Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najceneje z letalom v Pariz

najceneje z letalom v Pariz

Vem, da obstajajo neki zelo poceni poleti -v Pariz London…Pa me zanima, kje bi to zvedela, videla..in koliko (če kdo ve) bi potem stala povratna vozovnica v Pariz (bi bila tam 4 dni pri sorodnikih).

Pariz te bo žal najceneje prišel z Adrio. Sicer obstajajo poceni prevozi iz Benetk do Pariza, h kateremu moraš potem prišteti še razne stroške in ko vse skupaj sešteješ je Adria najcenejša.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

kot sem videla so najcenejše linije iz benetk, samo si moraš preračunat kolko se ti splača, v primerjavi z brnikom
stroški do benetk so nekje: 15eur cestnine, bencin za ca 500 km, parking tam, + stroški cestnine v sloveniji (to je za obe smeri)
proste lete lahko preveriš na spodnjem linku (najprej spremeni zgornje datume)
http://www.odklop.com/index.php?st=avio

če greš sama se ti najbrž najbolj splača iz brnika, če greste pa štirje je za razmislit

Kaj takse se še prištejejo k ceni ali so že vključene v ceno?
Ker potem, kot vidim je povr. karta z adrio 43800+17500. 61300 tolarjev je potem za eno osebo iz Brnika?
Uf, sem mislila, da je okrog 30, 40 tolarjev-nekako sem slišala za neke poceni polete tudi iz Lj, pa ne vem več kje..
Ja, 4 bi šli in otrok star 3 leta. A tudi otroci plačajo normalno, če imajo sedež? ali vsaj polovičko?
Nikoli še nismo potovali z letalom…zato oprostite nevednost…

Adria ima trenutno ponudbo za 70 eurov.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

70 eur+takse nekaj manj kot 20t… to pa bi zneslo okrog 30t kot si računala jeto
otrok nad 2 leti mora imeti svoj sedež in običajno ima nekaj popusta na karto, koliko točno pa se pozanimaj pri adrii, če se odločite za ta let

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close