najbolj zanimive in čudne
Ko sem bila otrok smo živeli v bloku, v 4 nadstropju. Otroc smo se zunaj že celi dan igrali in mene blazno tišči lulat. V trenutku, ko nisem molga več zadrževat, se poženem v blok, poletim po stopnicah in dalje po hodniku do vhodnih vrat. Vstopim in zavijem takoj na desno na stranišče, slečem hlače in se vsedem na školjko… V trenutku se zagledam po kopalnici, od kdaj imamo modre ploščice – meni nič jasno. Lulam in gledam po kopalnici, ki je vsa tuja. Takrat se zavem – ups, zgrešila eno nadstopje. Starejša soseda sta se fajn nasmejala, mene je pa pobralo od sramu.
Kakšen mesec, dva nazaj. Letim s hčerko iz stanovanja, ful se namaa mudi… Poberem ključe, vrečo smeti, zaloputneva vrata stanovanja (mamo okroglo kljuko zunanjo). Pred blokom v koš odvržem smeti, šibava do avta, odklenem in odprem avto, se vsedeva in jaz začnem iskat ključe. Obrnem okrog torbico, ključev nikjer. Si rečem, da sem jih pozabila v stanovanju. Letim nazaj gor v 3 nadstropje-nimam ključev od stanovanja, ki so itak skupaj na obesku s ključu od avta. Nimam druge kot, da na silo vdrem v stanovanje in tam ključev nikjer. Po poti po stopnicah nazaj, razmišljam če sem jih vrgla poleg vreče v smeti in se že vidim kako grabim po košu pred blokom. V tistem pogledam skozi stopniščno okno proti parkirišču, kako je hči v avtu in vidim ključe v vratih avtomobila – budala – sej sem pa ja mogla odklenit avto. Umirale sma od smeha.
Danes pa na primer pritiskam pred vhodnimi vrati stanovanja, na daljinca od avta. Vrata se itak niso odprla – budala 😀 😀 😀
Moj ima sina od prej in ko je bil star ene 4 leta sva z malim nakupovala v Šparu, ko mi reče da ga kakat. Pa pravim jaz nejmu, lej sej bova kmalu končala, če lahko potrpi pa bova potem šla.
Pa reče on meni da ne in da se mudi. Jaz pustim voziček in vse in se odpravima proti izhodu, pa pravi mali meni če lahko bolj hitro hodim , ker se bo drugače pokakal. Dobro, vse opraviva.
Po nakupu v Šparu pa sva šla še v DM, in hodima notri in se sploh nisem zavzela, da hodim hitro. Pa mali na glas kolikor je lahko: KAJ TEBE TUDI KAKAT?
Jaz sem mislila, da se bom v zemljo pogreznila, ko se mi je celi DM začel smejat.
Forum je zaprt za komentiranje.