najbolj zanimive in čudne
Hehe dobra. Podoben pripetljaj sem imel pri urologu…sem one vrgel ven pred sestro, ki je ravno na računalniku nekaj brskala, se obrne, me vidi z onejem v roki in pravi vsa zaprepadena da je dohtar ena vrata naprej in me bo poklical za pregled. Malo sem zafarbal, se z nasmeškom opravičil in počakal na vrsto…
[/quote]
Ta dva sta pa dobra, pa tudi tista od Maynepink. 😀
V petek je bila pri meni cistilka. Najprej me je napizdila kaksno imam doma in da bo zacela vec racunat, ce se ne mislim malo vzet v red. Dejansko je bil pa samo parket dvignjen, ker smo polivali vse sorte po tleh. No ona je zacela s kuhinjo (jebes parket). Lepo sem ji povedala, da sem razbila kuhalno plosco, pusti jo pri miru. Jaz gledam serije na telefonu, na balkonu, ko baba zacne vpit naj pridem, da gori kuhinja. Ni ji prislo na pamet, da bi se umaknila od ognja, kar s krpo je gasila. S krpo namoceno v cistila. Na koncu mi je pol kuhinje gorelo, preden sem varovalke ven vrgla in letela po gasilni aparat. Se dobro, da dela na crno. Drugace bi ji verjetno morala se kaj placat, ce bi se zakurila.
In to naj bi bilo smešno??? Kaj pa, če ta tvoj “spis” pravzaprav razkriva, da si nezrela in neresna, predvsem pa, da si lena?
Pa da podpiraš delona črno! Malo odrasti, boš spoznala, da je včasih bolje biti tiho kot pisati gluposti.
[/quote]
Ja luba dusa, za gluposti je ta tema tukaj. Pa kaj si se name obesila? Pokvarila bos temo, ce mislis razpravljat o delu na crno. Seveda podpiram. Dokler ni postenih plac in delodajalcev, mi na pamet ne pade iskat cistilni servis, ampak oglas fizicne osebe, ki nuca dnar, jaz pa cisto stanovanje.
Ja luba dusa, za gluposti je ta tema tukaj. Pa kaj si se name obesila? Pokvarila bos temo, ce mislis razpravljat o delu na crno. Seveda podpiram. Dokler ni postenih plac in delodajalcev, mi na pamet ne pade iskat cistilni servis, ampak oglas fizicne osebe, ki nuca dnar, jaz pa cisto stanovanje.
[/quote]
A ti je čistilka spucala tudi imaginarno orožno listino? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.