/dan. Torej če ni napisano da DDV ni vračunan v ceni potem pomeni da je vračunan, ali ne?
Če pa dam popust je to moj problem!
Pogodbo pa še enkrat preberite in boste našli odgovor.
zdravo potreboval bi najem avtodoma v mesecu avgustu.Jaz,žena in 10 letna hči bi šli od petka do nedelje na izlet -če ima kateri kakšno ugodno ponudbo bi se z veseljem dogovoril.Ali pa če mi mogoče lahko kaj svetujete,kje se bi dalo kaj ugodnega dobiti ……Namreč cene so različne in dokaj visoke in še kavcicje itd….
Že vnaprej velika hvala za pomoč in informacije.Ponudb je sicer na netu kar nekaj ampak sprašujem če se mogoče lahko najde kaj bolj ugodnega.
Lep pozdrav janez
Forum je zaprt za komentiranje.