najbolj zanimive in čudne
Že večkrat se mi je zgodila, da sem za hip ali dva pozabila kak pin.
Enkrat tudi od telefona, grem na izpostavo Telekoma, da pogledajo v comp. Bil je en tak luškan mladec, ki se mu je zdelo res zabavno, da se mi je to zgodilo. Potem sem še nekaj kupila, dam kartico in … seveda pozabim pin. Itak se je krohotal, jaz cela rdeča, dam drugo kartico, ki ima ajnfoh pin in se po najbližji poti čim hitreje spravim iz štacune.
Včeraj v Hoferju, na kasi, kjer ti vse možganske celice zaposlijo s hitrim zlaganjem robe v voziček, me prodajalka šokira s poštno številko. Ammmmmm, nekako se je spomnim. Dam kartico in … ne vem več pina! Menda nisem bila edina :), me je potolažila.
Js mam tut eno podobno zgodbico…
Pred leti sem menjal zavarovalnico, sem dodatno zavarovanje želel plačevat na Adriaticu in sem se odpravil v Kranj. Pridem tja, se vse zmenim, ko pa je prišlo do vprašanja: “a mi date osebno, prosim?”, pa ugodovim, da sem doma pozabil denarnico. Je rekla gospa na šalterju da najbolje, da pridem naslednji dan, pa se nisem pustil kar tako…sem vprašal: “kaj pa, če poznam vse tiste številke, emšo, davčna in tekoči račun?” Me je kar malo začudeno pogledala in rekla, da v tem primeru pa lahko urediva. Okej, sem začel najprej z davčno, potem emšo, pred TRR-jem pa me še enkrat opozori: “A ste ziher, da poznate vseh 15 cifer v pravilnem zaporedju?” Sem rekel, da res ni problema in začel:”07641-4***-***-***” Me še enkrat s takim začudeno navdušenim pogledom oceni in reče: “Vam pa sigurno matematika leži…” Hahaha, smeha! Sem ji moral pojasnit, da niti slučajno ne, ker sem v petih letih srednje šole imel 4x popravce, od tega sem 3x popravil šele v drugem roku in cepnil v tretjem letniku, le ko sem ponavljal omenjenega, se me je razredničarka (ki je bila na srečo tudi profesorica matematike) usmilila in pogledala krepko skozi prste, da sem zaključil ponavljajoči letnik…fotografski spomin, to pa imam, ja.
jaz si zapomnim registr. številke avtomobilov … pa me kolegica sprašuje, vse vem, potem me vpraša za njenega novega zeta in ji povem … ni mogla verjeti, ko je preverila … pa kako?
– imam neki sistem, ko prvič vidim črke na avtu, no, on ima GR, si rečem besedo, ki ga opisuje npr. GRomozanski (veliki in močan ded), številke pa so bile enake kot na mojem avtu :)))
čist enostavno 🙂
hip hip hip strašni trik…
zadnje čase se na poti zdrznem… ov si ugasnila pečko? Sem
kljuva naprej…pa si ugasnila svečko?… a ne vem….grem nazaj…
In dobim zvečer eno fajno idejo.
Pa rečem sinu, ti bi mi lahko napisal en tak seznam, da preden grem odkljukam, če sem vse ugasnila 🙂 in ta mali mi reče: ah ti bi pozabla odkljukat :)….
ne, bilo je samo smešno, kako pubertetnica reagira na dobrega moškega (po zunanjosti) 🙂
[/quote]
Moja hči je najstnica … njena sošolka je v zadnjem letniku srednje spoznala cca 30-letnega tipa, lepega kot slika. Moja hči mu je govorila “star dedec” in kako se sošolki ne gravža … Imela je tudi učitelja kitare, ki bi ga jaz takoj za lase in v votlino, ona ni niti trzala. Ker je bil pač “starček”, star tam okoli 28 let.
Moja hči je najstnica … njena sošolka je v zadnjem letniku srednje spoznala cca 30-letnega tipa, lepega kot slika. Moja hči mu je govorila “star dedec” in kako se sošolki ne gravža … Imela je tudi učitelja kitare, ki bi ga jaz takoj za lase in v votlino, ona ni niti trzala. Ker je bil pač “starček”, star tam okoli 28 let.
[/quote]
če gledam mojega otroka, star je 30 let, ni niti malo star, le otročji 🙂
tašča, ki je še tako fit in zdrava, da vsak dan odlaufa svoje 3 km, pa tudi njena mama je še vedno živa in je dočakala že svojega prapravnuka, ima stalno neke kisle pripombe, kako bo umrla in to razlaga svojim vnukom, ki itak še ne skapirajo, kaj pomeni, da človek umre.
in zadnjič se pritožuje mojemu 4letnemu nečaku, da tako kašlja, da jo bo vsak čas pobralo…. pa pravi nečak
nič hudega, babi, veš, saj imam še eno babico
hahahaha, upam, da jo je vsaj malo izučilo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.