Najceneje na dopust
To pa ne bo drzalo. Ze za nakup vikenda placas toliko, da bi lahko za ta denar hodil veliko let na dobre dopuste. Potem so se tekoci stroski, ki so celo leto, pa je vzdrzevanje, za katerega spet rabis denar, pa se cas… Ce si v penziji in lahko vikend koristis od pomladi do jeseni, ali pa ce ga uporablja vsa zlahta in vsi prijatelji in si razdelijo stroske, potem se mogoce. Za 2 tedna dopusta pa nikakor ne.
Avtorici pa je tezko odgovoriti, ker je “tujina” malo presirok pojem.
Za letalske karte ste že malo pozni, a verjetno se da še kaj ugodnega dobit.
Prenočišča pa ravno tako.
Preko agencij zna biti vedno dražje, kakor če greš v lastni režiji, razen ko imajo agencije kake super popuste tik pred zdajci.
Kam in kako in za koliko denarja na dopust, je pa odvisno od vaših želja in zmožnosti.
Mi smo bolj za dolžino dopusta kot za samo lokacijo in seveda za bližino morja, tako da gremo v Dalmacijo, v apartma tik ob morju, 3 tedne, cena vsega skupaj bo pa nekje enaka kot cena enega tedna v hotelu nekje na Mediteranu preko agencije.
Najcenejš bo turčija
mi gremo v enaki konfiguraciji (2 odrasla + 2 otroka) za 1700 EUR končni strošek letalo + hotel 4* all inclusive + vsi transferji. Termin začetek julija.
Egipt ali Tunizij a bi bila tudi poceni, ampak dol ne bi hodil, ker mi ni, da bi samo v resortu visel in gledal varnostnike z mitraljezi
Forum je zaprt za komentiranje.