Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Najboljša krema za roke

Najboljša krema za roke

Prosim,dajte mi nasvet za najboljšo kremo za roke,ki je hranjljiva tudi za nohte.Bliža se zima in imam vsako zimo zaradi mraza, hrapavo kožo na rokah .
Hvala ,lp Monja

Veliko jih je mnenja, da je definitivno najboljša krema od L’occitane krema za roke s karitejevim maslom. Meni ko nimam tako zeeelooo suhe koze na rokah pa recimo popolnoma usteza medicinska zaščitna krema 48, se pač pozimi večrat namažem po rokah. Ta L’occitanove krema pa naj se baje ne bi tako hitro z vodo sprala z rok. LP

Js bi ti priporocala kar amai-evo, ki ni ravno draga, pa zelo dobra-za nohte in roke
Lp

Živjo!
Jaz sem sprobala od Avona SSS Krema za roke in je v obliki mehkega voska, lepo diši in je ful vlažilna. Ko jo namažeš se naredi zaščitna plast. Vsebuje kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo globinsko vlažita.
Lep pozdrav

Meni je pa ful dobra od Balee DM. Pa še lepo diši.

Jaz uporabljam L’Occitanovo (ni fora, da se ne spira z rok, fora je, da se hito vpije in se potem pač ne more izprati).

Mi je daleč najboljša krema za roke.

Sicer pa bi uporabila (mi je tudi všeč) Garnier-jevo kremo za roke, ki je v oranžni tubi (pa ne tiste, ki ima koriandrovo olje, ta ni dobra).

meni je ok navadna nivea

Meni pa ni boljše kreme za roke od Schellerjeve z ognjičem. Imam zelo suhe roke in ta je edina, ki mi zares pomaga dodobra navlažiti roke.

Jaz bi ti priporočila ali SansSoucis ali pa LUMENE.

lp

Hvala,za veliko in pestro izbiro,sedaj pa samo pot pod noge in v drogerijo.
LP Monja

Še tri favoritke, ki jih še ni nobena omenila:
za zelo zelo suho kožo (npr. za nanos preko noči) priporočam zagrebački melem;
Od Lusha Helping hands je zelo negovalna, deluje tudi v anti-age smislu;
moja najljubša pa je trenutno (meni osebno boljša od L+Occitane-ovih sivkine in shea butter) od Dr. Hauschka krema za roke – ki se res hitro vpije, koža je mehka, navlažena in prav nič mastna (pa še lepo diši),
Lp,
Katarina

Katarina, kje pa si dobila to kremo od Dr. Hausche in koliko stane?

vem,da jo imajo v matiku na slovenski,se mi zdi da je neki cez 2000

Živjo,
kozmetiko od Dr. Hauschke imajo tudi v Cityparku v trgovini Bazilika-Zel (ali nekaj podobnega, nasproti Zootica) in v zeliščni lekarni pod maximarketom. Stane nekje med 2000 in 3000 sit. Jo pa uporablja tudi Madonna 😉
LP,
katarina

Preizkusila sem ze vec krem za roke, ker imam enak problem kot ti. Najbolj zadovoljna sem bila z Atrix kremo za roke, ker se hitro vpije, je dovolj hranljiva pa se mastnih rok nimas po njej (npr. takoj lahko nadaljujes z tipkanjem, pisanjem,…).

Lp, Miska

Definitivno krema od Welle. Ne vem sicer točno kako se imenuje, je pa v taki oranžni tubi. Zelo lepo diši, roke pa niso po njej čisto nič mastne.

Jaz tudi uporabljam Atrix, predvsem zato, ker se res hitro vpije in ne masti rok.

Meni najbolj ustreza od Apotheker Scheller, Kamille HandLotion, se mi zdi da je full vrei za nohte

Atrix je res super. Je pa dobra tudi Oliva krema za roke od Kozmetike Koncilija (v oranžni tubi).

Pa tanova od Dove-a je tudi enkratna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close