Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najbolj zanimive in čudne

najbolj zanimive in čudne

Hahaha, umrla….. :))))))))))))))))))))))))))

V službi imamo nekateri na vratih pisarne čitalec in prisloniš zraven kartico in se vrata odprejo (brez kartice ne moreš vstopiti v prostor).
Se mi je že zgodilo, da sem vsa odsotna šla na stranišče, vztrajno drsala s kartico po stikalu za luč pred sekretom in se jezila, zakaj se mi vrata stranišča ne odprejo, mene pa tko scat …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Delam v ambulanti. Ob naročevanju pacienta, po 10minutnem pregovarjanju:
jaz: Gospod, na napotnici IMATE številko, ki označuje stopnjo nujnosti naročanja. Katera je?
Gospod: imam

V sedmem razredu sošolka vprašana zgodovino, kdo so bili tlačani, pa premišljuje in premišljuje: Tlačani so bili ljudje, ki so pri fevdalcu zastonj polagali tlakovce

Ista sošolka vprašana geografijo v 9. razredu, katera je najdaljša reka v Sloveniji, ne ve, pa rečem sssss, aja, sej res, Soča je.

Mami je enkrat šla v Lendavo, tam so pa že dvojezične table, pa je mislila, da je na Madžarskem

Učitelca se dere na nas, zakaj moramo vedno hodit po meji, zakaj tako izzivamo… Pa ji jst rečem nazaj, da smo begunci in da hodimo čez mejo

No, pa da dam še jaz svoj prispevek. Bila sem namreč priča najbolj butasti izjavi. Spremljala sem sestrično na invalidsko komisijo nakar ji postavijo vprašanje: “Ali ste že kdaj pozabila prižgan plin na štedilniku?” Pa ona odgovori: “Ne, nisem ga nikoli niti prižgala”. 😀

jaz bi odgovorila: ne, imam električni štedilnik 🙂

mimo našega bloka gre en fant (iz šole? ima nahrbtnik) in si poje Blažena noč 🙂

če slučajno še kdo ni videl…

http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11012240

grem mimo enega bifeja, zunaj sedita dva v redu nadevana in en govori: Jurčič, ja ti kažem, Jurčič je bio, znaš, Jurčič je bio najbolji … trener 🙂

poslušala sem, ker sem se čudila, kaj ta jugovič ve o Josipu Jurčiču 🙂

Berem knjigo 101 laž, ki jo moški pripovedujejo ženskam, in zakaj jim ženske verjamejo.
Na sedežni jo najde moja 8 letna nečakinja, jo odpre in se zazre v podčrtan stavek ( gre pa za t.i. vabe in laži ob prvem srečanju) :« Včasih moški laže samo zato, da mu mine čas. Na prijateljevi poroki ali na žalosten deževen dan v obmorskem letovišču.
Nečakinja je bistvo pripisala nepomembnemu podatku. Z posebno obrazno mimiko in z presenečenim, zgroženim tonom vpraša oziroma ponovi: » Na prijateljevi poroki?” Malo še lista po knjigi, in še enkrat:” Na prijateljevi poroki??!” Ooo, grdooo. :)))

Bili sva s prijateljico na blagajni in tik pred plačilom, pa me le-ta vpraša: “ali imaš gotovino ali dnar?”
(namesto kartico). 😛

Pridem v CIPS svetovalni center, kjer naj bi bili specializirani za izbiro srednjih šol, pa vprašam kakšne vse srednje šole obstajajo v sloveniji in če bi lahko dobila kako gradivo kjer piše to not (ker sem videla v preteklosti da to imajo). Pa mi ženska odgovori: “Potem pa ste prišla za brezveze, ker najdete čisto vse na internetu”: Pa jo vprašam za kako referenco, pa reče “saj imate Google.” (kot da ni sploh slišala vprašanja in kot da ni za to tam da svetuje).

Včasih občdujem pamet določenih ljudi haha 🙂

Imam sodelavca, ki mu je ime Burak in moram skoz pazit, da se ne zmotim.

Ahahaha kaka mona 🙂 🙂 🙂 🙂

Najbolj butasto je sigurn, da bi tehnologijo spoznaval, pa maš zaprta vrata, kot noviteto.

Jap, preveč sem butasta, ker na butasta vprašanja pametni ne zmorejo odgovoriti.

Sej drgač je pa kr vredu, da zmorejo povprečje ))).

Sej zdej jih ne bom slišala, enkrat, ko ne bom pričakovala ))). Pa hvala za dober apetit, sem vedno zadovoljna.

