Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najboljši dopust ever

Najboljši dopust ever

Spodaj je tema o najslabšem dopustu, ki ste ga doživeli. Mene pa zanima najboljši dopust, predvsem mi povejte kraje in hotele, ki so vas navdušili in zakaj….. (iščem ideje za letošnje morje)

Sama, kolikor se spomnim, mi je bilo najbolj v redu na Lefkasu, v Grčiji. Plaže so bile sanjske, res pa je, da je bilo potrebno rentat motor ali avto, da si prišel do njih. Bile so samotne, ne tako kot na Hrvaški, kjer je na eni plaži sto ljudi. Vreme je bilo skozi sončno, bila sem s tedanjim fantom, s katerim sva se tedaj še dobro razumela…. Hotel ni bil kaj prida – sedaj iščem boljše hotele…

Kaj pa vi?

samo na kratko, moj najlepši dopust je bil, ko sem šla na dopust brez moža!

predvsem se imam najbolje na potovanjih, ruzak na rame in pot v neznano … sploh Azija je moja velika ljubezen.

zadnja leta z otrokoma smo bolj na zihr varjantah … rentacar pa vsaj prenočišče z zajtrkom naj bi bilo … če smo v bližnjih državah kampiramo …

morje je bilo najlepše na Karpatosu, Korziki in na Tajskem, pa konkretno ena plaža v Italijji … hotel mi je pa zadnja briga … ker ponavadi tam samo spimo, drugač pa šibamo okrog … če smo v kampu pa si vzamemo čas tudi za poležavanje v viseči mreži pod borovci 🙂

Vsa potovanja z interrailom v studentskih letih sodijo v kategorijo “nepozabno”; pa ceprav z minimalno kolicino denarja in ne vedno v idealnih razmerah… Pa potepanje po ZDA tudi ni bilo slabo, sploh jazz in blues lokali tam okrog New Orleansa.

Kampiranje na Gorjancih v mladih letih. Dobra ekipa, veliko smeha, mladostniške romance….

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Pocitnice EVER in smo RENTALI avto. Si naduta in primitivna dopustnica. Jaz bi te poslala na kak kmecki turizem. Nic VEC!!!!!!

Milena

ne žali kmečkih turizmov, kajti tudi tam lahko preživiš najboljši dopust!

Jemen. Egipt. Z rukzakom.
Nepozabno.

Iz tega, da sem uporabila nekaj tujk, ki jih uporabljajo vsi v pogovornem jeziku, smatraš, da sem naduta in primitivna? zanimivo razmišljanje za nekoga, ki se šteje za nenadutega in neprimitivnega….

Roadtrip, zahodni del ZDA, 2010. Prva liga, več kot odlično. Se zagotovo še vrnem…

Res se je tezko odlocit, ker je prevec razlicnih in prevec super dopustov. Ampak, ce bi mogla sam enega izbrat bi izbralaTajsko. Sem tudi jaz zaljubljena v Tajsko.

Bretanija z avtodomom.

Francija, Pariz in Provansa – čudovito. Italija podolgem in počez – nepozabno.

Grški otoki – romantika na kvadrat:)))

Sploh se ne morem odločit…
Mogoče Egipt, to pa zato, ker je bilo to moje prvo potovanje, neka prelomnica v življenju in po tistem sem šele začela potovat po svetu.
Potujem pa z nahrbtnikom ja, ali pa z avtom, odvisno kam grem! Hotel mi ne pomeni nič- zgolj čista postelja in ok kopalnica!

Z mojim izborom si boš težko kaj pomagala; ampak eden izmed najboljših dopustov je bilo vsekakor potepanje s kolesom v “neznano”. Sicer po Slo… ampak vseeno.
Po obrobnih cestah in krajih, brez načrtov, po cca. 60 – 90 km na dan. Ravno prava mešanica aktivnosti in sprostitve, kupi čudovite narave in ljudi.

Zelo lepo mi je pa tudi z avtodomom v It. Dolomitih poleti. Bicikle s seboj, pa hribovsko opremo in kombinacija športa, lepot in dobre hrane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close