Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najceneje do pariza

najceneje do pariza

kako priti najceneje do pariza? ne mi predlagat avtoštopa – ker grem poslovno za 1 teden. adria je 176.000 sit??!! ful predrago!

hvala

Pokliči na Kompas ali kakšno drugo agencijo, ki prodaja letalske karte, če so kolkr tolko sposobni ti bojo našli kaj drugega. Jaz sem gledal cene lani in sem našel letalo iz Benetk za 200 eur + takse, povratna seveda, ne vem pa če je bila cena resnična, ker mi je izlet odpadel in karte nisem kupil. Ne vem kakšne so cene zdaj, ampak 176.000 se mi zdi absolutno preveč. Če plača firma pa je itak vseeno…
Sem malo pogledal iz firbca na stran od Alitalie, cena je cca 290 eur s taksami za povratno karto za cca 1 teden vmes.

Jurij

Ojla!
Olimpijska ponudba na Kompasu (on-line) karte, ti ponuja lete za 23.800 +taxa, tako da je na koncu cena 40.000sit. Toliko sem jaz plačala za karto do Amsterdama. Iz Brnika seveda.
V Pariz sem prejšnji mesec letela iz Budimpešte, z njihovim domestic budget letalskim prevoznikom WIZZ AIR. Cena: 100evrov! Pocen, ni kaj in roza letalo! Zelo trendy! Aja, do Budimpešte greš pa lahko z vlakom , povratna vozovnica stane 15.ooosit.
LP

Iz Dunaja za 69 evrov, iz Celovca pa za 99.

sem dobila cenejšo: 77.306 sit povratno

olimpijska ponudba pa velja samo za plačila po internetu min 21 dni pred odhodom – torej to odpade.

hvala vseeno.

iz benetk http://www.volare-web.com

cca100€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close