Najbulši burek
Kadarkoli sem jedel birek v ljubljani ,ni bil niti bleda slika od tega.Pa še pol manjši in cena 2 eur .Tu je dvojno večji in 1,6 eur.Ni primerjave.Vprašal sem ga kaj daja not.V mesnega daje navadno faširano meso pol svinjine pol govedine.Pač kupljeno v tušu al podobno.Vbeli krajini je pa iste velikosti ampak veoiko manj nadeva pa cena namesto 1,6 je 1,8.No ni tak slab.Najbolj miniaturni burek je v leclercu.Dva grižljaja in fertik.
Profesiomalec peče bureke ne glede na veroizpoved in poznam tudi šiptarje,ki jedo svinjino.Kaj si ti iz lune al kaj.V jna so jedli tud slanino.So čisto ok dečki in ne sodi po rimokatoliški propagandi.
Se pravi podjetnik dela tisto kar se proda in,če on ne je svinjine potem to nima veze z bureki,ki jih peče.Saj ne dela zase to.Ampak za prodajo.
saj lahko naročiš domačega pečjaka za dvojno ceno s še bolj revnimi sestavinami pa še pečen je, zamrznjen, nato ga pa moraš spet speči. Ne hvala.[/quote]
Ne ponujaj meni svojih bedastih rešitev.
Jaz sem se pozanimala, kako se burek naredi, in naredim sama takega, da ga zmanjka takoj.
Ti si pa odvisna od tega, kaj ti bo kdo naredil, zato pa ješ vse sorte svinjarije.
Pa še za tistega, ki je rekel, da je vprašal, kaj dajejo noter…..sej se hecaš, ane? Misliš da ti bo povedal, da daje not staro meso s stokrat pretečenim rokom trajanja, ki ga dobi zelo zelo poceni?? Pa še nekaj: si kdaj bidel kakšnega goloba okrog teh prodajalnic čudovitih burekov? Nisi, kajne?
Preprosti ste do amena.
saj lahko naročiš domačega pečjaka za dvojno ceno s še bolj revnimi sestavinami pa še pečen je, zamrznjen, nato ga pa moraš spet speči. Ne hvala.[/quote]
Ne ponujaj meni svojih bedastih rešitev.
Jaz sem se pozanimala, kako se burek naredi, in naredim sama takega, da ga zmanjka takoj.
Ti si pa odvisna od tega, kaj ti bo kdo naredil, zato pa ješ vse sorte svinjarije.
Pa še za tistega, ki je rekel, da je vprašal, kaj dajejo noter…..sej se hecaš, ane? Misliš da ti bo povedal, da daje not staro meso s stokrat pretečenim rokom trajanja, ki ga dobi zelo zelo poceni?? Pa še nekaj: si kdaj bidel kakšnega goloba okrog teh prodajalnic čudovitih burekov? Nisi, kajne?
Preprosti ste do amena.[/quote]
Uf, danes je pa nekdo z levo nogo vstal 🙂
Jaz vsekakor ne verjamem, da bi sredi Ljubljane kdo golobe mixal in dajal v burek. Glede mesa verjamem, da je blizu pretečenega roka, z golobi pa ne verjamem, da si dajo delo.
Forum je zaprt za komentiranje.