najbolj zanimive in čudne
bilo ze pred kar nekaj leti,ko je rodila predcasno moj sestricna.njena mama,moja teta vs objokana, kako bo z otrockom.nakar pride tetin oce ali moj nono in jo objame in zacne tolazit.da zdaj pa res ni problem,otroka dajo v krematorij za nekaj tednov pa je.Se danes se smejimo,ko nonota ze zdavnaj ni vec tej njegovi tolazbi.
Smo delali v angliji eno bauštelo (gradbišče) čisto na začetku, kaki 3. dan. In smo delali za eno avstrijsko firmo. Pa je en avstrijec rekel sodelavcu naj pripelje električnega viličarja (ob katerem hodiš zraven), da bomo dvignili linijo … in ja, on gre, pa ga prime in hoče potegniti, pa se ne premakne. Mi ga čakamo in gledamo, če ga bo že pripeljal ali ne … a on cel rdeč že v obraz vleče viličarja kolikor lahko, pa ga komaj maličko premakne. 😀 Tako smo se smejali, da smo crkavali od smeha. 😀 A tri dni smo že delali na tej baušteli, še mimo njega so se cel čas s temi viličarji furali, pa ni skapiral, da je na elektriko, da samo knof obrneš, pa ga že lahko “vlečeš”. 😀 Ampak fanjte, premaknil pa ga je, in to brez elektrike. 😀 😀
Kaaaj taaakega
Zgledu je, kot, da bi skadu en špinel, ampak meni se je smilil ta štopar iz našega kraja, pa sem ga pobrala.
Med pogovorom je naneslo, da ga povprašam ali še ima starše in mi pove, da mu je pred meseci umrla mama….se mi je zasmilil…
Čez par dni spet štopa na istem mestu, ustavim, da ga odpeljem v domači kraj….kaj pa ti vedno tukaj?…ga pobaram…in mi odvrne…ja mami sem nesu zdravila, je bolana in ji pomagam.
Omoj boh ..a ni že zadnjič umrla…nič več nisem zinila….
Za med najbolj butaste predlagam celotno temo o informiranih pralnih vložkih:
Pri pouku glasbe želi učitelj od učenca vsaj en pravilen odgovor in postavi naslednje vprašanje: “Koliko je bilo članov Ruske peterice?”
Učenec po tehtnem premisleku odgovori: “Mislim da devet.”
Pri pouku zgodovine profesor vpraša: “KJE je bila bitka na Kosovskem polju?”
DIjak: “Oprostite gospod profesor, tega se pa še nismo učili!”
Offtopic sicer, ampak veš, ponekod v Slo govorijo “mami in mama” in je to en izraz uporabljen za mamo in drug za babico (ne vem kateri je za katero, ker sama ne govorim tako). Sem tudi sama že slišala, kako je “mama(i)” umrla eni punci in mi je bilo nenavadno, a potem izvem, da je šlo za babico. Tako je lahko čisto možno, da je temu štoparju umrla babica, mama pa je bolana (ali obratno).
Oblačim našo skoraj tri letnico in ji nekaj popravljam spodnje hlačke pa zatipam nekaj čudnega. Jih potegnem dol in me skoraj kap. Noter je imela namontiran moj vložek, pa ne dnevni ampak on tavelik. Še kar dobro ga je poravnala, da je bil na pravem mestu. Se je naučila, ker se ne zapiram v kopalnico.
Offtopic sicer, ampak veš, ponekod v Slo govorijo “mami in mama” in je to en izraz uporabljen za mamo in drug za babico (ne vem kateri je za katero, ker sama ne govorim tako). Sem tudi sama že slišala, kako je “mama(i)” umrla eni punci in mi je bilo nenavadno, a potem izvem, da je šlo za babico. Tako je lahko čisto možno, da je temu štoparju umrla babica, mama pa je bolana (ali obratno).[/quote]
Hihihi nikakor ni bilo pomote…med pogovorom je omenil, da je na tem svetu čisto sam …samo mamo, da še ima…:)
V Vrtcu se pogovarjamo o družini in vsak otrok predstavi kdo so njegovi družinski člani in seveda tudi imena zraven…pa pravi en deček, ja moja mami je Mojca, ati je ati in jaz sem sin Ožbej. Pa ga vprašam kako pa je atiju ime…pa mali razmišlja, kot da ne ve, kaj želim od njega… nato ponovi, ja ati je ati…pa mu pomagam in mu rečem kako ga pa mami pokliče…pa kot iz topa ustreli…ja po telefonu.
🙂
uff jaz jih poznam polno..
pred leti smo bli na morju, pa se s fantom lepo sprehajava ob obali pa sva se pogovarjala. in v tisti “gneči” ko so ljudje ves čas hodili mimo, jaz začnem: pa sem bila tako v deliriji da nisem vedela kaj bi, pa delirija ono pa delirija tisto. pa so me ljudje samo čudno gledal, moj se smeji, pa meni ni blo nič jasno kaj, sem mislila da mi kaj čudno stoji.. pa greva dalje, v še večjo gnečo pa v gostilno na pijačo pa jaz že spet o tej deliriji razlagam pa so me vsi samo čudno gledali.. in ko sva midva prišla domov pa se je on smejal z mene sem ga vprašal kaj je oz. zakaj so me ljudje tako čudno gledal.. pa mi pravi: ja delirijo majo ponavadi alkoholiki in odvisniki ko robe nimajo.. in ja.. takrat sem jaz ugotovila, da sem ves čas uporabljala napačno besedo, brez da bi vedela in brez da bi mi že prvič on to povedal.. ker želela sem povedati da sem bla v dilemi in sem pač na žalost uporabila čisto drugo besedo.. shit happens 😀
Forum je zaprt za komentiranje.