Najcenejši internet
Prosim za pomoč.
Preselila sem se v center večjega Slo mesta, zato s ponudbo ni težav.. A ker živim sama in pazim na stroške, me zanima, pri katerem ponudniku naj vzamem kak paket interneta? Ne rabim telefona in televizije, zanima me izključno samo internet.
Kakšne so kaj cene na mesec? Sosedov par ima amis in plačujeta 30€ na mesec. Je možno dobiti kaj cenejšega? Glede hitrosti prenosa podatkov ne vem, niti se ne toliko spoznam.. Pač toliko, da ne bo imel težav že pri odpiranju maila.. 😉 Pa da se tudi kak film lahko dol povleče..
Kaj mi priporočate?
Da se dogovoriš s kakim sosedom in ti odstopi brezžično povezavo za x € /mesec…. 😉
Bo dovolj za oba :)[/quote]
Sem namignila na to, pa žal nisem dobila takega odziva, da bi bila zainteresirana v to smer.. :)[/quote]Mogoče pa premalo očitno migaš…. 😉
Daj konkreten predlog, opredeli se glede ur kdaj naj bi bila povezava bolj obremenjena (nap. film) in podobno. Še vedno je bolje, da daš nap 15€ kot pa celih 30. V končnem pa lahko še vedno odpoveš, če zadeva ne bo špilala.
Je pa včasih težko, sploh pri ljudeh, ki nimajo veliko pojma o teh tehničnih stvareh in mislijo, da jim boš ne vem kaj počela preko rač….
Mislim, da ima AMIS dokaj ugodno rešitev, za 16€ dobiš precej hitro povezavo (do 2 Mbps).
Sem namignila na to, pa žal nisem dobila takega odziva, da bi bila zainteresirana v to smer.. :)[/quote]Mogoče pa premalo očitno migaš…. 😉
Daj konkreten predlog, opredeli se glede ur kdaj naj bi bila povezava bolj obremenjena (nap. film) in podobno. Še vedno je bolje, da daš nap 15€ kot pa celih 30. V končnem pa lahko še vedno odpoveš, če zadeva ne bo špilala.
Je pa včasih težko, sploh pri ljudeh, ki nimajo veliko pojma o teh tehničnih stvareh in mislijo, da jim boš ne vem kaj počela preko rač….[/quote]
On_, več kot očitno sem namignila in vedela, kak je bil izraz, odziv. Se pač “poznamo” en teden in smo se dvakrat srečali, to je vse. Ne bom še enkrat odpirala te debate z njima, vsaj zdaj še ne..
Še vedno iščem predloge!
Saj iščem! Tudi to, da to sprašujem na forumu, smatram kot iskanje.
Mogoče pa je kdo veliko bolj seznanjen s ponudbo, kot sem jaz ali je celo v podobni situaciji pred kratkem bil, in mi bo prihranil ure nepotrebnega iskanja na internetu. Samo to. :)[/quote]
Mogoče je pa bil površen pri svojem iskanju in ti bo prinesel nepotreno izgubo denarja. :))
Saj iščem! Tudi to, da to sprašujem na forumu, smatram kot iskanje.
Mogoče pa je kdo veliko bolj seznanjen s ponudbo, kot sem jaz ali je celo v podobni situaciji pred kratkem bil, in mi bo prihranil ure nepotrebnega iskanja na internetu. Samo to. :)[/quote]
Mogoče je pa bil površen pri svojem iskanju in ti bo prinesel nepotreno izgubo denarja. :))[/quote]
No no Marko, toliko pameti pa tudi imam, da ne bom prijela kar vsakemu in na prvo žogo, če me bo kdo s svojo površnostjo želel “prinest okrog”. Ravno zato zbiram mnenja o ponudbah, ane?
Sem pač mislila, da ste bolj seznanjeni s tem, to je vse. Jaz sem le okvirno. Je pa res, da ko enkrat paket imaš, se za to več ne zanimaš in nisi na tekočem, jasno.
Mogoče je pa bil površen pri svojem iskanju in ti bo prinesel nepotreno izgubo denarja. :))[/quote]
No no Marko, toliko pameti pa tudi imam, da ne bom prijela kar vsakemu in na prvo žogo, če me bo kdo s svojo površnostjo želel “prinest okrog”. Ravno zato zbiram mnenja o ponudbah, ane?
Sem pač mislila, da ste bolj seznanjeni s tem, to je vse. Jaz sem le okvirno. Je pa res, da ko enkrat paket imaš, se za to več ne zanimaš in nisi na tekočem, jasno.[/quote]
Kako boš pa vedela, da je bil površen, če sama ne poznaš ponudbe? 🙂
Sem pač mislila, da ste bolj seznanjeni s tem, to je vse. Jaz sem le okvirno. Je pa res, da ko enkrat paket imaš, se za to več ne zanimaš in nisi na tekočem, jasno.[/quote]
Kako boš pa vedela, da je bil površen, če sama ne poznaš ponudbe? :)[/quote]
Prav res si že tečen s temi tvojimi forami…
Forum je zaprt za komentiranje.