Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najbolj zanimive in čudne

najbolj zanimive in čudne

* Izjava ene punce stare 14 let, jaz ne jem mesa, ne maram mesa – imam pa rada dunajski zrezek

* fant, ki mi je bil všeč, sva bila par, najlepši in najboljši fant bi naj imel otroka. Videla ga nisem cca pol leta in mi prijateljica reče ej Luka je ati ima krasnega sina, danes se je sprehajal mimo z vozičkom. Jaz pa v šok , res? Kako? Pa ne Luka, saj ne vem, da bi imel punco. Zraven je bila moja kolegica ( blond lase – pa ne ni napačna, ampak smo si pol delali norce iz tega – se ona si jih je) in ji povem ej Luka je ati ne morem verjet, pa ona meni ( me prime okoli vratu in me tolaži) : ” Ej pa si prepričana, da ta otrok ni tvoj”? Hehe, no kako naj bo moj ? 🙂
– seveda še tudi Luka ni oče, ampak je na sprehod peljal nečaka.

Razrednicarka otroke sprasuje kaj so po horoskopu….otroci zacnejo nastevati razlicne zivali…in potem se slisi od nekod “Bambi” :))))

V srednji šoli je bila ne preveč pametna sošolka vprašana zgodovino. Profesorica ji zastavi vprašanja: “Kaj je vzrok za 1. svetovno vojno?” Sošolka razmišlja in razmišlja in odgovori: “Podnebje.” 🙂

Zadnjič nečaka kregam, ki je star 4 leta, da svojega še ne eno leta starega bratca ne sme učit neumnosti. Pa mi reče mali: “Kaj ti že maš kakega otroka, da veš kako grejo te stvari?”
Jaz seveda nimam otrok.
Ja otroci butnejo ven kako tako, da ostaneš brez besed.

No to sem pozabla napisat, da ta izjava mojega nečaka ni butasta, ampak taka luštna otroška 😉
Pa lep pozdrav

enkrat v srednji šoli pravim sošolki v debati o avtih da je od citroenov še najboljši peugeot 😉

Jaz sem hotela včeraj pojamrat, kako hitro tečejo dnevi in sem butnila: Še včeraj je bila sreda, danes je pa že četrtek.

Itak no 😀

:)))))))))))))))))))

No, lahko bi se ga pa v četrtek na mrtvo napila in bi bil takoj za sredo petek ;)))

S kolegico se odpraviva na Hrvaško(Cres) za nekaj dni.Odrineva popoldne, tako da sva prišle v kamp pozno ponoči. Bila je trda tema, kamp pa ogromen. Tam naju je čakala od kolegice mami, ki je bila že en teden tu na dopustu. Hmmm…kje za vraga je že naša prikolica?? V tej temni noči so si bile vse podobne… Pa prideva do ene prikolice z oranžnim baldehinom. Čudno nama je bilo, ker avta od mami ni bilo parkiranega kje v bližini. Ampak, sigurno je prava prikolica! Ni vrag! Začneva ven tovorit stvari…Pa prideta dva nemca iz te prikolice…Butasto gledata nemca, še bolj butasto gledava midve, ker je nekako postalo jasno, da sva pred napačno prikolico…. Pa se čez nekaj minut mami oglasi, tam nekje 10 metrov stran…In nama maha. In se reži kot kak pečen maček.
Še dovg smo se režali vsi…
Nimaš kaj…popestren prvi dan dopusta…:-))

al pa jaz
grem v trgovino in vzamem korenje in banane. Ena stvar je imela številko 33 ena pa 3. In potem sem najprej dala gor stvar ki je imela številko 3 potem pa ta drugo. Za ta drugo sem na vsak način namesto da bi pritisnila številko 33 pritisnila dvakrat 3. Zmeraj sta ven prišla dva listka meni pa ni bilo jasno in potem pride neka prodajalka in mi reče: 33 je gospa, in jaz nazaj besno: SEJ VEM, ČE PA NE DELA.
Joj kok me je bilo sram ko sem pogruntala pred njo kakšno napako sem naredila, ona se mi je pa samo režala v obraz…
Ali pa ta: tudi iz trgovine
Grem jaz na uno blagajno ko si sam skeniraš in piše vstavite bankovce pa vstavite kovance.. Pa jaz budala tiščim kovanec v luknjo za bankovce in se mi je zataknil noter potem je pa prišla ena prijazna gospodična pa mi ga je ven spravla.. Jaz sem bla pa vsa rdeča v faco…

