Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najboljše toplice

najboljše toplice

Katere toplice so vam v Sloveniji najprijetnejše. Kje se najbolje počutite? Kje se najbolj sprostite?
Ali so vaše najboljše toplice-morje? Pa čeprav slovensko.
[attachment=0]toplice.jpg[/attachment]

Terme Olimia, a so mi žal predaleč. 🙁

Nič ni iz teh term več, cene pa praktično enake in napihnjene kot v Čatežkih, pa ni nikakor primerljivo, ne po velikosti, ne po ničemer s Čatežkimi toplicami. Če ti je pa dovolj en bazen, potem je pa tako vseeno, jaz grem zato raje v Čatežke, ker imajo otroc dovolj toboganov, pa valovi, pa masažni bazeni…

Nič ni iz teh term več, cene pa praktično enake in napihnjene kot v Čatežkih, pa ni nikakor primerljivo, ne po velikosti, ne po ničemer s Čatežkimi toplicami. Če ti je pa dovolj en bazen, potem je pa tako vseeno, jaz grem zato raje v Čatežke, ker imajo otroc dovolj toboganov, pa valovi, pa masažni bazeni…
[/quote]

V Termah Olimia je kar nekaj bazenov, pa še Aqua Luna za otroke. Sicer pa jaz ne verjamem v zdravilnost teh vod…bazen kot bazen.

Rimske terme; ni masovka, zelo moderne in funkcionalne sobe,odlična hrana ( gurmanska, ne menza in razkuhana hrana ), fajn je, ker ni bazenov, posledično pa ni kričačev in toliko otrok.

Druge pa so terme Lendava, ampak samo zaradi termalne naftne vode – je pa kompleks v propadanju, sobe iztrošene in hrana katastrofa ( razkuhano, preveč polito z enookusnimi omakami vse v tistih velikih grelnih posodah-ok saj res, da je veliko upokojencev iz Avstrje tam, samo ne rabimo pa vsi jest razkuhane hrane).

[/quote]
Čateške.
Ali pa Terme Čatež.
Pa v prvem postu ni bilo nobenega govora o otrocih ampak kje se da najbolje sprostiti. Med tobogani in otroškim vriščem prav gotovo ne.
Meni je bilo glede miru in sprostitve najbolj všeč v hotelu Radin v Radencih. Pa Grand hotel Primus na Ptuju.

Terme Olimia, hodimo že 10 let vsako leto večkrat. Lepo, ravno prav vsega, prijazno os je, cene normalne, kar nam je še posebej fajn je čudovita okolica, ker radi še kam gremo.

[/quote]

V Termah Olimia je kar nekaj bazenov, pa še Aqua Luna za otroke. Sicer pa jaz ne verjamem v zdravilnost teh vod…bazen kot bazen.
[/quote]
Jp, majhno je vse skupaj, deležno ogromno kritik zaradi vsega, porkaš saj sem tu doma. 🙂 Cene pa, saj pravim, so praktično enake kot v Čatežu.

Olimje njihova orhidelija mi je všeč.

Samoten kraj, za se odpočit. Blizu, lepe hiške. Udobno.

Pa se zapelji še malo naprej do Čatežkih, morda imaš srečo in še srečaš cvet kot sem jaz. 🙂

Pa se zapelji še malo naprej do Čatežkih, morda imaš srečo in še srečaš cvet kot sem jaz. 🙂
[/quote]
A pol si ti tam blizu doma. Tud Čatež je fajn. So pa se ene nekje okoli Dobove. A poznaš, kej veš kake so?

Potem ste na SČ-ju sami domačini iz okolice toplic. Zato ste tako zdravi.

Meni ustrezalo toplice Topolšica. Tam je res nek zdravilen zrak, neonesnažen, se prav počutiš bolje. Ja, že leta hodimo tja, plavamo in se sprehajamo.

V katerih toplicah v Sloveniji je voda dejansko zdravilna.
To mene zanima.
Da niso samo bazeni, tobogani, slapovi in ostala kičasta dejavnost.

jst ne vem če je blizu Šoštanja in TE – tako zelo zdravilen zrak

Terme Vivat.

No, toplice brez bazenov pa res ne vem kje bi bile. 🙂

Terme Vivat so zakon.

Sem iz okolice Čateža, pa nihče od domačinov ne hodi tja. Če si že zaželimo kopanja, gremo v Dobovo. Tam je vse novo, čisto, ampak vsako leto večja gneča. Še najraje grem na bazen – ne v terme, kjer je voda normalne temperature, da te ohladi in se naplavaš.
Drugače nam je okej tudi v Laškem in Podčetrtku. Samo ne v tej vročini, pa v vodo s 33 stopinjami.

Za odvajanje definitivno v Rogaško Slatino.

Meni pa Radenci in vednomajo neko akcijo: ali na kuponko ali na 1nadan, za 8ojrov dobis celodnevnokarto in kosilo…in voda mi paše ker je mineralna…majo pa tud leden bazen noter za res ohladitev…

Dobrna ima termalno zdravilno vodo, priporočajo za zdravljenje ginekoloških, uroloških, revmatičnih obolenj. Zdravilna voda je tudi v Radencih, Rogaški. To so vse stare terme izpred nekaj 100 let. Za vse te novejše pa ne bi vedela, ampak gotovo ti gugl najde vse podatke.

Seveda hodite v Dobovo zaradi cene, pa ne moreš tega primerjat, ko je v velikosti enega vrtnega bazena, ki ga ima skoraj vsak na dvorišču, z nekimi resnimi toplicami. Bil enkrat tam, saj se še obrnit ne moreš v vodi, ker je manjše kot sem si predstavljal.

Seveda hodite v Dobovo zaradi cene, pa ne moreš tega primerjat, ko je v velikosti enega vrtnega bazena, ki ga ima skoraj vsak na dvorišču, z nekimi resnimi toplicami. Bil enkrat tam, saj se še obrnit ne moreš v vodi, ker je manjše kot sem si predstavljal.
[/quote]

Lej, miško, domačini v Čateške ne hodimo, ker dobro poznamo razmere tam. Ti pa kar uživaj. 🙂 Ni vse v kvadratih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close