najboljše toplice
Nič ni iz teh term več, cene pa praktično enake in napihnjene kot v Čatežkih, pa ni nikakor primerljivo, ne po velikosti, ne po ničemer s Čatežkimi toplicami. Če ti je pa dovolj en bazen, potem je pa tako vseeno, jaz grem zato raje v Čatežke, ker imajo otroc dovolj toboganov, pa valovi, pa masažni bazeni…
Nič ni iz teh term več, cene pa praktično enake in napihnjene kot v Čatežkih, pa ni nikakor primerljivo, ne po velikosti, ne po ničemer s Čatežkimi toplicami. Če ti je pa dovolj en bazen, potem je pa tako vseeno, jaz grem zato raje v Čatežke, ker imajo otroc dovolj toboganov, pa valovi, pa masažni bazeni…
[/quote]
V Termah Olimia je kar nekaj bazenov, pa še Aqua Luna za otroke. Sicer pa jaz ne verjamem v zdravilnost teh vod…bazen kot bazen.
Rimske terme; ni masovka, zelo moderne in funkcionalne sobe,odlična hrana ( gurmanska, ne menza in razkuhana hrana ), fajn je, ker ni bazenov, posledično pa ni kričačev in toliko otrok.
Druge pa so terme Lendava, ampak samo zaradi termalne naftne vode – je pa kompleks v propadanju, sobe iztrošene in hrana katastrofa ( razkuhano, preveč polito z enookusnimi omakami vse v tistih velikih grelnih posodah-ok saj res, da je veliko upokojencev iz Avstrje tam, samo ne rabimo pa vsi jest razkuhane hrane).
[/quote]
Čateške.
Ali pa Terme Čatež.
Pa v prvem postu ni bilo nobenega govora o otrocih ampak kje se da najbolje sprostiti. Med tobogani in otroškim vriščem prav gotovo ne.
Meni je bilo glede miru in sprostitve najbolj všeč v hotelu Radin v Radencih. Pa Grand hotel Primus na Ptuju.
[/quote]
V Termah Olimia je kar nekaj bazenov, pa še Aqua Luna za otroke. Sicer pa jaz ne verjamem v zdravilnost teh vod…bazen kot bazen.
[/quote]
Jp, majhno je vse skupaj, deležno ogromno kritik zaradi vsega, porkaš saj sem tu doma. 🙂 Cene pa, saj pravim, so praktično enake kot v Čatežu.
Sem iz okolice Čateža, pa nihče od domačinov ne hodi tja. Če si že zaželimo kopanja, gremo v Dobovo. Tam je vse novo, čisto, ampak vsako leto večja gneča. Še najraje grem na bazen – ne v terme, kjer je voda normalne temperature, da te ohladi in se naplavaš.
Drugače nam je okej tudi v Laškem in Podčetrtku. Samo ne v tej vročini, pa v vodo s 33 stopinjami.
Seveda hodite v Dobovo zaradi cene, pa ne moreš tega primerjat, ko je v velikosti enega vrtnega bazena, ki ga ima skoraj vsak na dvorišču, z nekimi resnimi toplicami. Bil enkrat tam, saj se še obrnit ne moreš v vodi, ker je manjše kot sem si predstavljal.
[/quote]
Lej, miško, domačini v Čateške ne hodimo, ker dobro poznamo razmere tam. Ti pa kar uživaj. 🙂 Ni vse v kvadratih.
Forum je zaprt za komentiranje.