Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek najboljše pevke … 3 top

najboljše pevke … 3 top

… meni so (Slovenske); Alenka Godec, Nuša Derenda in Darja Švajger

Tuje pa;Whitney Houston, Mariah Carey in Celine Dion.

Seveda pa to ne pomeni, da mi je njihova glasba tudi najbolj všeč, morda nekaj pesmi ne pa vse.

Kot jaz vem, se ponavadi pevke in pevce ocenjuje po glasbi oz. njihovih pesmi. Po cem pa ti ocenjujes, ce pravis, da so ti vsec samo nekatere njihove pesmi? Po videzu? Po tistem, kar prebres v tracih? Just asking…

Po kvaliteti in razponu njihovega glasu!!!

Mariah Carey ima izjemen razpon, pa name ne naredi nobrenega vtisa.
Praznina….sami okraski. Niente!

Točno tako, mimoidoča!

Mariah ima visok razpon glasu…………drgač pa njeno cviljenje in dretje mi gre prov na živce. Celine je bolj umirjena, ima pa tud krasen glas, prov tako Whitney. Mi je pa zelo všeč tud Anastsya….ma tud dober, tko prov poseben glas.
Od naših pa ………..bog pomagaj, jih nikoli ne poslušam

Elda Viler + Ana Dežman, Helena Blagne

Shirley Bassey
Aretha Franklin

Lp

O,še ena k ji je Elda všeč 🙂 Od naših mi je tud Ditka Haberl dobra.

Tuje:Annie Lennox,Cilla Black,Ella Fitzgerald,Etta James,Yaya(Jinx),tud kakšna Janis,pa Siouxsie,Tina Turner,Deborah Harry,Doris Day, Cass Elliot(Mamas&the Papas),Patsy Cline,..ma čist preveč jih je…

Elda Viler, Tina Banfro

Norah Jones, Annie Lennox

Od nasih…najbolsi glas in komade mi ima Darja Svajger. Pa nisem drugac pristasice take muske.
Od tujih v tej pop-balad sceni…alicia keys definitivno, pa celine dion pa jessica simpson mi ma hud glas…

drugace so mi pa vsec bolj zenske in komadi kot naprimer gwen stefani ( no doubt ), janis joplin, tina turner..

Domače:
Elda Viler in Alenka Godec, tudi Ana Dežman
Tuje:
Shirley Bassey (naj naj), Patsy Cline, Roberta Flack, Etta James,…

Severina

Naši: Tomi Meglič, Tomi Meglič, Tomi Meglič (sorry, naše pevke so švoh)

Tuji:..ne vem če je kdo…morda Joan Jett, Aretha F., …se bi še kakšna našla.

Ampak ljudeki SIDDHARTA JE PAČ ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (to pa se fejst derem)

LP z morja

ja ziher Siddharta, pa ne zarad Tomija ampak zarad muzke k je fenomenalna

Hej, punce,(Maksi, Žoži pa Cinca Marinca) se kar strinjam, pa še Bonnie Raitt dodajam…pa še kakšna nam je trenutno ušla iz spomina.

Respect /Aretha je pa moja energijska injekcija…me prvzdigne!

Tomi je dober ja 🙂
Tako in drugace 😛

Od domačih Elda Viler, Mojca Krevel iz benda Niowt
Od tujih Janis Joplin (absolutno!!!) in Siouxsie

Ah, pozabila sem na Laurie Anderson …

..ja pa Kate Bush, pa pevka skupine Jogurt,…

Maksi:

a Tina Banfro je že kar neka pevka? da jo že kar primerjaš z uveljavljenimi?
okej, potem tudi jaz dodajam eno iz Mariove oddaje: Anja Baš

Se strinjam, ne sam’ Tomi, ampak cela ekipa. Enostavno FENOMENALNI SO in jaz jih ljubim. Kaj čem, če sem čez les…na stara leta… LP

Tomi je krasen, ima pa eno “napako”. NI PEVKA, hehehe.

Ja, cat_s, Tina je vredna aplavza že iz časov, ko je bila glavni vokal skupine Funk You. Noro dobro! Zame je vseeno. če jo pozna pol sveta, pol Slovenije ali samo naša soseska, ker se večina “priznanih” pevk takozvane slovenske estrade lahko globoko skrije pred njenimi sposobnostmi. Saj jo boste še slišali… Hm, tvoj predlog tudi ni slab…

Mislm,da smo pozabile še na kakšno Grace Slick,Linda Perry,Chrissie Hynde(Pretenders),Karen Carpenter,Skin,Cher,Cyndi Lauper,Alison Moyet…

Bravo, nočna, se strinjam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close