Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najboljša odločitev

Najboljša odločitev

Odgovor na objavo uporabnika
Empat, 09.11.2021 ob 16:46

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 16:39

Empat, 09.11.2021 ob 16:29

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 16:21

Hvala, 09.11.2021 ob 11:30

jaz isto, 09.11.2021 ob 11:18

Narcis, 09.11.2021 ob 11:09

Da sem si poiskala strokovno pomoč po čustveni zlorabi s strani zlobneža, ki ima hudo narcistično motnjo in druge pridružene duševne težave. Gospe sem pokazala vso pisno komunikacijo in zbrane dokaze, saj sem bila prepričana, da je z mano kaj narobe, pa mi je odprla oči in povedala točno po točkah kako sem bila leta in leta čustveno zlorabljena. Vse piše, niti ene točke v učbeniku ni zgrešil, popoln narcis. Vse se je poklopilo in končno sem dobila svoj odgovor na tisoče zakajev. Še vedno delam na tej travmi in celim rane, ki mi jih je povzročil, a sedaj ko vem kakšen je in česa vse je zmožen je to neizmerno lažje. Bodite previdni ko zaupate izgledu in izumetničeni fasadi, vse kar izgleda preveč lepo, da bi bilo resnično, je ponavadi res tako. Intuicija nikoli ne zgreši. Predvsem pa, ko vam ljudje pokažejo iz kakšnega dr..a so, jim to iz prve verjemite, ne pa iskati dobroto v ljudeh brez duše in srca. Mene je izučilo za vse večne čase

Poglej si prispevke te gospe, meni so odprli oči…

Pa srečno in pazi nase..

Zašto privlačimo narcise – YouTube   

Hvala za posnetek, zelo poučen po tistem kar sem uspela slišati na hitro. Sem sledila še ene par drugim angleškim strokovnim kanalom in dobila vse odgovore in razlage, ki sem jih potrebovala, da sem dojela. Tega je že dolgo, a to si štejem kot velik dosežek v življenju, saj me je zloraba uničila. Počutim se kot vojni veteran, prisežem. Je s časom lažje, a mislim da popolnoma pozabiti ne bom mogla nikoli.

Sem empat, to vem, nisem si pa mislila, da me bo nekdo kot je ta na tak podel način uničil, pa ni mi bilo jasno zakaj to počne. Danes vem in razumem tudi njegovo ljubosumje, jezo in zagrenjenost, saj on nima velikega srca in te pozitive, volje in ljubezni do življenja, dobrote kot jo imam jaz. Tega mi ne privošči in me ne kore videti srečno in nasmejano, uspešno.

Danes spet zaupam moškemu, sem srečna kot nikoli do sedaj in hvaležna, da se ni končalo kakorkoli drugače, uspehe nizam kot nekoč in spet sem ta prava jaz. Kot pravijo, kar te ne ubije te okrepi.

še dobr da ti ne zveniš kot totaln narcis. vsak k se osebn predstav da je empat = rdeča luč.

Tvoje mnenje o meni nima nobene vrednosti. Buzeriraj koga drugega.

pol pa še napiš da si indigo otrok. tk ne razumeš kr si prevel narcis da bi štekalo. pol pa bot empat.

In zakaj se ukvarjaš z mano in s tem kaj sem ali nisem? Nimaš drugega dela?

multinično zabito. preskoč če ti kj ni prav.

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 17:06

multinično zabito. preskoč če ti kj ni prav.

Preskoči ti. Ti napadaš ljudi na forumu. Se ne znaš ugriznit v jezik? Prav moraš sikat strup in stresat svojo negativno energijo po svetu? Meditiraj malo, da se ti čakre uravnajo

Empat, 09.11.2021 ob 17:16

Preskoči ti. Ti napadaš ljudi na forumu. Se ne znaš ugriznit v jezik? Prav moraš sikat strup in stresat svojo negativno energijo po svetu? Meditiraj malo, da se ti čakre uravnajo

samoklicani empati ste nvadni narcisi. fakt dneva. vzem al pustim. mnj je vseen.

Zakaj

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 17:19

samoklicani empati ste nvadni narcisi. fakt dneva. vzem al pustim. mnj je vseen.

Kdo pa je rekel da sem samooklican? Ko strokovnjak to zapiše in argumentira, nimam razloga da ne bi verjela. Konec koncev je to moj problem, ne vem zakaj se toliko spotikaš ob to. Mogoče, ker si ti narcis in je to tvoj modus operandi? Nimaš na kaj biti ljubosumen, verjemi. Če bi lahko, bi takoj zamenjala.

