Najboljši jogurti
Prisegam samo še na navadne jogurte, sem bila nad novimi Ego kar malce razočarana. Prav na živce mi gredo vse te reklame z nevem kakimi bifidus in drugimi bakterijami, potem pa zraven seveda piše, da vsebujejo 0,1 % maščobe, imajo pa noter sladkor. Ali pa ustrezne nadomestke – stila Vitalinea.
Najraje ga delam sama doma, ravno tako kefir, ko sem pa pri mami, se razvajam še z domačim kislim mlekom in skuto. Njami.
Mož prisega na navadni LCA jogurt, jaz pa si kupujem tistega napol tekočega od zelene doline v tetrapaku. Pa kakšno sadje not, sveže ali zamrznjeno, mleto laneno seme in žlička medu – to je zame najboljši zajtrk. Sadnih jogurtov ne kupujem, tudi če so “extra lahki in super bio”, saj vsebujejo preveč sladkorja.
Mož prisega na navadni LCA jogurt, jaz pa si kupujem tistega napol tekočega od zelene doline v tetrapaku. Pa kakšno sadje not, sveže ali zamrznjeno, mleto laneno seme in žlička medu – to je zame najboljši zajtrk. Sadnih jogurtov ne kupujem, tudi če so “extra lahki in super bio”, saj vsebujejo preveč sladkorja pa tudi razne nezaželene dodatke imajo.
Forum je zaprt za komentiranje.