V šoli smo se učili o osebnih lastnih imenih. Pa je profesorica poudarila, da ni humano dajati živalim človeška imena, sošolka pa reče : Naš maček je bil Boris, pa ni imel nič proti :)))

Pravi teta:” Pa zakaj ne daste psice skritizirat…eh, sklistirat?!”

V mislih je imela sterilizirat! Jej, jej!

Ta je pa res butasta, ja! V Kitajsko restavracijo naročit neobstoječo vrsto Bandidosa!

Mami je delala izpit iz slovenščine za srednjo šolo (materni jezik je srbski) in me en večer pri delanju vaj vpraša: “Pa kaj je množina za besedo drevo? Ajaaa GOZD!” :)))

Ta pa zmaga!

nekje v jugovzhodni aziji. naročim kavo. me vprašajo, če hočem kavo z ledom?
no no, I want it hot.

no, pa je prišla kava, ki je bila pekoča, ne pa vroča… ker hot je tudi oznaka za pekoče…
jaoo

mimogrede, pravilno je sit upright.

mimogrede, pravilno je sit upright.[/quote]

V ZDA bo “sit up straight” kar pravilno, vsaj tako učiteljice v šolah opozarjajo otroke. Morda sit upright uporabljajo bolj v Angliji.

včeraj sem šel zjutraj na bus v Poljanah, in ko sem prišel gor sem rekel “do poljan” namesto do Škofje loke in busar samo malo pgoledal pa rekel, “do škofje loke bova šla, v poljanah vse zdaj” in ja meni je kapnilo šele čez par sekund kaj sem sploh rekel…blond duša

Ahhahahahhhahahah 😀 😀 😀 😀

Joj, a veš kaj takega se bi tudi meni zgodilo, zaradi tega se še toliko bolj hehetljam sedaj 😀

Mi živimo na štajerskem kjer je kar veliko krajev, ki se začenjajo na sv.nekaj.

Mami in brat, star okrog 4 leta, sta šla po nakupih v trgovino.
Prideta do mesnega oddelka in so imeli napisano sv. nogice.

Pa reče brat mami: “Mami glej ta mesar ima pa svete nogice”.
So bile kar svinjske:D

Star sem 30 let,ko sem obrit mi pravijo da zgledam kot da bi bil star okoli 20 let oziroma manj.Se mi je že večkrat zgodilo da sem šel na petrol po cigarete in je prodajalec od mene zahteval osebni dokument,da preveri če sem polnoleten,ko vidijo pa podatke na osebni pa se mi začnejo opravičevati .Ravno nasprotno je ko sem neobrit,grem npr v trgovino,se postavim v vrsto k kruhu in prodajalka vpraša;kaj pa boste gospod,….

Z možem se peljeva v službo, naju ustavi policaj, ker je vse štimalo, me pogleda in vpraša: ” punčka, koliko si pa ti stara, da lahko že spredaj sediš?”
Odgovorila sem mu, da jih štejem že 34. Rekel je, da se iz njega navsezgodaj ne bom norca delala in naj pokažem osebno. Revčku je bilo potem prav nerodno.

Bolj not.
Takole se policaji niso do mene obnašali, niti ko sem bila stara 16.

z eno mesečno hčerko pri pediatrinji in mi sestra od pediatrinje reče da ko dojim otroka moram bit pa zraven….ma ne jz ji joško postim pa grem v trgovino…

lp

sliši se res butasto, vendar je čisto mogoče, da je mislila, da si tudi z mislimi “zraven”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close