Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljša Milka Happy Cow ni v slo?

najboljša Milka Happy Cow ni v slo?

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 09.08.2025 ob 14:53

Najboljša?

Čisto preveč sladka. Kot da bi sladkor z žlico jedel. To in podobna skropucala sploh ne bi smela imena čokolada. Gre za sladkor z dodatkom kakavovega mesla in mleka.

Se strinjam.

Čokolada z imenom Milka že dolgo ne obstaja več.

To je strupena mešanica cukra in palminega olja.

Če hočete čokolado, si jo pojdite iskat v čokoladnico.

Recimo temna čokolada iz čokoladnice ima kar 30 % beljakovin.

In koliko jih ima sladkorni strup iz trgovine ?

robi9, 09.08.2025 ob 15:03

Se strinjam.

Čokolada z imenom Milka že dolgo ne obstaja več.

To je strupena mešanica cukra in palminega olja.

Če hočete čokolado, si jo pojdite iskat v čokoladnico.

Recimo temna čokolada iz čokoladnice ima kar 30 % beljakovin.

In koliko jih ima sladkorni strup iz trgovine ?

Ne, nima palmovega olja, preberi etiketo. Imaš tudi na spletu.

Zgleda si brala etiketo. No koliko ima sladkorja? Bi rekla da več kot 50 % sigurno. Me res zanima

Kako to, 31.07.2025 ob 10:59

Zadnjič slučajno v eni trgovini, mislim, da v Merkatorju, sem kupila Milko Happyy Cow. Boljše in slastnejše milke še nisem jedla. Zdaj pa sem pogledala že v 100 trgovinah in nikjer je nimajo.

Zakaj ne? Ali trgovine vodijo nesposobni bebci, ki ne znajo naročiti najboljših čokolad?

Ti si bebec, ko sploh to ješ?

Neprijavljena, 09.08.2025 ob 21:39

Zgleda si brala etiketo. No koliko ima sladkorja? Bi rekla da več kot 50 % sigurno. Me res zanima

60 g cukra.

Palmino olje pa imajo druge Milke.

Govorim o palmovem olju (ki ga ni) oz. kakršnemkoli olju. Sicer pa ja, 50% sladkorja je standard za mlečne čokolade (Lindt), nekatere do 60%. Rekorder je Toblerone, Milka okoli 55%, niso pa vse enake.

Temna čokolada pa je povsem drugo živilo (90%, namreč 70% imajo ravno tako polno sladkorja), ampak tema je o mlečni čokoladi.

robi9, 09.08.2025 ob 21:49

60 g cukra.

Palmino olje pa imajo druge Milke.

Katera Milka ima palmovo olje? Aja pa še glede beljakovin-ne jem čokolade zaradi beljakovin. 😉 Nasploh pa je navajanje beljakovin v odstotkih malo trapasto včasih….npr. kakšni praški iz alg so reklamirani z vsebnostjo beljakovin, porcija je pa ena žlica.

oj bože, a zdaj naj pa se še zaradi palminega olja sekiramo.. pa bolje umret zaradi čokolade, kot pa zdravega življenja.. jebela cesta- ne kadim, ne pijem alkohola, ne jem mastne hrane, ne jem rdečega mesa, ne kradem, ne lažem, ne goljufam, ne sexam, ker sem samska, a sedaj naj pa se še čokoladi odpovem ker ima palmino olje.. wtf, raje umrem zaradi šarkeca in životinjskega carstva kot pa da še mlada umrem zaradi zdravega življenja, ker če to fliknem ven imam totalno zdrav lajf hehe… meni bo na grobu pri 100tki pisalo- umrla z šarkecom.. hehehe.. hahahah…

ma dajte no, ne komplicirajte..

povej898, 10.08.2025 ob 11:32

Katera Milka ima palmovo olje? Aja pa še glede beljakovin-ne jem čokolade zaradi beljakovin. 😉 Nasploh pa je navajanje beljakovin v odstotkih malo trapasto včasih….npr. kakšni praški iz alg so reklamirani z vsebnostjo beljakovin, porcija je pa ena žlica.

Debilno, če že sprašuješ.

https://www.spar.si/online/mlecna-cokolada-oreo-milka-mmmax-300g/p/482274

https://www.zurnal24.si/svet/potrosniki-izbrali-najvecji-nateg-je-milka-rama-menstru-chocobar-foodwatch-varstvo-potrosnikov-skrcflacija-444062

Zartrose, 10.08.2025 ob 11:39

oj bože, a zdaj naj pa se še zaradi palminega olja sekiramo.. pa bolje umret zaradi čokolade, kot pa zdravega življenja.. jebela cesta- ne kadim, ne pijem alkohola, ne jem mastne hrane, ne jem rdečega mesa, ne kradem, ne lažem, ne goljufam, ne sexam, ker sem samska, a sedaj naj pa se še čokoladi odpovem ker ima palmino olje.. wtf, raje umrem zaradi šarkeca in životinjskega carstva kot pa da še mlada umrem zaradi zdravega življenja, ker če to fliknem ven imam totalno zdrav lajf hehe… meni bo na grobu pri 100tki pisalo- umrla z šarkecom.. hehehe.. hahahah…

ma dajte no, ne komplicirajte..

Nihče ne pravi, da se moraš sekirati zaradi česarkoli.

Vsak živi po svoje.

Debata je o tem, da se kupce zavaja in da čokolada pod imenom Milka ne obstaja, ker si ne zasluži tega poimenovanja.

Še posebej glede na ceno.

robi9, 10.08.2025 ob 11:55

Nihče ne pravi, da se moraš sekirati zaradi česarkoli.

Vsak živi po svoje.

Debata je o tem, da se kupce zavaja in da čokolada pod imenom Milka ne obstaja, ker si ne zasluži tega poimenovanja.

Še posebej glede na ceno.

tako se imenuje že od nekdaj, vsaka firma ima pravico svoj produkt imenovat kot ga želi..

cene pa pri marsikaterem produktu niso realne, žal.

Zartrose, 10.08.2025 ob 12:20

tako se imenuje že od nekdaj, vsaka firma ima pravico svoj produkt imenovat kot ga želi..

cene pa pri marsikaterem produktu niso realne, žal.

To  ni res, da ima vsaka firma svoj produkt imenovati kakor želi.

robi9, 10.08.2025 ob 11:51

Debilno, če že sprašuješ.

https://www.spar.si/online/mlecna-cokolada-oreo-milka-mmmax-300g/p/482274

https://www.zurnal24.si/svet/potrosniki-izbrali-najvecji-nateg-je-milka-rama-menstru-chocobar-foodwatch-varstvo-potrosnikov-skrcflacija-444062

Palmovo olje imajo piškoti (oreo). Katera ČOKOLADA ima palmovo olje?

robi9, 10.08.2025 ob 12:41

To  ni res, da ima vsaka firma svoj produkt imenovati kakor želi.

že res, ne rabimo pa tako resno v detajle v temi, ki je mišljena za posladkat..

hoho715, 10.08.2025 ob 12:59

Palmovo olje imajo piškoti (oreo). Katera ČOKOLADA ima palmovo olje?

Debilno nepismeno, piše čokolada in ne piškoti.

robi9, 10.08.2025 ob 13:08

Debilno nepismeno, piše čokolada in ne piškoti.

Oreo čokolada…le kaj bilo notri…mogoče oreo piškoti….čokolada kot čokolada nima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close