Sploh, ko kaj vidiš na Discovery ))) To je le insert iz starih “navad” nekaterih. Ker na Discovery bi prej pomagali, predno bi posneli, zato je dobro spoznavati slovensko narodnost.

Ma sem sedaj resno premislila, kaj sem pojedla in kaj čohala. Ma ko res bakterije priporočajo, samo v taki meri pa še mene mine, jao no, ubogi moj želodec oz. dvanajsternikk, pa greš na poroko, kot bi šel na pogreb, kdo bi pol zastopu no )))

Hvala vam za vaš čas, je zelo naporen, ni zame tak čas, ker nekateri se tako obnašate, hvala lepa …

Ampak res pa je, če bi bil še tako lačen, da bi kdo raje rekel, da se ti slovensko zatakne, menda. Ker nekateri pojma nimajo o ničemer, niti o osnovnem bontonu, ker so jih tastari nauči le o “jebanju”, zato vse iz tega nastaja. Rabim čas, ampak, ko se naučim, bom pa znala zelo odlično.

Vseeno, včasih je dobr biti manj znalski. Imaš manj odgovornosti. Ni ne jebanja, ne kajanja. )))

Grem jaz pred leti (stara okol 17 let) iz žura domov. Me bus pripelje na postajo, do doma pa imam potem še kakih 5 minut. Hodim, sredi noči, okoli čista tema. In se en pripelje z avtom in se kar vozi ob meni, pa slišim iz avta globok moški glas: “Ej miška, kam pa kam?” Jaz, brez da bi se sploh ozrla, zabrusim: “Mir mi dej”. A on še kar vztraja, se vozi zravn, mene pa ratuje vedno bolj strah. V tistem zaslišim en znan smeh, nakar tip reče: “Bravo sestrca, tko se dela!”
Starejši brat si me je dostkrat prvošču ja 🙂

Sem misnla, da te je zasledoval prezident Pahor :-)))))

na cipsu so zaposleni zato, da ljudem svetujejo, ko imajo specifična vprašanja, ki vejo, kaj hočejo in vejo kaj jih zanima. ne pa da se ukvarjajo s padalci, ki pridejo tja čas krast in jih zanima

katere srednje šole so v sloveniji

mislim…

http://lmgtfy.com/?q=srednje+{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}A1ole+v+sloveniji

na plaži se proti večeru nastavljata dve bejbi, ena normalna, dvodelne kopalke … druga v enodelnih kopalkah, joški pa tako stisnjeni, da je lahko naslonila brado na hribčka … gledam to čudo in si mislim, kje se dobijo takšne kopalke, ko zagledam pod njimi push up modrc 🙂 in to druge barve, kopalke so bila črne, modrc pa kožne barve

revica uboga 🙂

Še kot otrok sem bil na smučanju, ko smo se z družino odločili da gremo nekaj pojest.
Grem v gostilno kjer strežejo fastfood in naročim natakarju en Hot-dog.
On me vpraša; s čim?
Jaz pa iskreno: z hrenovko :))

kako so nekateri neizkušeni ali samo tupi:

nikoli ne zavijajte otrok v brisačo … videla sem padec direktno na zobe, mati je zavila otroka v brisačo, tudi roke not, nakar so šli s plaže po dveh stopnicah gor … otrok ni mogel stopit na stopnico, ker ga je ovirala brisača in je padel na stopnico, naenkrat kri, drenje in adijo zobje! 🙁

ojoj groza :/

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

ker se drajsaš za vse možnosti in bi lahko nehala? Z vami sem.

V službi sem nadomeščala tajnico, pa mi šef reče, da je zmanjkalo vode (tista v balonih) in da jo moram naročiti. Pa rečem ja ni problema. Pa mi on še reče, sej je gor na vodi telefonska št, kjer naročamo. No in ker stoji avtomat za kavo zraven avtomata za vodo, jst pametna prepišem telefonsko iz avtomata….. Pokličem tja… pa jim rečem, da bi rada naročila 5 balonov vode. Pa me vprašajo iz kod kličete in kaj bi radi? povem vse še 1x…..Pa gospod na drugi strani, pa ste vi ziher, da kličete prav? pa jst njemu ja seveda saj sem iz avtomata prepisala cifro….. Pa on meni katerega avtomata? pa rečem ja iz kavnega……potem pa mi je ratal jasno….fak ja kavnega! Kera budala! Sem tok zafarbala, da so pomojem na drugi strani čutili tisto vročino, k mi je butnala v glavo!

Probal privijačit desni vijak z električnim vijačnikom, na katerem sem pozabil nastavljen levi zasuk.

Marsikaj butastega se na tem svetu dogodi. Tudi najboljšim 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close