Empat, 09.11.2021 ob 17:27

Kdo pa je rekel da sem samooklican? Ko strokovnjak to zapiše in argumentira, nimam razloga da ne bi verjela. Konec koncev je to moj problem, ne vem zakaj se toliko spotikaš ob to. Mogoče, ker si ti narcis in je to tvoj modus operandi? Nimaš na kaj biti ljubosumen, verjemi. Če bi lahko, bi takoj zamenjala.

take babe ste uničle že žnj poštenih tipov. btw nben strokovnjak ti pov da si empat. kt to sploh ne obstaja. k čuteč je čis vsak lohk. sm samovšečneži se morte delat da ste še bolj spešl od odstalga folka

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 18:13

take babe ste uničle že žnj poštenih tipov. btw nben strokovnjak ti pov da si empat. kt to sploh ne obstaja. k čuteč je čis vsak lohk. sm samovšečneži se morte delat da ste še bolj spešl od odstalga folka

Slabe informacije imaš. Pozanimaj se malo bolje. Če bi vedel kaj to sploh pomeni, pa bi ti bilo jasno, da si nihče normalen tega ne želi, zaradi vsega kar to s sabo prinese.

Svoje travme pa se niti ne trudi preslikavati name. Reši te osebne zamere s tisto, ki te je uničila.

Empat, 09.11.2021 ob 18:18

Slabe informacije imaš. Pozanimaj se malo bolje. Če bi vedel kaj to sploh pomeni, pa bi ti bilo jasno, da si nihče normalen tega ne želi, zaradi vsega kar to s sabo prinese.

Svoje travme pa se niti ne trudi preslikavati name. Reši te osebne zamere s tisto, ki te je uničila.

a zdj je če si empat pa že prekletstvo? če ne znaš uravnavat čustev in si brez samokontrole mš kk globji problem kkt to da si “empat”.

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 18:22

a zdj je če si empat pa že prekletstvo? če ne znaš uravnavat čustev in si brez samokontrole mš kk globji problem kkt to da si “empat”.

Ne ugibaj na pamet, jaz že vem zakaj sem tako napisala in stojim za tem. Z izkušnjami in znanjem. Ti pa ugibaš, ker te očitno zanimam.

Najdi si nov hobi. Budalototalno.

Empat, 09.11.2021 ob 18:25

Ne ugibaj na pamet, jaz že vem zakaj sem tako napisala in stojim za tem. Z izkušnjami in znanjem. Ti pa ugibaš, ker te očitno zanimam.

Najdi si nov hobi. Budalototalno.

jz mm čist komot svoje mnenje. in še zmer k se najde kk folk k trdi da je unikat indigo empat bla bla se izkaže da gre zgolj za velik egocentrizem.

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 18:28

jz mm čist komot svoje mnenje. in še zmer k se najde kk folk k trdi da je unikat indigo empat bla bla se izkaže da gre zgolj za velik egocentrizem.

Tvoje mnenje, tvoje izkušnje, tvoje projekcije, ki izvirajo iz tvojih ran. Ppzdravi si srce pa potem podaj mnenje, tistemu ki te zanj vpraša, jaz te namreč nisem ampak sem le opisala svojo zgodbo, celo tako- ne da bi koga užalila ali zanikala njegovo resnico. Nauči se poslušati tako, da ljudi slišiš, ne pa da želiš spreminjati njihovo realnost in doživljanje sveta. Nisi ti vsemogočen in  tisti, ki vse ve – če smo že pri egocentričnosti.

Manipulator

Empat, 09.11.2021 ob 19:00

Tvoje mnenje, tvoje izkušnje, tvoje projekcije, ki izvirajo iz tvojih ran. Ppzdravi si srce pa potem podaj mnenje, tistemu ki te zanj vpraša, jaz te namreč nisem ampak sem le opisala svojo zgodbo, celo tako- ne da bi koga užalila ali zanikala njegovo resnico. Nauči se poslušati tako, da ljudi slišiš, ne pa da želiš spreminjati njihovo realnost in doživljanje sveta. Nisi ti vsemogočen in  tisti, ki vse ve – če smo že pri egocentričnosti.

Manipulator

njhujš manipulatorji so tvoje sort. sm ti to čist dobr veš. k neda. zato te je pa to tolk zmottl. če ne bi zamahnilo z roko in se ne bi ukvarjalo z enim trolom.

bz zgodbice, 09.11.2021 ob 19:03

njhujš manipulatorji so tvoje sort. sm ti to čist dobr veš. k neda. zato te je pa to tolk zmottl. če ne bi zamahnilo z roko in se ne bi ukvarjalo z enim trolom.

Tipično narcistično obnašanje. Do pike.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close