Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljši trije

najboljši trije

Zelo rada poslušam glasbo, všeč so mi vse zvrsti ampak opažam, da se ob nekateri glasbi zares dobro počutim.

Zame so trije najboljši pevci, izvajalci, kantavtorji ali ne vem kako bi jih imenovala Vlado Kreslin, Adi Smolar in Andrej Šifrer.

Njihova glasba res osvobaja, razbremeni celotno telo in človek se po poslušanju, če res poslušaš in se poglobiš v besedilo, otreseš travm, spon in dram, ki ti jih je naredil dan.

Kaj pa vi poslušate za dobro počutje ?

zelo dobro glasbo ustvarja Iztok Mlakar samo je treba razumeti njegovo ustvarjalnost, Primorci jo dobro poznamo in radi poslušamo.

Kar naprej bi ga poslušala…

Od slovenskih Kliniko za cinike s komadom Mojca (z modrcem številka pet), Don Juane, ginekologa Gartnerja, EBPja, Wolfa, Wernerja, Helenco, Prepovedano, Saško, Hajdi,…

Odgovor na objavo uporabnika
pravkar poslušano, 27.07.2021 ob 15:54

Zelo rada poslušam glasbo, všeč so mi vse zvrsti ampak opažam, da se ob nekateri glasbi zares dobro počutim.

Zame so trije najboljši pevci, izvajalci, kantavtorji ali ne vem kako bi jih imenovala Vlado Kreslin, Adi Smolar in Andrej Šifrer.

Njihova glasba res osvobaja, razbremeni celotno telo in človek se po poslušanju, če res poslušaš in se poglobiš v besedilo, otreseš travm, spon in dram, ki ti jih je naredil dan.

Kaj pa vi poslušate za dobro počutje ?

Sifrer,Kreslin,itd??? A si ti ena navadna KMETICA?!

Sedaj poslusam radio stajerski val. The best muzika.

Jaz poslusam vse zvrsti glasbe.

Nabolj se sprostim ob poslušanje tekoče vode v naravi.

– Samuel Lukas

– Borno

– Jasmin Stavros

Hamo

Nude

Dan D

Nusa Derenda, Nuska Drascek, Sasa Lendero.

Manca Spik, Eva Boto in Nika Zorjan.

Še en glas za Hamota. ? Mi2. Bort Ross s svojimi besedili.

Anonimno 7810, 27.07.2021 ob 21:51

Še en glas za Hamota. ? Mi2. Bort Ross s svojimi besedili.

Bravo, si me spomnila Bort Ross tudi moj izbor resnično ima krasen glas in besedila.

Občasno poslušam dalmatinske, Luko Basija, Plestenjaka in stare slovenske popevke …

Tudi jaz zelo rad poslusam glasbo.

– Nina Badric

– Tomislav Bralic

– Severina

– Roni

– Calimeros

– Helena Fischer

Za dobro počutje in sprostitev?

Čedalje raje inštrumentalni blues. Npr klavirski. Ali pa kakšno klasiko… pa tudi umirjene reggae komade. Pri teh imam res občutek, kot da sem v viseči mreži kje ob morju.

Adi Smolar, Iztok Mlakar in Jan Plestenjak

Lestev, 27.07.2021 ob 20:34

Sifrer,Kreslin,itd??? A si ti ena navadna KMETICA?!

Najraje poslušam Avsenike, Slake in Čuke.

– Ansambel Slapovi

– Crvena Jabuka

– Drazen Zecic

mi Primorci, 27.07.2021 ob 16:24

zelo dobro glasbo ustvarja Iztok Mlakar samo je treba razumeti njegovo ustvarjalnost, Primorci jo dobro poznamo in radi poslušamo.

Mogoče dobre pripovedke, glasba pa to ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close