najcenejši nov avto
Sem v dilemi in ne vem, kaj naj kupim. Sem upokojenka in moram kupiti avto. Ne vem ali bi se odločila za novega, manjšega in poceni ali bi kupila avto iz druge roke, rabljen, vendar še v redu.
N a razpolago imam desettisoč evrov, nekal bi vzela še na leasing.
Svetujte mi, tisti, ki se spoznate na avte in imate tovrstne izkušnje.
Kakšen renault clio? Ta je nov model. Prilagam povezavo:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16215900&display=Renault%20Clio%20SCe%2065%20Limited
Joj ste pametni vsi..ženska vas je vprašala za nasvet vi pa nekaj drugo bluzite.
Kupi kaj manjšega ja kaka dacia sandero čisto vredu za upokojenko..če ne pa malo po avtohišah poglej če imajo kaj rabljenega..jaz sem kupila 3 leta staro ford fiesto samo se vozim v službo vsak dan 20km. Imamo še večjega pri hiši z katerim se mož vozi v službo.
Maš več manjših clio..polo..fiesta..kaki yaris malo poglej tudi na avtonet.
Anonimno 9769, 01.07.2021 ob 10:49
Kakšen renault clio? Ta je nov model. Prilagam povezavo:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16215900&display=Renault%20Clio%20SCe%2065%20Limited
Meni je Clio super avto, majhen, okreten, zmogljiv in malo porabi. Edina slabost je, da je najbolj kraden avto v Sloveniji, ce nimas hise in garaze, ni sans, da ti ga ne ukradejo!
super avto, 01.07.2021 ob 12:36
Meni je Clio super avto, majhen, okreten, zmogljiv in malo porabi. Edina slabost je, da je najbolj kraden avto v Sloveniji, ce nimas hise in garaze, ni sans, da ti ga ne ukradejo!
No ja, kakšnih 90% je odvisno od tega, kje živiš. Pri hiši je že tretji Clio, pa nam ga v 15 letih še niso ukradli, čeprav je ves čas zunaj.
Desperadodajka, 01.07.2021 ob 13:42
“ZAKAJ pa ga bi kradli?”
Jah, zakaj. Zato, ker je renault clio najbolj zaželjen avto na svetu. Vrhunska kvaliteta, pa ceno drži.
Prav le zato, ker jih je veliko in se na ta račun da veliko delov prodat. Kolegu so ga ukradli, policija ga je po naključji izsledila prvo noč in ga je že skor pol manjkalo. To ga oskubijo ko srake v par urah, ni šans da dobiš celega nazaj.
Sta si omislila Kia sportage.
Ne vem, če še ga ne bova midva menjala za drug družinski avto.
Forum je zaprt za komentiranje.