Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najboljša Milka Happy Cow ni v slo?

najboljša Milka Happy Cow ni v slo?

Zadnjič slučajno v eni trgovini, mislim, da v Merkatorju, sem kupila Milko Happyy Cow. Boljše in slastnejše milke še nisem jedla. Zdaj pa sem pogledala že v 100 trgovinah in nikjer je nimajo.

Zakaj ne? Ali trgovine vodijo nesposobni bebci, ki ne znajo naročiti najboljših čokolad?

Mogoče so čudaški in imajo radi neokusne čokolade?

Samo enkrat videla in nikoli več. Ni okusnejše od te.

Pri nas so le nore krave.

Za veliko noč so bile “šekaste” (mlečna in bela, motivi zajcev), ne vem pa, ali je bilo to isto. Dejstvo je, da je Milka včasih grozna, sploh kakšno polnilo, vseeno ima pa nek poseben čar in jo še vedno kupim oz. njene izdelke. Eni so ok, eni niso, jaz najraje kar poskusim – če ni ok (npr. brownie, oreo), se mi vsaj ne lušta, če je ok, pa vem za naprej. Tista zajčja je bila energetska bomba, dobra, pojedla sem jo naenkrat, nisem je pa potem več kupila.

Videla v Müllerju Dolgi most danes. Če je dobro, ne vem.

Ni najboljša.

Najboljša je tista navadna cela vijolčna brez vsakega rjavega znaka in z zlato pentljo !

Prvič poskusila Milkin “Choco Snack” – zadeva, ki je pri milkšnitah in pinguijih in ni slabo. Je pa precej več čokolade naokoli (na debelo) in manj “osvežilno” kot kinderji. Nekako križanec med rolado in milkšnito.

Milka je navadno sranje, na vsakem vogalu, dobiš boljšo čokolado! Pametnemu popolnoma dovolj!

Katero boljšo pa dobiš na vsakem vogalu? Lindt dobiš, drži, sicer pa ni kaj dosti izbire na vsakem vogalu. Ne sprašujem za butične/posebne trgovine.

jah stvar okusa.. meni sicer milka ni najboljša, ampak tiste v milerju so boljše kot v šparu, merkatorju.. drugače pa životinsjko carstvo, pa od ferero rocher belo s kokosom, ma ta mi je božanska, včasih je imel lind belo s kokosom, pa je ne delajo več, božanska bila.. pa ferrero rocher čokolatinčki, moji najljubši..

Schogetten npr je 100 boljša od milke. Pa tudi cenejša je.

Životinjsko carstvo, runolist, toblerone, kolumbo, kinder,

kje pa najdeš runolist? včasih so imeli tiste male čokoladice v svetlo modri škatlici, pa jih že dolgo nisem videla, okusne so bile jap..

Schogetten je grozna, spominja na čokoladne figurice, kjer okus ni pomemben.

Milka najslabša čokolada polna sirotke in in najbolj poceni rastlinskih maščob.

Ko je imel hofer akcijo sem si nareedil zalogo. Pa seveda, ko pride nekdo od znancev, prijateljev iz Hrvaške. Dva obvezna artikla karlovačko, in runolist.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 08.08.2025 ob 11:13

Milka najslabša čokolada polna sirotke in in najbolj poceni rastlinskih maščob.

Rastlinskih maščob misliš kakavovo maslo? Drugega ni. Pravzaprav imajo čokolade (oz. večina čokolad, vključno z Milko) manj rastlinskih maščob (sončnično olje itd.) kot vse ostalo kupljeno pecivo, piškoti, biskviti (oz. jih nimajo).

Plavi, 08.08.2025 ob 11:13

Ko je imel hofer akcijo sem si nareedil zalogo. Pa seveda, ko pride nekdo od znancev, prijateljev iz Hrvaške. Dva obvezna artikla karlovačko, in runolist.

aha, v hofru torej.. iz hrvaške pa itak, tam je imel kraš še uno mini čokoladico z zdrobljenimi lešniki, uf mi je bila dobra, tuki je nikoli ni bilo..

Za proizvajalca najboljših čokolad na svetu je veliko kandidatov, ampak zdi se, da se večina poznavalcev nekako strinja, da je to francoska hiša Valhrona. Tako kot druge fensi čokolade, Amedei itd., se jo pri nas, kolikor vem, dobi samo v prahu ipd. za restavracije oz. slaščičarstvo. Tudi sicer te firme nočejo, da bi se njihovi izdelki prodajali v Sparu ali Hoferju, ampak se moraš mal pomatrat, da jih najdeš in je kao bolj prestižno in ekskluzivno vse skupi.

Boljše naj bi bile, ker so kakavova zrna s točno določene lokacije, kontrolirano poreklo, vse sestavine najboljše možne, proizvodnja ultra sofisticirana, skrivno znanje, akumulirano skozi stoletja rokodelske izdelave luksuzne čokolade.

Ampak potem dajo pa te fensi čokolade na slepo okušanje in prav ekspertom za čokolado se zdi pa najboljša 5x cenejša Lindt. Svašta.https://fwtx.com/eat-drink/blind-taste-test-world-s-expensive-chocolate.-happened./

Tko da jaz jih imam mal na sumu, da je tako kot pri fensi vinih, fensi kavi ipd. v tem velik blefiranja in v resnici niti največji eksperti ne ločijo vina za €20 flaša od unga za €500, ali jim je pa cenejše celo boljše.

Milka ima 0% kakavovega masla, v najboljšem primeru rastlinska olja in kokosovo maslo.

Ja, 08.08.2025 ob 21:57

Milka ima 0% kakavovega masla, v najboljšem primeru rastlinska olja in kokosovo maslo.

Ne drži. Zakaj “razpravljaš” o nečem, kar se da preveriti? Pred kratkim sem gledala etikete.

povej898, 08.08.2025 ob 22:46

Ne drži. Zakaj “razpravljaš” o nečem, kar se da preveriti? Pred kratkim sem gledala etikete.

Debilno si očitno nepismeno.

Najboljša?

Čisto preveč sladka. Kot da bi sladkor z žlico jedel. To in podobna skropucala sploh ne bi smela imena čokolada. Gre za sladkor z dodatkom kakavovega mesla in mleka.

imajo v milerju v centru.. bila danes tam pa sem pošpegala med čokoladami.. sebi sem vzela dve od fererota s kokosom.. mnjami, pri šarkecu ohlajenem za špeh nabirat ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close