Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljše je lovit vezane

Najboljše je lovit vezane

Odgovor na objavo uporabnika
je.biveter, 08.09.2024 ob 19:41

Jas sem pa ubral drugačno taktiko, samske me sploh več ne zanimajo. Najboljše so vezane srednjih let, take ki jim iz obraza prebereš, da ga dolgo ni fasala. Pa tiho morajo bit, ker mož ne sme zvedet, da ga vara, ker se to ne spodobi. Pa taka ne bo težila, da hoče vezo od tebe, v bistvu od nje dobiš seks, to pa je to, kar moški rabi. samske so vse neke zamorjene, ali pa preveč zahtevne in sanjajo bajne tipe, ki jih nikoli ne bodo imele. Najboljše so žene kakšnih dedcev, ki kao nikoli nimajo cajta, ker so vedno po nekih sestankih ali pa so na delu v tujini. To samo dedci tako mislijo, da so si s poroko zagarantirali pravico do babe. One vse rabijo ku.rca in če doma ni dovolj..

Pizda avtor, ti si pa direkt toplo vodo odkril. Da nisi toplovodar???

he,he ,mogoče res,samo je ogromno lovcev in malo plena …

Varanje je največja izdaja, ki jo lahko moški doživi, na žalost iz prve roke. 2 otroka, srečni, je želela še 3ga otroka, nakar ji začnejo gradbinci govoriti kako je lepa… naekrat ko sem sam z otroki šel na izlet, saj se njej ni dalo, začnejo  padati gradbincu sporočila, pridi uni so spokal, se bova na kavču žgala ipd… na kratko njej se odpelje, jaz izvem in zaključim, sem ji ratal ovira, sta se pogovarjala kako bosta mojo hišo   dedovala po otrokih in kako bosta uživala v taki hiši. Otroci jo tako pol leta niso videli. Po letu gradbincu vzame kredit, zapufa celotno familijo, zaradi nadutosti jo odjebejo prijatelji, na koncu jo še gradbinec, ko ni več dinarčkev jo stolče in odjebe. Sedaj namiguje, če se bomo kaj pogovarjali, da bi otroci to želeli… Gremo na sodišče, tam joka, jamra, sodnica določi pol pol, teden/teden varstva in jaz plačujem njej preživnino.. Ja jaz, 150 po otroku. Ker je porajtala, da je z otroci dosti dela, so otroci sedaj 90% časa pri meni, jaz pa še vedno plačujem… No to pa je moj razlog, zakaj se zgodbe z ženskami ne grem več, preprosto, ko te piči kača, se zavite kače bojiš. Marsi kateri delam krvico, marsi kateri pa ne je dovolj jasno napisano v tej temi, samo čez podobno zgodbo ne grem več.

Čaw

KrEn123, 11.09.2025 ob 19:06

Varanje je največja izdaja, ki jo lahko moški doživi, na žalost iz prve roke. 2 otroka, srečni, je želela še 3ga otroka, nakar ji začnejo gradbinci govoriti kako je lepa… naekrat ko sem sam z otroki šel na izlet, saj se njej ni dalo, začnejo  padati gradbincu sporočila, pridi uni so spokal, se bova na kavču žgala ipd… na kratko njej se odpelje, jaz izvem in zaključim, sem ji ratal ovira, sta se pogovarjala kako bosta mojo hišo   dedovala po otrokih in kako bosta uživala v taki hiši. Otroci jo tako pol leta niso videli. Po letu gradbincu vzame kredit, zapufa celotno familijo, zaradi nadutosti jo odjebejo prijatelji, na koncu jo še gradbinec, ko ni več dinarčkev jo stolče in odjebe. Sedaj namiguje, če se bomo kaj pogovarjali, da bi otroci to želeli… Gremo na sodišče, tam joka, jamra, sodnica določi pol pol, teden/teden varstva in jaz plačujem njej preživnino.. Ja jaz, 150 po otroku. Ker je porajtala, da je z otroci dosti dela, so otroci sedaj 90% časa pri meni, jaz pa še vedno plačujem… No to pa je moj razlog, zakaj se zgodbe z ženskami ne grem več, preprosto, ko te piči kača, se zavite kače bojiš. Marsi kateri delam krvico, marsi kateri pa ne je dovolj jasno napisano v tej temi, samo čez podobno zgodbo ne grem več.

Čaw

Oprosti, ampak tole je pa malo čudno, vsi srečni, potem jo pa en gradbinec obrne v sekundi? Saj ne da ni možno, samo malo ekstremno se mi zdi. Je možno da je že prej kazala kakšne znake pa si bil slep? Kakšna je pa njena zgodovina?

Javi se mi ,pa dobis kar zelis

Mateja lahko dobis  tel.st .ce zelis.

Hey Mateja…..javi se

mujstang90@gmail.com

fuk brez muk, 08.09.2024 ob 20:28

Avtor zakaj pa ne najameš kurbe? Še bolj enostavno in preprosto. One so glih tako glupe in primitivne kot ti,pa se taki driblajte skupi.

Ker je en revcek brez prebite pare

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close